Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 22 049
  • 480
  •   6
Отговори
# 465
Добро утро, момичета!
Хубав четвъртък Simple Smile

# 466
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Наде, първата ти теория за Тахир ми хареса Simple Smile

Изгледах епизода. Може би е най-добрият досега. Много неща се случиха, с всички герои. Както каза Афра - всеки си има своя история. Но те не предизвикват такъв интерес в мен, както историята на двете сестри. Защо Махинур е погребала гласа си? Защо точно тази форма е избрала? То е ясно, че не са ни дали още всички факти, но все пак. Дали защото никой не "чу" отчаянието ѝ, когато отиде да търси Синан на сватбата му? Дали не е дала обет първо с него да говори, когато го открие? Да му разкаже за детето им... Дали това дете е живо? Въпроси, въпроси Joy

# 467
  • София
Мерт е бил на коцерт на Таркан вчера

Този младеж се е снимал и с Афра

# 468
Здравейте, момичета!😊

# 469
  • Яко в Матрицата...
Има ли някой в Турция, който да не харесва Таркан? Joy Обединител на народа е той People Dancer

# 470
  • София
Ох, обърках темите от недоглеждане Dizzy Face

Да ви кажа, сериалът с Акън в четвъртък вероятно ще приключи на 26-ти епизод. Бирсен го е писала. Много приличен ден е за Delikanlı, даже перфектен, ако не намърдат нещо дотогава.

# 471
Ох, обърках темите от недоглеждане Dizzy Face

Да ви кажа, сериалът с Акън в четвъртък вероятно ще приключи на 26-ти епизод. Бирсен го е писала. Много приличен ден е за Delikanlı, даже перфектен, ако не намърдат нещо дотогава.

Sevdiğim Sensin е по СтарТВ и днес е излязъл най-после 3 фраг 
Не се знае датата още , но го гласяли за четвъртък или неделя

# 472
  • София
И аз чакам дата на този сериал, че е доста определяща. Въпреки, че и сряда си остава също опция. А и ние не сме сигурни за канала още.

# 473
В който и ден да го сложат ще имат силна конкуренция.

# 474
И аз чакам дата на този сериал, че е доста определяща. Въпреки, че и сряда си остава също опция. А и ние не сме сигурни за канала още.

Сряда ОГМ  имат Шипнатите (както съм ги кръстила) Може и да откарат до края на сезона
А и като гледам срядата е доста натоварена Новият сериал май с цел го сложиха конкуренция на Ешреф
Доста добри рейтинги и взаимодействие има в СМ  като за 2 еп
И да , над 20 сериала се излъчват в момента

# 475
  • Дубай
Не исйам да е сряда, че Дениз е там, а яко се закачаих на Yeralti. Четвъртък нямат кой знае каква конкуренция, понеделник също.
Мистери, и аз обърках темите,карай, да има.

# 476
  • София
Не исйам да е сряда, че Дениз е там, а яко се закачаих на Yeralti. Четвъртък нямат кой знае каква конкуренция, понеделник също.

Хахаха, точно на теб отговорих, но се усетих и се изтрих преди да ме изгонят. Че и за Мерт бях писала.

Иначе по въпроса за АБИ, май всички харесваме и сме любопитни за Мелек и Генджо.

# 477
Добър вечер  момичета Hug  Hug  Hug
Ох,от както Афра беше на концерта на Таркан в главата ми звучи все Dudu ,тоооооочно взе да отшумява и айде сега пък и Мерт бил на негов концерт и аз пак почвам да си тананикам песента  Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile
И за да не съм само аз може пък и вас да ви заразя с мелодията а и намерих живо изпълнение и така все едно и ние сме на концерт на Таркан Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

https://youtu.be/piuIsVDQ74k?si=hrf4-dc6bKF4ODXP
Скрит текст:

За АБИ нищо не мога да споделя ,защото все още не съм си изгледала епизодите обаче изгледах поне на последния епизод финала и положението беше инфарктно ,а Афра е великолепна и като игра и като красота  Hands Clap  Heart

и още малко от адвокат Чаала Simple Smile

# 478
  • Дубай

Хахаха, точно на теб отговорих, но се усетих и се изтрих преди да ме изгонят. Че и за Мерт бях писала.

Иначе по въпроса за АБИ, май всички харесваме и сме любопитни за Мелек и Генджо.
Не мисля, че щяха да те изгонят, но там  май си обичат Кенан...
Интересен заряд дават, той престъпник, а тя ангел... Както каза, какво може да направи повече Мелек... Така го погледна, че преобърна целият му свят.

# 479
Привет дами.Аз малко се поинтересувах за сценаристката на "Нищо няма да ни се случи" и сериала на който е базиран този.Оказа се,Пънар Булут е сценарист и на "Езел".Сега,този сериал може да не е моето,но не може да се отрече,че е хитов и се е харесал на голяма част от зрителите.Сериала,на който е базиран "Нищо няма да ни се случи" също е за Дисни+ и се казва "Между света и мен".Започнах да го гледам и да си призная,че ме грабна.Може би доста от вас са го гледали.На някои е харесал,на някои не,но мен определено ще ме накара да гледам новия сериал с Мерт и Мирай.За Юсуф обаче нещо не съм много във възторг."Поживьом,увидим" са казали руснаците.

Общи условия

Активация на акаунт