Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 29 739
  • 637
  •   12
Отговори
# 615
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро!
При мен е голям екшън от началото на годината и не смогвам веднага да изгледам епизодите. Но видях сцената със супер кахрамана Доан и кунг-фу уменията му Stuck Out Tongue Winking Eye и мега невинната Чаагла усмихваща му се несреща Heart Eyes.

И сега файнъли Мелиса ли е последно Хазан в Деликанлъто Rolling Eyes. Не ме кефи особено, ма аз и освен в Неверник/Мрежа от лъжи май другаде не съм я гледала Thinking. То и този сериал го гледах ако мерна нещо по ТВ -то. Определено не съм го следяла.

Аз ви водя Деликанчо Heart Eyes

Аферим Heart Eyes! Сияе Мерт, сияе Hands Clap!
Готин, свеж младеж Sunglasses.
Хайде спорен петък 13-ти форевър Blush

# 616
  • София
Имало е среднощен сет на АБИ и са празнували рождения ден на Дирен

https://x.com/i/status/2022135407060877813

Неговото стори е от към 3-4 сутринта...

# 617
Здравейте, мили дами!
Честит петък 13-ти Simple Smile

# 618
  • Яко в Матрицата...
Краси, Шнура ще откачи от радост, че предстоят фенски разправии покрай двете. 😂
Направо не знам как удържа толкова време, за да обяви актрисата във втората главна роля.

След като прегледах коментарите в Х за новия сериал по Стар ТВ и видях рейтинга, вече нямам съмнение, че тези в Х живеят в паралелна реалност. "Керванът си върви - кучетата си лаят" прекрасно описва ситуацията. Таа... същото важи и за фенските войни тип "кой е по-по-най". Абсолютно безсмислени писания и кавги.

# 619
  • София
Аз днес ще мрънкам - възмутенана съм от тоталната липса на ПР на АБИ. Да не повярва човек, някой е пуснал, че се снима на плаж. Толкова. Явно тях социалното взаимодействие изобщо не ги вълнува.

Рени, при мен доста акаунти го гледаха и се радваха за рейтинга, но четох, че е имало много брутални сцени.

# 620
Здравейте ,
успях накрая  да изгледам епизодите на Аби  ,за да коментирам .
Историята  на Чаала е много интригуваща, особено около “горещата” тема ,защо Махинур  е спряла да говори. Сцените между двете сестри наистина разтапят сърцето.Страхотни са. Надявам се да развият историята им още по-хубаво, по-вълнуващо и по-емоционално. В последния епизод нямаха такава 😔

Чаала и Доган… ами няма грам  химия. Кенан  има доста студено излъчване. Добавяйки специфичната му физиономия ,острите черти ,  за мен това е причината да не му се получава химията   .А тук имаме и над 20 г . разлика ,което тотално “убива” всичко .Афра е пълна противоположност -изключително красива ,нежна и мъничка .Чаала и Доган си изглеждат точно ,като баща и дъщеря или като брат и доста по-малка сестра .

Чаала за мен лично  има голяма химия с Йълмаз .  Чудесно  им се получават сцените. Иълмаз е гледа толкова хубаво и загадъчно понякога, а Чаала с тези сладки муцунки в последния епизод, когато напускаше кабинета с ключовете – великолепна! Харесвам техните сцени много ,ако питат мен, там би се получила  двойка,  витае нещо между тях във всяка сцена. Докато с Кенан, освен да откажат публиката да гледа, друго няма да постигнат. Чакам и търся обяснение защо сценарият го изисква (разликата в годините). Мисля, че Афра беше го казала( ако не бъркам),така  че си чакам “зайчето “😀

Сцените  на Кенан- сам срещу всички  ,излязоха доста извън човешките способности на Доктора 😏Също така толкова години Кенан защо не се е поинтересувал ,за семейството на убитият /Юсуф  ,какво се е случило с тях .Нали има угризения 🤓Колко бързо разбра за Бердам /Берхам ,а за Чаала нищо .

Чаала е израснала без баща – да напишат, че е впечатлена от мъжествеността на Кенан или от факта, че Кенан като орел защитава близките си и най-вече малките си сестри, каквато може да му бъде и Чаала. Те още в първия епизод, преди да се запознаят, ни показват как Чаала му се възхищава и се разтапя в ресторанта по него , а в същото време представят героинята   и по тотално различен начин. Тук има разминаване. Така искам Чаала да има някакъв собствен план, да знае нещо за семейството на Кенан, но засега няма такава улика от сценария 😔 . Дано излезе нещо такова. Не ми се връзва нейното поведение към Кенан доверието и вълнението, което му гласува от първата среща, и намеците за влюбване. А в същото време към Йълмаз беше доста  обрана и резервирана.
Сега да видим защо е отвлечена?Кой е и какво   иска    Шимшек от Чаала? Може ли това да е Чаала -план? Много искам Чаала да изскочи със собствена стратегия в цялата история. Да не бъде толкова праволинейна и наивна, нито към Берхам, нито към Кенан и семейството му .
Берхам/Бердам  е пълно психо с действията към Махинур  , а тези дрънкащи ключове са ключов елемент  в историята му  с Махи.Голяма травма и е нанесъл на горкото момиче 😞 .

Историята между Синан и Махи също е много интересна. Синан засега не го приемам на сериозно.Повече ми е  комичен персонаж, с фъфленето си   и тези фейсове (усмихвам докато говори и го гледам  )

Сериалът има дълбока  и силна история,  ако намалят малко темпото с писането на Кенан като “Батман” ,ако премахнат неуместната идея за двойка и любов между Чаала и Кенан, и не прекаляват толкова с оръжията ,може и да успеят да задържат публиката. Също така  да наблегнат  повече върху адвоката Чаала и  връзката между Чаала и Махи.

Имам толкова много въпроси около тяхната история. Чаала спомена за телефона  на Махи,че е нейната „черна кутия“,тоест крие нещо в него. Никога ли Чаала не е проверявала  или не искала да разбере какво крие сестра й в този телефон? Нищичко ли не знае за миналото на Махи?
Също така /Берхам толкова години им е помагал ,как Чаала нито веднъж не го е запознала с Махи? Не се ли е замисляла ,защо Берхам не иска да се срещне със сестра й? А снимките им? Махи никога ли не ги е виждала? Чаала няма ли снимките които Берхам имаше ? И ако ги няма ,защо ги няма ,все пак нали и е батко?Какво е станало с бебето ?Коя е майката на Йълмаз ?Толкова много въпросителни имам в главата си 🤔🤔🤔

Стана известна  актрисата  ,заради която Юсуф ще отмъщава .Мелис С -гледала  съм част от сериала “Неверният” или “Мрежа от лъжи” както явно се е казвал по бг тв .Получаваха  и се сцените на луда  . Не ми е от добрите   актриси (мое мнение) , нищо впечатляващо до сега с нея не съм гледала .Относно личността  Мелис-доста провокативна .Надявам се ,да няма подобни изказвания  ,както беше  направила с Арас .И после не би ли  е разбрали.
 Бирсен отново  създаде  хаос .Хората се чудят -коя  ще е главната актриса или ще са две? Умишлено  не се споменава Мина в новината  ,за Мелис (търси се скандала)Мина ще е главна ,но Онур  със сигурност -вече има план Б ,C …,той си зависи от рейтингите и соц.мрежи.
Мелис   даде първото си интервю само  часове след като стана ясно новината за участието й .Сега следват  Мина  и Мерт .
Пожелавам успех на Мерт в  новия сериал 🍀 !

Извинявам се ,пак стана дълго 🥴
Връщам се да ви прочета 😊

# 621
  • София
Още една снимка на Афра от концерта на Таркан

Има и кратко видео

https://x.com/i/status/2022270247437308209

# 622
Афра е спечелила награда

# 623
И още едно стори от Афи🌹🧿

# 624
"Родата" 😃

# 625
  • Яко в Матрицата...
Аз днес ще мрънкам - възмутенана съм от тоталната липса на ПР на АБИ. Да не повярва човек, някой е пуснал, че се снима на плаж. Толкова. Явно тях социалното взаимодействие изобщо не ги вълнува.
Няма фраг, това е по-лошото за мен...

# 626
  • София
Фрагът по принцип трябва да е днес, а и онзи, който не искам да споменавам харесал пост, та да сме в очакване. Те нали там са много шефове, явно са решили, че не им трябват такива неща.

Според тази статия, сериалът на Мерт ще е по Стар ТВ или Канал Д

# 627
  • Яко в Матрицата...
Ама ако искат да пускат фраг, те губят пари, не аз Wink

# 628
Изненадвам се, че Шнура така е изтървал работите с ПР-а на АБИ.

# 629
Здравейте, мили дами,
Да ви кажа измислих екшън име на Доан Simple Smile Кенан бей яко млати и стреля, нулев доктор Joy
Но много ще му подхожда следният екшън прякор - Супер Док Sunglasses
С АБИ за момента съм в застой. Стигнах до втори епизод и засега май до там ще си остана. От трети и четвърти гледах клипчета отделни.
Чаала и на мен ми харесва идеята да я влюбят в адвокат Йелмаз. Ако и той се окаже нещо лош или да лъже, динамиката ще е интересна. Харесват ми и отношенията между Чаала и Генджо. Ще ми се повече сцени да имат заедно. Чаала и Махинур, харесвам много двете сестри. Актрисата, която играе Махинур много добра. Браво.
И понеже скоро не съм пускала ИИ Simple Smile Това ми хареса много

Общи условия

Активация на акаунт