Отговори
# 600
ОООх, озвучка още няма, чакам тук https://turoktv.com/mechta-eshrefa-2025-vse-ioi80k8j2ghfewf/ Тук започнаhttps://ruturkru.net/176-mechta-eshrefa-2-ty07tr78gjg5yt2.html

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 19:58 от pipilota65

# 601
Ешреф го рязсеяха ония командосите и той затова не видя Нисан вътре в къщата и тръгна след тях и фалшивата Рюя.

Малииии , какви бижута Ешко бей крие в багажника на фъстъка.
Взе една пушка като командосите и сега ще им види сметката....

# 602
И аз чакам озвучка, но май доста изпуснахме.

# 603
# 604
Оф аз тъкмо излизах от банята и бях оставила ТВ на канала и затова видях че е почнал по рано.

И аз изпуснах някой неща но ще наваксаме после с превода.

Уаууу!  Ешреф изпотрепа всички наемници с пушката бижу. Някаква специална тънка  е като не разбираме от оръжия...
Истински кеееф е като се развихриии.... Nature Boom

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:19 от femmi2

# 605
Ихаааа Кадир! Да не очакваш от него! Как ги разтреля всички дето го държаха на мушка!  Ще го бъде!

# 606
Ихаааа Кадир! Да не очакваш от него! Как ги разтреля всички дето го държаха на мушка!  Ще го бъде!
И аз само това видях и се изкефих на Кадир.
Изпуснали сме 15 минути от епизода, но ще го гледаме утре.

Реклама

# 607
# 608

Бележка за себе си:
Винаги съм бил сам. Така ще продължи!

Ешреф спаси фалшивата Рюя.

# 609
Спаси фалшивата Рюя и после видя бенката и с треперещ глас каза "Аз съм Ешреф Тек".

Кадир не застреля Хъдър и всички са живи още.

Вайййй , Джерен умее да стреля и тя е опасна мафиотка Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Спаси Гюрдал братчето си.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:34 от femmi2

# 610
Динчер е замесен в това. Рюя се обади на секретарката  беше възмутена, че така не са се разбирали, че Ешреф е трябвало да я види отдалеч.
Предложиха и десетократно по-голяма сума, за да се прибере в Истанбул и да не се срещне с Ешреф отново.
Динчер е бесен, че планът му отново се е провалил.

# 611
Мдаааа..  Динчер е замесен с фалшивата Рюя. Той я е пратил и са искали да убият Ешреф но пак не успяха и е много ядосан.

Не са искали да се запознават , само от далеч да я види, но  се получи обратното и той я спаси.

# 612
Мдаааа..  Динчер е замесен с фалшивата Рюя. Той я е пратил и са искали да убият Ешреф но пак не успяха и е много ядосан.

Не са искали да се запознават , само от далеч да я види но не се получи обратното и той я спаси.
Нисан обаче видя Рюя, че се качва на една кола. Обади се на Ешреф и му се скара, че не си вдига телефона, а тя се притеснява за него.
Ешреф обеща да ѝ разкаже всичко вечерта.

# 613
Нисан се притесни за Ешреф Heart

# 614
Гюрдал му казва, че го заблуждават с Рюя, ама Ешреф за сега нищо не вижда.

Общи условия

Активация на акаунт