Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 16 924
  • 380
  •   9
Отговори
# 360
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! 🫶

🧿🧿🧿✨️✨️✨️

# 361
Здравейте, мили момичета!
Пожелавам спокойна неделя!

# 362
  • Дубай
Рени, коя Пелин имаш предвид?Защото Бусе е в тешкилата, и да ви кажа, правят страхотна двойка с един момък.

# 363
Рени, коя Пелин имаш предвид?Защото Бусе е в тешкилата, и да ви кажа, правят страхотна двойка с един момък.

Пелин Акил - Дияр

# 364
  • Дубай

Пелин Акил - Дияр
А, че съм заблудена. Благодаря! Така и не я харесах!

# 365
  • Яко в Матрицата...
А, че съм заблудена. Благодаря! Така и не я харесах!
  Малко хора я харесаха Wink Шегувам се иначе...

# 366
  Е,тя с двойките си го може,това направо и идва от вътре.

# 367
  • София
Тик-так

Споделям това само защото и тази страница го качи

В Х са доста отрицателно настоени. Вече колко пъти го играем, сега чакат пак някой да дойде да го отрече.
Много новинарски страници споделиха новината, просто тази, която качих, е една идея по-сериозна.

# 368
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Мерт наистина е супер в новата фотосесия . Simple Smile

Афито и тя е супер Simple Smile

Ако някой успее да ги изхваща заедно социалните мрежи ще гръмнат от любов и омраза Simple Smile

Не съм гледала още епизода обаче тук Чаала и Синан много ме кефят как напускат съдебната зала чевръсто ,чевръсто,да не се притесняват ,че съдията може да си промени решението  Thinking

# 369
  • Яко в Матрицата...
След като заглуших в Х всякакви Тръмповци, републиканци, евровизии и прочие, викам я да видя какво съм направила Joy И първият пост е коментар на някакъв пост на Джансуто Joy Аз тази съм я блокирала преди 100 години, ама не - трябва да ми я споделят, сакън да не пропусна как се заяжда Joy Еййй, няма отърване от тия кукувици Rolling Eyes

# 370
  • София
Рени, дори аз й видях някакви коментари на тази днес. Ако трябва да я чета два дни ще приключа окончателно с Х, Афра и Мерт. Няма такава отрицателна енергия и злоба.

Нещо хубаво

Този, дето е играл дубльор на Мерт, май е бил и на Кенан в сцени от предстоящата или миналата серия. Не помня писах ли, а клипчето вече е абсурд да го намеря.

# 371
  • Яко в Матрицата...
Ама да си пише жената каквото иска. Блокирала съм я, не ми излиза - всичко е точно. Обаче другите не седят мирни Joy Даже не прочетох какво пише в поста на Джансу, директно блокирах и тази, която е споделила скриншота Joy

# 372
Джансуто винаги е супер развълнувана що се отнася до Мерт. Къванч не успя да го разведе, ама сигурно вярва, че има шанс с Мерт. 🤣🤣🤣

# 373
Знаете ли, каквото и да направят с Афрам няма да получат същата еуфория като преди. Да, хората ще се зарадват,да ще се коментира, да, други ще са разочаровани. Но няма да е същото.
Дали са заедно или не,те си знаят.
Факт е обаче, че за реклама или други неща ги използват на макс. Прекалено много са съвпаденията,за да е случайно.
Дори и в АБИ като гледам в момента още от началото има прекалено много препратки към Рибарчето. Всичко се прави умишлено,не знам каква точно е целта и какво се иска да се постигне с нея. Но нашите си знаят.
Аз към момента малко ми умря коня и каквото и да има, няма да ми е тази еуфория като в началото. Не съм със същия хъс, няма го този пламък.
Който каквото иска да си говори. Всички да са живи и здрави.

# 374
  • София
Наги с дядо си 😊

Едит: Може да е кученцето на Лютфие това, не е много сигурно

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 18:57 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт