Отговори
# 45
Еми, каква прекрасна новина, с нетърпение ще очаквам песента на Сезен Аксу.🥰 Благодаря,че сподели!🫶

# 46
И аз благодаря за споделеното.🥰 Ухааа, специална написана песен от Кралицата на турската музика Сезен Аксу. Часът на истината настъпи.  Нисан сама ще разкрие и разгадае че е Рюя.

Изпълнителката ми е непозната на песента.  Дано предаде с емоция и глас , както трябва този момент.  

И ощееее снимки. Направо ни заливат... Хайде така да продължи и занапред не само за един епизод и ден.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 15:39 от femmi2

# 47
EşSan утре ще бъде на върха на напрежението и емоциите

# 48

" По погледите разбираме ,че няма милост"! 🧨😎

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 16:08 от femmi2

# 49

И Kanal D отразява присъствието на „Eşref Saati“ в новия епизод.

Сезен Аксу добавя специален щрих към „Eşref Rüya“!

27 януари 2026 г., вторник 15:08 ч.
Kanal D
Сезен Аксу, легендарното име на турската поп музика, създаде специална песен за хитовия сериал на Kanal D „Eşref Rüya“. „Eşref Saati“, написана от Аксу, се готви да се срещне със зрителите в новия епизод.

„ESREF SAATİ“ ЩЕ ПРОЗВУЧИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ: ПОДПИСЪТ НА СЕЗЕН АКСУ ОСТАВА СВОЯ ОТПЕЧАТЪК.
„Eşref Rüya“, който предизвиква голям интерес с всеки епизод, този път е на водещи позиции с едно от най-силните имена в музикалния свят. Трогателната любовна история и поразителните герои на сериала придобиват още по-впечатляващо измерение с песента, написана от Сезен Аксу. „Eşref Saati“, с текст на Сезен Аксу, се откроява като специално произведение, отразяващо духа на сериала.

КОМЕНТАР ОТ НАЗЛИ БИЛГИНЕР ЙЕНГИ: Музиката към „Eşref Saati“ е композирана от успешния музикант Айтуг Яргъч, а песента е изпълнена с мощния глас на Назли Билгинер Йенги. Това емоционално наситено произведение ще се появи в новия епизод на сериала.

„Eşref Rüya“, продуциран от TİMSBİ, излъчва нови епизоди всяка сряда вечер по Kanal D.

# 50
# 51
Охх, тази фотка ме изпълва със задоволство.
Бащата на Сираците Ешреф Тек, безмилостният мафиот, от когото се страхуват всички, как чинно е седнал, слуша внимателно, вперил виновен поглед в Нисан.
Душичка...

#EşrefRüya | Епизод 30 | Изображения |✨

От сета Sign Clapper

# 52

Oт ИГ на Демет. Както винаги отбелязва и рекламира сериала. Този епизод ще бъде специален и очакванията са високи.  

Колегата Ахмет  Ръфат Сунгур също рекламира и  се е разчувствал и благодари на всички колеги и екипа за приятелската , колегиална и  страхотна атмосфера.

Ето всички, които са се  отбелязали в ИГ. От който наистина трябва няма нищо засега от ШЕФА.  Дори да се вълнува я го изразил , я Йок. Smirk

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 17:50 от femmi2

# 53
Няма да мине без Чийдем да се намеси. Да не забравяме , че тя е отхвърлена жена , а това е опасно същество. Тя се  закле да не им позволи да са щастливи. Дано  не съм права.

# 54
Няма да мине без Чийдем да се намеси. Да не забравяме , че тя е отхвърлена жена , а това е опасно същество. Тя се  закле да не им позволи да са щастливи. Дано  не съм права.
Mery, Чийдем и мене ме плаши сериозно. Тази жена не се спира пред нищо и все е на крачка пред другите. Да видим утре каква каша ще забърка.
Може би тя ще подхвърли отново въпроса за доносника.
Нямам търпение да дойде утре...

Цитат
Вай, наистина ли това ще се случи? 🤦‍♀
Дори няма да напиша „Спойлер“.
Писна ми да чакам да се случи.
И така...
Ешреф разбра, че Нисан е Руя... но не ѝ казва 😂
(Чудя се колко епизода няма да ѝ каже)

# 55

Общи условия

Активация на акаунт