Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 21 155
  • 467
  •   4
Отговори
# 450
  • София
Рени, благодаря за превода Kissing Heart

Аз реших, че тази анкета не може да чака повече и я пуснах Wink

# 451
Това не е Махинур, Бердам е...Ужас..

За анкетата- гласувах за Гюлшан. От еп. 1 я подозирам, пък ще видим...

# 452
  • Яко в Матрицата...
Диче, това е Бердан, не Махинур... Писали сме заедно.

Отивам да гледам анкетата Simple Smile

Гласувах за друг, но не знам кой друг Joy

# 453
  • София
Аз си гласувах за адвоката.

Леле, какво му правят на Бердан, ужас. Той, че е психо е ясно, ама и в затвора нещо е станало?

Рени Joy

Аз се чудех дали да не сложа Чаала и да гласувам за нея, ама... JoyJoyJoy

# 454
Чакайте да кача Мерт, после ще го мисля фрага Joy

Не е зле за без проект, който да се излъчва в момента. 😎

# 455
Да не заабравяме,че беше рожденник. Дори много добре 🔥

# 456
Чакайте да кача Мерт, после ще го мисля фрага Joy

Не е зле за без проект, който да се излъчва в момента. 😎

То е сигурно  за това
 "Най-популярните мъжки актьори на екрана са обявени! "(28 януари - 3 февруари) Grinning
 Само този ' екран" видях Kissing Heart

# 457
Краси, то хубаво имат 4 милиона гледания, ама да вземат да пуснат нещо съществено.😄

# 458
  • Яко в Матрицата...
Аз се чудех дали да не сложа Чаала и да гласувам за нея, ама... JoyJoyJoy
Не знам... Освен Тахир да е направил още някоя поразия, за която да не сме били уведомени досега.

# 459
Краси, то хубаво имат 4 милиона гледания, ама да вземат да пуснат нещо съществено.😄
Ние сме калени в боя Joy
Хубавите работи бавно стават Kissing Heart

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:21 от KrasiAnna

# 460
Ние сме калени в боя Joy
Хубавите работи бавно стават Kissing Heart

Клюкарят е писал, че ще каже нещо свързано с каста на Деликанлъто. 😁

# 461
Аз имам две теории за наръгването на Тахир Simple Smile Гласувах иначе за адвоката Йелмаз ли беше, много ми е съмнителен.
Първата ми теория е, че всички замесени до някаква степен са виновни за настъпването на този момент - наръгването на Тахир. Всяка отделна личност сама по себе си без да знаят един за друг,със съвкупни,но отделни действия са довели до нападението на Тахир. Демек всеки е минал по реда си и един по един всеки е допринесъл с нещо Simple Smile Подобен случай с убийство съм гледала в едно криминално предаване преди, беше по действителен случай. Там дълго време не можеха да намерят виновен, защото накрая се оказа, че всички са виновни Simple Smile
Другата ми теория е малко по извратена Grinning Понеже Тахир си е откачен тиранин си мисля, че може той самият да е изценирал всичко. Опит на болен луд да събере отново семейството си по един изкривен начин. Сам изценира нападението си, пише завещание и дава всичко на Доган. Така поставя двамата братя един срещу друг. Задължава Доган да се върне. Прехвърля всички гадости на семейството си,та те да се оправят Simple Smile
Нищо няма да излезе вярно от това, което си мисля,но би било интересно.
Иначе до момента познах само,че ще гърмят Чаала. Писах преди да почне АБИ. Само не очаквах, че ще е още в трети епизод Joy
Иначе за Юсуф да не сложат накрая Хандето Joy Нали е любима на Шнура

# 462
Ще е страшен майтап верно да се е наръгал сам. Доан такива думи му наговори преди това 🤣. Ама не вярвам. Толкова гадни работи е направил този човек ….може да не е никой от семейството дори. Имат още един враг семейството от вас както разбрах…то ще  се разбере кой е. Ама надали. Използвано е скалпела на Мелек. Аз ше погледна епизода утре с превод.

# 463
  • София
Странни моменти от фрага

Въобще не разбирам защо Гюлшан се е омъжила за Сефа, явно ще го прасне с една ваза в главата.

Това не знам изобщо как може да се тълкува???

# 464
Момичета,погледнах фрага.Рени,благодаря за превода.Това,което правят на Бердан,горят го с някаква горелка или нажежено желязо.В един от кадрите се вижда нещо изкривено като горелка или нагрято острие.Любопитно ми е,обаче,кой и защо го прави.Сега ми стана интересно дали наистина обича Чагла и Генджо или имитира любов за да ги ползва като инструменти в отмъщението си.Не бих се изненадала ако наистина са му само инструмент.Изненадата ми ще е ако наистина изпитва тая бащинска обич към тях,защото човек преживял такива неща едва ли е способен да е запазил частица от каквито и да било чувства,освен злоба,ненавист и жестокост.Дали би бил способен да обича някого и дори себе си?Ще видим в какво са превърнали млад човек,направил грешката да обича и по страшно глупав начин да се опита да завоюва любовта си.Спомних си за култовия наш филм и ненадминат до сега,поне за мен,"Всичко е любов" и репликите на Радо /неповторимия Иван Иванов/:"Когато ме изпратихте в Стара Загора,аз бях тогава на 10 години.Аз не се виждам от земята,те ме пращат в ТВУ.Човек стои ли повече от 1 година в ТВУ никой не може да му помогне.А пък аз 8 години съм изкарал по ТВУ-та.Аз там ги научих големите работи.Аз преди не знаех какво е голяма кражба.Там има момчета които с поглед отварят катинар."А какво ли е в затвора?

Общи условия

Активация на акаунт