Отговори
# 30
Тия па, къде търсят под вола теле? Видяха, че "Шербета" държи рейтинга на скандали и решиха и тук ли да ги измислят? Що ще напуска Демет? От къде го измислиха? То, че Етем може да го е намислил, ама не сега, а малко преди финала. Head Band
Пипи, какви ли не интриги се завъртяха около този сериал. Ту Гюрдал напуска, ту Хандето се готви да влиза, ту Чачо и Демет не се разбират, сега пък Демет напускала и сериалът щял да свърши с епизод 30.
Но в тази статия само заглавието е толкова "фрапантно" - за да привлича читатели. А в съдържанието няма и помен за напускане на Демет.
Ама сеир да става да могат зложелателите да злорадстват и да сипят хули по адрес на един или друг актьор.
Не са луди продуценти и екип, за да се лишат от тази талантлива и силно въздействаща екранна двойка.

# 31
Аз съм пропуснала явно, с родителите на Ешреф какво се е случило, та е останал сирак? И как попада при Якуб баба, като Ешреф е бил в град Бурдем ли беше, като работи като монтьор - помощник?

Не си изпуснала нищо .... Или поне не се сещам да са дали и разказали от миналото това. Rolling Eyes
Ешреф не говори много за родителите си. Какво да говори, като е осиротял, като мъничък и не помни почти нищо.

Може и аз да съм изпуснала това как попада при Якуп баба ?
Нещо не мога в момента да си спомня, ако са го разказали. Знаем как попада в изправителния дом на 15 години заради това, че е защитил своята мечтана детска любов и се запознава с другите от Отбора, които в последствие му стават Семейство и близки.  

Иначе по тия уж "Скандали" и Слухове  не е сефте!  Никой луд няма да се лиши от тази въздействаща главна двойка и актьори с фен бази... Ако го направят знаят, че рейтинг няма да видят такъв висок. Разбира се всеки има принос пред и зад камера. Тази Кинематография и Качество  всяка седмица не е лесна работа с това темпо на снимане и излъчване. Израза " Няма Лоша Реклама" не винаги е така и понякога е с обратен ефект. Етем ще е в стилът му да убие Нисан малко преди края и Ешреф няма да го понесе и айдеее... хвърля се пред куршумите доброволно.  Disappointed Relieved

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 00:32 от femmi2

# 32
Феми, ама недей да ни плашиш с такъв страшен край. Може пък Етем да измени на стила си и да ни поднесе happy end.
Виж нашата приятелка каква свежарка е:
Цитат
Администраторът е дори по-развълнуван от нас 😂😍☝️!!! Моментът настъпи 🤌🤌🤌 Тайната на Руя излиза наяве, о, Боже, колко вълнуващо 🥹🥹🥹😱😱😱💣💣💣💣💣

Aura Tek. ❤️‍🔥

# 33
Трети фраг има

Господине сега излезнаха. Ще ги проследим.
Стареца няма да ме остави във вашите ръце.
Докато ние не поискаме никой няма как да те вземе от нас.
Започнахме с една лична война в себе си
Войната започна вече.
Искаше да свалиш Стареца ето.
Ешреф Тек иска теб в замяна на Стареца.
Не ме оставяйте тук! Кадир!
Спомнихте ли си ме?
Аз бях ли там когато съпругът ви Феридун Корал почина? Аз бях ли в онзи чифлик?

# 34
Дидкооо Kissing Heart Мерси мило за експресния превод и фрагмант.

Отново е бомбастично с екшън и загадъчноооо Bowling

# 35
Eşref Rüya

Епизод 30, Трейлър 3

"Войната започна"

- Господине, сега излезнаха. Ще ги проследим.
- Стареца няма да ме остави във вашите ръце.
- Докато ние не поискаме, никой няма как да те вземе от нас.
- Започнахме с една лична война в себе си.
- Войната започна вече.

- Искаше да свалиш Стареца, ето.
- Ешреф Тек иска теб в замяна на Стареца.
- Не ме оставяйте тук! Кадир!
- Спомнихте ли си ме?
- Аз бях ли там когато съпругът ви Феридун Корал почина? Аз бях ли в онзи чифлик?

Диди, прегръдки и целувки за превода на неочаквания 3-ти фраг!
Доста съм объркана. Опитвам се да подредя в хронологична последователност отделните сцени и не ми се отдава. Ама така е и по-добре. Да не забравяме, че елементът на изненадата е най-сладък.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:50 от Emiliya

# 36
Доста разбъркано дадоха нещата за да се гадае и разсъждава. В епизода всички събития ще се навържат. Епизод, който ще остане в Историята и ще бъде много драматичен и емоционален. Всички са развълнувани за разкритието, което всички очакваме от началото на  С 1 на "Ешреф Рюя". Коя е Рюя ?! Ешреф ще я открие ли ? Платоничната любов се превърна в реалност от плът и кръв.  Двете лица на Любовта достойна за романите от книгите. Истинска и изпепеляваща , Опасна и Огнена. 🔥💥❤️‍🔥❤️‍🔥🥹😍

Поздравления за поредното вдъхновяващо и красиво авторско и фенско творчество , като Изкуство.👏👏🤎🤍❤️😍

"Дори и да има черни облаци ще се намокрим заедно Ешреф Тек". 💕💞❤️♥️🖤🤍🩵☔🌪️⛈️🌧️🌬️

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 00:29 от femmi2

# 37
Eşref bey 🖤💣❤️‍🔥🔥

Изглежда екшъна ми дойде множко.
В предишния си пост вместо да пиша хронологична последователност, бях написала хронична последователност. Срам!
Queen фенката отново е коментирала:
Цитат
Страхотна промоция, три фраг-а 🤌 Трябва да продължават така във всеки епизод 😅☝️!!
Предстои един невероятен епизод 💣💣💣 
В Х се размечтаха:

Рейтинг! ↗️ Вярвай!!!

AMİN🤝🤲🏻 #eşrefrüya

# 38
Нашата приятелка доста се е развълнувала и размечтала.  Доста си приличаме по емоционалност. Дай боже да имаме такъв рейтинг след тази голяма реклама  , дори и Фраг 3 пуснаха. Това рядко се случва и свикнахме да бавят нещата напоследък от Продукцията , монтажисти , админи. Епизода определено ще си заслужава отвсякъдееее...

Иначе екшъна е на ниво и на макс както всеки път. Класно и елегантно изпълнение... Не се оплакваме нека има да се наслаждавамееее. 😎🤯🤯🤯🔥💥 Misc GunMisc GunMisc Bomb

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 00:40 от femmi2

# 39

Надявам се епизод 30 да оправдае нашите очаквания Hands Pray и да си заслужи аплодисментите.
С нетърпение чакам сряда да дойде...

# 40

Ешреф, който официално поема ръководството на сираците, доказва силата си пред целия свят и напълно обръща Стареца срещу него. Точно когато възстановява отношенията си с Нисан, въпросът с информатора в екипа излиза отново, причинявайки студени ветрове между двамата.
Кадир изпитва неприязън към Хъдър, че подкрепя Ешреф, но отново се изправя срещу Хъдър и отваря старите рани. Хъдър вярва, че Кадир ще се сблъска със Стареца за отмъщение, но Кадир има съвсем различни планове.
Нисан, попаднала в разгара на психологическа война, търси помощ от психиатър, за да хвърли светлина върху тъмното си минало. Въпреки това, когато всичко се нареди, Нисан ще се изправи пред най-тежкото изпитание в живота си.

# 41
Добро зимно, снежно и красиво  утро във вторник.Nature Snowflake

Диди Hug е най ранобудната и ни е донесла Резюмето от ЕП 30

Още снимки и кадри 💥

Какъв прекрасен кадър😍 с прашинки сняг  и с този убийствено лош поглед готов за разплата и екшън с личният си револвер.  

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:51 от femmi2

# 42
Здравейте, дами!

Кафето е сервирано,
резюмето и новите снимки от епизод 30 също са пред нас - чудесно начало на днешния ден.

"Изкуството да бъдеш щастлив е да можеш да се радваш на всичко, което имаш."
Нека денят ви бъде не само успешен, но и невероятен – пълен с приятни изненади, красиви моменти и мили хора.

Общи условия

Активация на акаунт