Отговори
# 135
Алперенката го знам визуално и е симпатяга. Гледала съм го в един , два сериала.

# 136
Алперен прави страхотна роля в Последно лято където си партнира с мъжа на Хазал Кая - Али Атай

Аз съм пострадала малко а Талисмана не се отделя от мама откакто си от дошла от работа

# 137
Топла и спокойна вечер!

Със закъснение и мойта шоколадова торта!

Тази вечер гледах 18 серия на Приемник-зовът на корените с Илхан Шен.

# 138
Имало е целувка. Доволна ли си или си за Мелек?
Много харесвам Илхан ама това положение в което сценаристите вкараха героят му ме отритна от сериала.

# 139
Цвети, не можем да откажем твоите сладки изкушения, та макар и поднесени по-късно.
Разкажи малко повече за сериала с Илхан Шен.
За какво иде реч?!
Аз освен "Ешреф Руя" друго не гледам, пък и отзиви не съм чела за другите продукции.

# 140
Имало е целувка. Доволна ли си или си за Мелек?
Много харесвам Илхан ама това положение в което сценаристите вкараха героят му ме отритна от сериала.

Аз харесвам мъжките персонажи - Серхат, Ашир Акиф. Девойките не ме вълнуват. Здраво стоя на земята и изобщо не се вживявам и не се задълбочавам по принцип в сериалите. И много ме учудва това, че толкова много хора преживяват и не могат да отделят измислицата от реалността и героя от артиста.

# 141
Може да намират общо в героите на мен ми се случва веднъж на пет години ама здраво ме тресе после....горчи си незабравимо. Особено ако ми остана с лош край или незавършено и похабено - полудявам. В ТР дизитата предимно се гледат заради двойките свърши ерата да се лъжем за останалото много са малко такива хора или дизита с отвърдени актьори.

# 142
x BlackRose x the guardian team Simple Smile
На мен ми се случи само веднъж с първия ми сериал -  Сега и завинаги!!!
Затова съм в тази тема.
Сълзи, рев, преживяване, безсъние. Няколко пъти го изгледах през годините. След него вече приемам нещата реално.
Smiley

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 01:08 от Цвети &

# 143
Все говоря за Пойраз нека пусна едно мое клипче на Айшегюл и Пойраз да види Еми защо толкова ценя Етем.

# 144
x BlackRose x the guardian team Simple Smile
На мен ми се случи само веднъж с първия ми сериал -  Сега и завинаги!!!
Затова съм в тази тема.
Сълзи, рев, преживяване, безсъние. Няколко пъти го изгледах през годините. След него вече приемам нещата реално.
Smiley

Охх, Цвети, Ийт Козан и Нур така здраво ме залепиха за компютъра, че отърване няма.
Не мога да преброя колко пъти съм гледала "Сега и завинаги", но и до днес това е единственият сериал, който най-трайно се е запечатал в съзнанието ми.
Гледам и в момента турски сериали с любими мои актьори, но "Сега и завинаги" наистина е завинаги!

Диди, хич не ща да чувам за Етем. Може да е много добър сценарист, но за мен той тотално издиша в романтичните сцени. Никакво въображение и лишени от емоционалност диалози.
Въздействието на видеата се дължи не на перото на Етем, а на таланта и химията на героите.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 10:44 от Emiliya

# 145
Ако ти стиска пусни си Пойраз след Ешреф един ден и без това са го купили нашите скоро ще е с бг аудио.
Обещавам ти заедно ще го гледаме. ;д Любовните сцени там с думи така ги описваше ,че не е истина.
АйРаз за мен са двойката с най-чистата любов която съм гледала изстрадала и с ужасен край.

Умирам с тази сцена от смях пак и като се сетя ,че предстои другата седмица в бг епизодите
още повече ме напушва. Да се посмеем малко!

# 146

Hearts

Само красотата, харизмата и химията
на актьорите ме задържат в даден сериал.,
никога не съм плакала за това което гледам
защото знам че е художествена измислица..
истинските страсти са за реала*
Two Hearts

# 147

Добро утро и хубав ден!

# 148
Здравейте, момичета!

Когато се приготвяте сутрин, не забравяйте да проверите всичките си джобове според списъка: късметът е в левия ви джоб, успехът е в десния, позитивността се е метнала на гърба ви, креативността е вътре във вас, доброто настроение е кацнало на върха на носа, а бодростта е в чаша кафе.

Да се насладим на днешния ден!
Успешен и щастлив да е!

Диди, нищо не може да ме накара да гледам Пойраз. Не си падам по тежките драми, хеле пък с нещастен край.
А от Етем ще бягам надалеч, след като свърши „Eşref Rüya“.
Името му не ща да чуя, сериал с негов сценарий няма да погледна.

# 149
- Никой от двамата не умира нали? Ще страдам!
+ Не се плаши и двамата умират!

https://www.instagram.com/stories/kizilciikserbomm/3821291618880532035/?hl=en

Можем ли да добавим ,че феновете вече имат краят на ДоФат в главата си?

Общи условия

Активация на акаунт