Отговори
# 150
Кадир нищо добро за сега не може да направи. След като стане причина за смъртта на баща си, чак тогава може да се осъзнае.

# 151
Кадир нищо добро за сега не може да направи. След като стане причина за смъртта на баща си, чак тогава може да се осъзнае.
Дано се осъзнае, но и той има много грехове да изплаща.

Отведоха майката на Динчер. Дали той и нея ще убие, за да спаси собствената си кожа.

# 152
Нисан е при психоложката и сеанса започна и спомените от болезненото и тъмно минало ще изплуват още и ще разкрие и осъзнае че тя е Рюя.  

Логично е да каже на Джерен че е ако е тя Ешреф щеше да я разпознае отдавна ама той се е вторачил в тая бенка на врата и така търси. Не мислили че може да я е махнала. Той знае лицето й само от малка и нищо друго не знае за живота й после не я виждал. Обичал я е от далеч и наблюдавал. Тя не знае за съществуването му.  

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:08 от femmi2

# 153
Ужас, Динчер ще убие майка си? Тя май сама си умря с такъв син.

# 154
Ужас, Динчер ще убие майка си? Тя май сама си умря с такъв син.
Олии, той удуши майка си със собствените си ръце.
Епизодът дотук ме държи в непрекъснато напрежение. Харесва ми начинът, по който се разплита историята.

# 155
Ужас ! Психопата уби майка си. Scream Тя нищо добро не е видяла с такъв син.

Има отново як екшън.

Малеее , момента настъпи... Настръхнах и разплаках. Sob Нисан си спомни всичко е онази черна нощ. Ешреф и подаде ръка и я нарече Рюя. Heart

Песента на по текст на Сезен Аксу е много хубава и изпълнението също. Много въздействащо и емоционално. Disappointed Relieved 💔🥹❤️‍🩹❤️‍🔥💕🤍🖤🩶

След рекламите епизода ще свърши и ще имаме Фраг за 31 Епизод. Ще завърши че Нисан ще каже " Аз съм Рюя "!

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:47 от femmi2

# 156
Нисан си спомни всичко и разбра, че тя е Рюя. А Ешреф, каква снимка му остави стареца? На Нисан с бенка, или като малка?

# 157
Малеее , момента настъпи... Настръхнах и разплаках. Sob Нисан си спомни всичко е онази черна нощ. Ешреф и подаде ръка и я нарече Рюя. Heart

Песента на по текст на Сезен Аксу е много хубава и изпълнението също. Много въздействащо и емоционално. Disappointed Relieved 💔🥹❤️‍🩹❤️‍🔥💕🤍🖤🩶

След рекламите епизода ще свърши и ще имаме Фраг за 31 Епизод. Ще завърши че Нисан ще каже " Аз съм Рюя "!
Изглежда, че и  двамата едновременно разбраха коя е Рюя.
Малиии, наистина беше много добър епизода. Ще чакаме фрагмента. Може пък там още нещичко да ни подскажат. Hands Pray

Нисан си спомни всичко и разбра, че тя е Рюя. А Ешреф, каква снимка му остави стареца? На Нисан с бенка, или като малка?
Пипи, не разбрах добре, но мисля, че и Ешреф разбра, че Нисан е Рюя.

# 158
Не съм сигурна дали Ешреф разбра за Нисан - Рюя чрез оставената снимка.  Ако е така е егатиии бомбатааа 💥 🔥и изненадата. ❤️‍🔥Misc BombOpen Mouth  Много добре замислено , заснето и изиграно. Поздравления на целият екип за работата и на сценаристите как разплитат историята и държат в напрежение. Започва Нова Ера за Ешреф и Нисан и тяхната изстрадана истинска и вечна любов написана с кръв. ❣️

# 159

Страхотен беше епизода. Ядосвах се, че Нисан и Ешреф не споделят помежду си, но така беше по-добре. Всеки сам да стигне до своята истина. Да съпреживеят отново всичко, да изчистят душите си и просветлят погледите.
Сега ми е много любопитно как взаимно ще се разкрият един на друг.
Блестяща игра на Демет и Чачо. Умеят да владеят зрителите. Разчувстваха ме сериозно.

# 160
Фраг няма и на снимката е Нисан, но не се вижда лицето, така, че Ешреф още ще гадае

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:30 от pipilota65

# 161
Хубав епизод. Напрегнат , динамичен и емоционален и още повече загадъчен.  Заслужаваше си определено и рекламата беше на ниво. Да бъдем честни стори ми се хаотичен но аз и доста се разсейвах и в началото не можах добре да гледам и съсредоточа.  С превод нещата ще си дойдат на мястото. Имаше логика и действие  във всичко.  

Това че стигнаха до истината и двамата съвсем сами по свои начин като се замисля така е по добре и интригуващо и интересно. Прави сте че всичко е обмислено дори и да се дразним на някой неща и мрънкаме.

Нисан - "Аз съм Рюя" !  

Ешреф - "Това е Рюя"  

Фраг Йок! Казибе не позна че ще пуснат или са се отказали и размисли от продукцията и канала.

Благодаря за приятната  компанията  тази вечер. Hug

# 162
Решили са да продължат да ни държат в напрежение. Но нищо - нека и следващият епизод да бъде толкова добър като този и ще започна да аплодирам сценаристите.
Много въздействащи сцени, неочаквани обрати и поетапно разплитане на историята.
За мен не беше хаотичен епизода, пък и не искам да задълбавам в дребнавости. Въздейства ми силно емоционално и това ми е достатъчно.
Но всеки по различен начин възприема това, което му се поднася, затова и мненията са различни. Аз дотук прочетох само положителни отзиви.

Цитат
АБСОЛЮТНО ПЕРФЕКТНАТА СЦЕНА СЪЩЕСТВУВА, ТОВА Е!!! 😭😭⬇️ Представяме ви най-красивата любовна история, виждана някога...🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹😍❤️👑🛐💥

# 163
Последната сцена беше черешката на тортата. Направо ТОП ! Заслужаваше си дългото чакане. Въздействащо и емоционално. Песента написана специално за този момент и часът на истината допринася за още по голямото въздействие както и изпълнението.  

Малките таланти се справиха прекрасно заедно с големите и опитни главни актьори. Много добри заснети ретроспекции. Поздравления и за Улуч Б. режисьора и оператора Вейсел за цялостната работа. Гримьори , стилисти , статисти , координатори и всички, които са в екипа.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:55 от femmi2

# 164
И на мен ми хареса епизода. Лошото е, че Динчер подхвърли на Стареца кое е слабото място на Ешреф. Нисан е новата мишена, Да видим Ешреф как ще я опази?  Приятно ми беше с вас и тая вечер! Heart

Общи условия

Активация на акаунт