Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 20 671
  • 461
  •   8
Отговори
# 435
  • Дубай
Бързо оздравяване , Бердан Санджар! Нямам търпение за буквичките утре.
Привет! Много динамичен епизод, момичета.

Оф, Генджо май ще излезе най-ранимия бандит.Баща му починал,страхувал се.. Ой, милия ми, но това не го оневинява има още много да и се моли на Мелек
Имам нужда от теб, Мелек!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:55 от I.V

# 436
Голямо признание за днешния епизод и от Сабина, която в момента превежда най-рейтинговите и гледани сериали🎉💃🎊
"Това е най-доброто, което съм гледала и превеждала в последно време "❤️❤️❤️

# 437
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Рекох да погледна малко от серията с кафето, преди да се отдам на бизнеса. Оказва се, че от всички герои само сцените на Кязъм, пардон Бехрам, пардон Дирен трябва да мижа. Афра е влязла много добре в ролята си. Не мога да кажа, че не се сещам за Сейран, докато я гледам, но това е по друга причина, а не защото Афра не се справя. Напротив, отлично се справя. Но Синан и Бехрам са ми абсолютни шутове засега. Ако това е търсен ефект, постигнат е Joy

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 09:08 от Reni 🧿

# 438
Здравейте, момичета!
Пожелавам хубав ден!
Афра играе страхотно, невероятна е. Много ми харесва и как я обличат. Тоалетите й засега са много добри.
Аз имам да наваксвам,та не мога друго да коментирам.
И аз виждам Кезъм в Бехрам. На Дирен му отива да играе лош според мен,но в случая нещо куца в образа и играта.
За Афра и аз на моменти виждам Сейран. Но при мен си мисля е, заради определени мимики и жестове, които са си всъщност на Афра. И Афра като човек не може да избяга от тях,да ги махне, част от нея са си.
За момента Афра по ме убеждава, че е адвокат, отколкото Кенан,че е лекар хирург. Трябваше да пишат героят му фитнес инструктор или да беше станал полицай Simple Smile Някоя по-активна физически професия

# 439
  • София
Има превод на бг вече, може да влезете от линка на заглавната страница.
Нормално е да има спадове, харесах това мнение от Х

Според мен и предната серия оказа влияние. Озетът наистина беше с много висок рейтинг, това пише девойката - 6 в две от категориите.
И още нещо забелязах, сериалът има два тага #ABI и #Abidizisi. Това пречи на класациите, мисля, че взимат само първия. Въпреки, че продукцията си отчита и двата със сигурност, но ние го нямаме нагледно тогава.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 11:58 от MysteryG

# 440
  • Яко в Матрицата...
Мистери, така е. Очаквам следващата серия да е с по-висок рейтинг в тотала след този финал.

# 441
  • София
Гледам сега с превод и започвам доста да си променям мнението за някои от героите. Лелята ми стана много отрицателен образ. Знаела е за любовта на Синан към Махинур и е лъгала, че я търсят. Принудили са го с лъжа да се откаже от нея. А тези двамата продължават да са много влюбени и да си липсват Sad

Много странно са представени отношенията между Доан и Чаала. Говорят си за разлика в поколенията, той се държи с нея все едно е дете, тя самата се възприема като дете в негово присъствие. В същото време около тях подмятат за любов. Ясно е на къде вървят нещата, но все пак не разбирам защо пускат едни такива странни изрази и намеци. Този път не мисля, че е заради коментарите в социалните мрежи.

# 442
  • Яко в Матрицата...
Махинур е страдала много, но това страдание тотално е променило живота на Чаала. Чувства се безпомощна пред мълчанието на сестра си. Не става даже въпрос дали Чаала има личен живот, а че не може да помогне на най-близкия си човек. И това продължава с години. Сцените между двете сестри са най-хубави, най-много ме докосват.

Халата е все пак сестра на брат си, няма как да не е изцапала ръцете си за толкова години. Нонстоп се моли, но това не може да заглуши гласа на съвестта ѝ.

# 443
Привет момичета.Изгледах серията.Определено ми хареса.Щ е споделя как се промени моето мнение за героите.Ясно е,че Синан и Махинур никога не са погребвали любовта си.Ясно е,че един млад живот е разсипан след несправедливо обвинение и наказание за нещо,което не е извършил.Животите на трима млади хора са били разсипани от един жесток тиранин.Поставих се на мястото на Бехрам.Не мога да си представя как бих изглеждала аз,обвинена в такова тежко престъпление и изтърпяла наказание от толкова години.Гледала съм документални филми за реални личности,които са били реабилитирани след толкова години излежани присъди за нещо,което не са извършили.Компенсирани са финансово,но какво от това.Психиката им завинаги е заминала.Все пак Бердан е направил нещо за Махинур и сестра и.Значи не всичко у него е изгнило.Доан,какво е направил Доан,след като е знаел истината?Спасил се е сам,избягал е от тиранията и тирана,живял е с угризенията на съвестта си и се е мъчил да компенсира това със спасени животи.Не ви ли се струва,че просто си е заровил главата в пясъка?Не мога да се съглася,че след толкова успешна кариера и толкова години не се е поинтересувал какво,аджеба,се е случило с тези хора,които са станали жертва на собствения ти баща,физически и психическия убиец.Да оставиш истинския престъпник,да живее толкова години в охолство и продължаващ да издевателства върху най-близките си хора ненаказан май малко клоня към съучастие.И защо е необходимо да питаш сестра си дали баща ти не е извършвал насилие над нея,когато чудесно знаеш отговора?Струва ми се,че Доан е виновен толкова,колкото и Бедрам.Това,за което не мога да оправдая Бедрам е убийството на бащата на Генджо.Но какво може да се очаква от човек,който цялата си младост е прекарал сред убийци и всякакви престъпници.В крайна сметка е логично с Чагла да са на една и съща страна на барикадата,след като смъртта на   баща и и страданията на семейството и се дължат на бащата на Доан.

# 444
# 445
# 446
Пуснаха ни фрага
https://x.com/abitvdizisi/status/2019097296407834945?s=46

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 19:23 от Албенаа

# 447
  • София
Чакайте да кача Мерт, после ще го мисля фрага Joy

# 448
  • Яко в Матрицата...
-   Не можеш да накараш да коленичи човек, който не се страхува от смъртта.
-   Ако можех, бих искал да пренапиша съдбата, Бедран.
-   Няма извинение или компенсация за това, което ти беше сторено.
-   Ключът към свободата на Мелек... е документът, който е в ръцете ми.
-   Влизай, влизай!
-   Пусни човека, лан!
-   Бердан...
-   Какво искаш?
-   Документът за престъплението, което ми бе приписано. Чисто досие за Бердан.
-   Къде са доказателствата за греховете на Ханджъоглу, които баща и син сте събрали?
-   Тази кутия е много важна за свободата на Мелек.
-   Брат ти наруши реда, но сестра ми няма да плати цената.
-   Докторе!
-   Кой е истинският убиец на майстор Юсуф?
-   Дори и късно справедливостта ще възтържествува.

# 449
Рени, благодаря за превода!❤️
Злото май се събуди 🤬😡...
Махинур измъчват ли я 🤯🤯...Пак ще гледам. Това момиче ми къса сърцето!💔💔

Общи условия

Активация на акаунт