Мамник -Тема №2

• 17 579
  • 419
  •   11
Отговори
# 330
Чисто логически, ловецът може да си носи чашката и от Луната, ако иска и вътре да има Нова Бразилия, не е казано, че има марково кафене в Трън.

# 331
В сериала го няма самотното момиче с ярка коса и различни очи.  Няма я раздираната от съмнения жена - че носи зло, че урочасва, че сее смърт. Няма го човека с различен стил. Затова играта на актрисата не грабва челите книгите. Липсата на каквото и отличително в нея пречи да я харесат и зрителите. Божана трябваше да грее, но нещо не и се получава.
Не съм чела книгата, но виждам всичко описано - и жена, която не е сигурна коя е, с ярка коса и различни очи, има го съмнението, което и другите усърдно и вменяват, че урочасва.
Има и красиво лице, което умее да изглежда и вглъбено.
Има я самотата, да е различна, вижда се, че се бори с противоречия, прикрасна е.

Грее и и се получава. Страхотна актриса и не е вярно, че не я харесвали зрителите.
...

прочутото кафе
Хора, разберете, че тоя бранд в Трън, в гората и то в ръката на полицай изглежда нелепо, все едно Старбъкс. Че този човек трябва да е станал и да е бил 80км до София, където е най-близкото място с такова кафене и после се е прибрал, за да пие изстинало кафе в гората.

# 332
За да забележиш тази чашка, трябва вече да си запознат с марката. Тъй като, предполагам, повечето хора са като мен и не са, умишлено се създаде тая драма и дискусии около кафето. Зрители се били възмутили, друг път. Simple Smile

И ние прекалено много време отделихме на това кафе.

# 333
Аз я знам марката и пак не го забелязах... Добра реклама се получи.

# 334
Аз я знам откакто изтикаха една дългогодишна Коста до предишната ми къща; нормално хипстърско кафе, но за такъв ход явно имат и пари и агресивен маркетинг

И таргета им изобщо не е нито трънчани, нито полицаи, никой който не би извадил 4лв за кафе или 7 за обикновено капучино, да не говорим за овкусените

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 09:21 от .Hazel.

# 335
  • София
Реално погледнато в Трън освен това кафе, няма и Мамник и плътеник. Може би и подобен старчески дом няма. Така че какво пречи във фентъзи сериал да си го има. Голямо издребняване.

# 336
Точно и аз това си мислех Grinning по улицата се разхожда умрял преди 100 години, но марката на кафето е проблема. Много умело се завъртя "неодобрението" на зрителите, та сега вече не остана човек да не го знае.

# 337
Разхожда се мъртвец из селото , то вас ви интересува чашата за кафето или дали е на Старбъкс или Коста , то по добре че не е на Долче Густо че тогава щеше вече да е нелепо от къде тези " селяни " имат кафе машини с капсули че преди време беше станало модерно да се показват по сериалите и филмите  . Наистина направихте от мухата слон с тези чаши .

# 338
Аз гледам само филма. Не съм чела книгата. Какъв мъртвец?
Моля без спойлери, казахме го хиляда пъти.

Да, има хора на които такива неща правят впечатление, тези, при които минава всичко, това не следва да ги притеснява

# 339
Гледам филма, не съм чела книгата... Засега ми харесва, но успявам да гледам втората половина на сериите и не схващам много, основно си допълвам от Вашите коментари. Това кафе колко да е известно, на една група хора в София, останалата част от България не го познава, та сега добре тук във форума беше популяризирано и вече гледащите филма разбрахме за него.

# 340
  • В полите на Пирин планина
Ами Лазар е ходещ мъртвец - плътеник. Това не е спойлер. В трейлърите има как баба ви Дана го сочи и вика: "черна магия"!

Иначе тия чашки с фенско кафе, Бачорски-те работници, хлябът от незнам-къде-си и т.н. продуктово позициониране, изобщо не ми пречат. Може Почекаин да е бил някога в това кафе и да си пази чашката. А вътре да има 3в1.

# 341
Не мисля че е спойлер след като се видя че човека възкръсна след като падна от покрива . 😅😅 Ама да се хващаме за такива глупости и да се пишат страници за това какво е кафето вече идва в повече .

# 342
Ами не, аз не съм разбрала какъв е човека. Видях, че май е жив в трейлъра, но не знам дали това не е минал момент или бъдещ.
За мен той може да е луд, който си измисля или да има друг Лазар, откъде да знам.
Аз това искам да го видя, какъв е и какво ще стане, гледайки филма.

Така че, спойлер е това и разваля кефа на гледащите.

Това е тема за сериала. Може да се направи една за книгата и да пишете там, ако ще издавате какво се случва.

# 343
  • В полите на Пирин планина
Да и телесната му температура беше 26,5 градуса по Целзий, а той си беше съвсем "жив" и здрав. И не се виждаше на Термовизионната камера на Гранична полиция.

# 344
Понеже мъртвия човек има 26 градуса, нали...

Общи условия

Активация на акаунт