Отговори
# 30
Здравейте, момичета!

"Много от нещата, които искаме, са скъпи. Но истината е, че нещата, които действително ни носят удовлетворение са напълно безплатни – любовта, смехът и възможността да правим това, което обичаме."

Приятен снежен ден ви пожелавам!

# 31
Flowers Bouquet
ЕМИ* преди няколко години гледаше някакъв сериал
със симпатичен адвокат който се разхождаше с огромен красив букет
но не си спомням нищо друго, след снощните поднесени букети
включи и него в колекцията..

# 32

Привет дами!

# 33

Следобедно топло ароматно кафенце в зимния ден

# 34
Flowers Bouquet
Софи, в момента изобщо не мога да се сетя за кой сериал ми говориш, но ще се понапъна още малко, може и да загрея до довечера. Български реотан съм! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
Водя ви талисмана който не спира да ме пази...
И нещо което всички фенове на Доукан помислиха за истинско.

Grinning

# 36
И нещо което всички фенове на Доукан помислиха за истинско. Grinning

Диди, ама много е истинско. Как го направи?!
Доукан гушнал твоята Моли? Интересно...

# 37

Добър вечер!

Прекрасна нова зимна тема!!!

Незабравими!!! Любими!!!

# 38
Ако искаш и Толгахан може да я гушне ИИ всичко прави аз почнах клип на ДоФат искам да се сбогувам с моите хора

# 39
Цвети, радвам се, че отново си сред нас. Отбивай се по-често, за да ни глезиш с различни изкушения, пък и да споделиш какво в момента гледаш.

# 40

И от на Доукан баклавата да почерпя 😼

# 41
Цвети🌼 радваме се че се отби в новата тема.  Липсват ни твойте красиви и сладки изкушения. Heart Eyes

Охооо и баклава имаме като за вечерен десерт. Yum

# 42
Flowers Bouquet
Софи, нямаше да се сетя, но преди малко Феми като добро другарче ми подсказа.
Въйй, ама как съм забравила Джан Верел (Кемал от "Клетва")?! Толкова въздишах и по него.
Влюбчива натура съм си, Stuck Out Tongue Winking Eye но явно любимците ми са множко, та взех да ги елиминирам.
Ама папките с архивите грижливо кътам.
С удоволствие пускам и адвоката в действие! А утре и кафе ще пием с него.

# 43
Мале този сериал съм го гледала една година зимата бях болна точно мисля ,че по Ковида беше 90 серий се гледаха с главния и нищо не се случваше а адвоката ми беше по интересен с неговата спомних си...

А този сериал гледа ли сте го? Ах Джемил! Това е алфа мъж такива писма пишеше на Ламия плакала съм като дете и накрая я постигна.

Ламия, знаеш ли, във филмите писмата започват с "Ще бъда далеч, докато четеш тези редове", ще бъда наистина далеч, ще намеря живот далеч от живота си, защото те обичам най-много, ще намеря куража да се надявам отново, само за да имам право да мечтая за теб, ще намеря куража да се надявам отново, тази надежда ме държеше жив, защото се надявах, че никога няма да ме обичаш, че няма да бъда аз, мечтата ти беше моят дъх. Отворих очи за черно-бял свят, майка ми взе всички зелени цветове, когато си тръгна. Не знаех синьо и розово, Лейла влезе в живота ми с люляци в ръцете си, познавах магента и лилаво, хвърлих това цвете, Кенан го откъсна, отново бях черно, после ти беше като светлина, със светещите си цветове ме обгърнаха, жълти, оранжеви, червени, лилави, ти беше като дъга, не можеше да я достигнеш цветно, някак си, докато тичаш към нея, тя бяга от теб, изчезва от време на време, излиза отново с капки дъжд, които виждат слънцето, ти си моята слънчева светлина, която удря сълзите ми, ти си моята дъга, колко те обичах, първоначално не те забелязах. Поглеждам се, липсваш ми, искам да бъда с теб, винаги искам да съм близо до теб, искам да съм в очите ти, винаги да обичам най-дълбоко, това е безмилостно, невъзможно, никога не съм бил добър човек, нито добър син, нито добър съпруг в живота, просто се влюбих, почувствах, че съм добър, когато се влюбих, ти ме излекува, образова ме, даде ми живот, даде ми свят, въпреки че цената е голяма самота, благодаря ти за това, което ми даде, дори беше хубаво да страдам с теб. Докато се омъжваше за мъжа, който те обичаше, аз се ожених за жена, която обичаше друг, беше много болезнено, беше много красиво, оставям те на този, когото обичаш, сега искам да летиш към щастието с цветните си крила, ще имам право да мисля, заминавам, оставих всичко тук, отивам в черно-белите дни засега, само усетих аромата ти отново, обичам те, Джемил Ти беше чудо в живота ми, сега ми трябва чудо, за да те имам, сбогом.

Да не коментирам колко голям талант е Ийит Йозшенер...
И никога няма да си разбера детския акъл ,че харесвах Кенан тогава ,но като пораснах и гледах сериала разбрах този човек беше един нарцис и си заслужи краят. Сериал с лош край уж ама за мен с нормален щото Ламия и Джемил се събират. Съсипа живота на всички и на принцеса Джавидан и на Ламия даже и на детето си...

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 02:16 от x BlackRose x the guardian team :)

# 44

Nature Sunny

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря,с удоволствие ще пия и кафе
с адвоката..ФЕМИ* си го спомня
 защото мисля че тя го вкара в Експлозията*
да те сваля и оправя наследството..
ехх.,спомени и фантазии не ни липсват
Stuck Out Tongue Winking Eye
ДИДИ* ако може така Толга да гушне Моли
ще се получи супер талисман.,
невероятна красавица е
Hands Ok Hand