Отговори
# 150
# 151
Просто от Тему по добър Фатих щяха да докарат

# 152
Ново от сторито на Амине:
"Толкова, толкова се радвам @ecetosun"🤍🌸

Алмеда се забавлява с децата в Лунапарк, а от Толга ни вест, ни кост...

# 153

Приятен следобед, момичета! И ние като Амине да се почерпим!!!

# 154
Тези вкусотии няма как да пропуснем, Цвети!
Благодаря ви, момичета, за всички сладки постове!

# 155
След 9та минута един сладък архив в който Серенай говори с фен относно Лале
Концепцията е била ясна Йешим и Чънар. Когато спомена името на Толгахан много сладко се усмихна.

# 156

Yum Охх., Амине обича да си похапва и винаги е усмихната
пред отрупана маса с вкусотии,които увеличанат красотата и
но и ние не сме по-назад, угаждаме си ударно,
хайде по един грог за сгряване в петък вечер
Wine Glass

# 157
След 9та минута един сладък архив в който Серенай говори с фен относно Лале
Концепцията е била ясна Йешим и Чънар. Когато спомена името на Толгахан много сладко се усмихна.

Добре премина днешният петък. Глезотийки всякакви, красиви любимци - също. А вечерта продължаваме с грог и видео от архивите. Кой е като нас...

# 158
Еми , много си е личало - много! Heart

# 159

Heart Eyes Хубавата вечер продължава с романтика..

ДИДИ* да те питам за целувките на Догукан в подписа ти,
за бебето ясно но защо така целува мацката..
Astonished

# 160
Еве това е момента в който се събраха и решиха да живеят заедно след като жена му която го манипулираше с бременноста си се метна под колата на Доа и и отвини ,че тя е виновна за смъртта на вече умрялото им бебе за което даже и за пола му лъжеше ,че е момче. Той не издържа и изкара всички кирляци на жена си и я изостави публично като каза пред цялата фамилия ,че обича бившата си жена - Доа. И който иска да се беси каквото искат правят. Отиде при нея и каза ,че е готов на всичко и се събраха. Лудата му жена Гьоркем беше отишла в университета да я обижда и нарича метреса и тн затова е така тъжна и той я успокояваше.После с помощта на Баръш Кълъч / Йомер изкараха мръсницата хептен на яве а тя ги запали за НГ.

Ето още гифки.

Ах какви дни бяха , а сега гледам подобие на актьор тази вечер като Фатих. Дано фалира Шоу ТВ!

# 161

ДИДИ* благодаря за инфото и прегръдка
за талисмана..ти оправи ли се?

# 162
Аз се оправих от едно сега съм с навехнат крак уж ама много боли нейсе...да не се оплаквам. Талисмана утре за закуска ще го пусна.
Момичета все зле актьори , замяни и тн съм виждала ,но след това:

Да ти докарат ТОВА

Дано този път видя червените стрелки! Живея за тоя миг дано Господ дари всяка безсънна нощ на Доукан.

Преди епизода се сбогува с героят си.

Много хора го подкрепиха този път.

Сега не знам как да обясня, от къде да започна. Бях на 25 години, когато за първи път направих първите си стъпки в проекта Шербет от боровинки,  а на 29 години пиша този пост. Не съм спал от дни в този труден момент, така че умът ми не е толкова лек, но въпреки това исках да напиша нещо.
Героят, който изиграх, сцените, които заснех, бяха за мен като дете, което отгледах в ръцете си. Ето ме оставям това момче, принуден съм да си тръгна. Днес се сбогувам с Фатих!
С  моя собствен Фатих Юнал. Искам да изкажа безкрайните си благодарности на цялото семейство Gold Production, преди всичко на любимия Фарук Тургут, който ми повери тази роля и на Мелис Дживелек, които осветиха светлината ми по този път, докато придадоха този характер на живота на героя с невероятните си писалка.
Ние бяхме привидно героите на тази работа. Изказвам благодарност и на нашите герои от невидимата страна.
Това, което наистина ме боли, е да се разделя с моите скъпи колеги актьори, от любимия ни сценарист, режисьор, светъл човек до косплейър и целия екип, който вече 4 години станахме голямо семейство. Никога няма да забравя тяхнатия кураж, приятелство и подкрепа, които ми показаха в най-трудното ми време...
Най-накрая и аз имам няколко думи към Фатих Юнал.
Лесно е да се каже, живяхме с теб точно 4 години. Беше трудно, но бяха толкова хубави дни. Смяхме се, забавлявахме се, смяхме се с теб. И сега... За съжаление с голяма тъга и дълбока скръб се разделяме. По-скоро трябва да си тръгна.... Какво да кажем... Понякога най-красивите истории свършват, когато най-малко очакваш и хората се учат да се сбогуват с любимите си хора...
Брат ми Фатих, не тъжи. Доукан Гюнгьор също е правил грешки като теб, но разбира се, че ще възкръсне отново от пепелта и ще продължи пътя си като лъвове по начин, който подхожда на млад мъж...
Обичам те брат ми..

# 163
Дидко , как си се контузила на работа ли ? Ще боли но ще мине важното е да си почиваш сега. HugХоди ли на доктор затова ?

# 164
Заради баба ми падна от леглото исках да я вдигна докато я вдигнах аз си обърнах кракът от тогава съм като сакато пиле лошото е ,че до сега вземах болкоуспокояващи сега има гости от ЧБ и само те ми липсваха а сутринта вих като куче от болки.

Общи условия

Активация на акаунт