Отговори
# 165
Последната сцена беше черешката на тортата. Направо ТОП ! Заслужаваше си дългото чакане. Въздействащо и емоционално. Песента написана специално за този момент и часът на истината допринася за още по голямото въздействие както и изпълнението.  

Малките таланти се справиха прекрасно заедно с големите и опитни главни актьори. Много добри заснети ретроспекции. Поздравления и за Улуч Б. режисьора и оператора Вейсел за цялостната работа.
Тази вечер аплодисментите наистина са за всички. Дано до края на сериала все такива епизоди да гледаме - изпипани отвсякъде. Hands Pray

И на мен ми хареса епизода. Лошото е, че Динчер подхвърли на Стареца кое е слабото място на Ешреф. Нисан е новата мишена, Да видим Ешреф как ще я опази?  Приятно ми беше с вас и тая вечер! Heart
Пипи, ясно е, че ще страдаме още - Етем няма да ни остави миг спокойствие, но ние сякаш претръпнахме.
Аз също много се радвам, че бяхме заедно и тази вечер.

# 166
Нищо не ме шашка от Етем особено ония ,че е убил майка си в Пойраз майка уби синът си а баща уби нероденото си внуче. Етем за гадости няма кой го мине там е велик...

# 167
Обаче ние добре ги хвалим но на гифчето и сцената ясно се вижда как и подава ръка и тя тръгва с него и я нарича Рюя. Онзи ги гледа и нищо не прави. Ешреф нали го е намушкал и уж убил насилника бащата на Динчер. Кога е станало това ако не в тая сцена ? Тук нещо се разминават нещата в историята.  Rolling Eyes

Стареца знае за слабото място на Ешреф и ще го използва благодарение на Динчер. На снимката не се вижда лицето, но може да разпознае Нисан чрез други неща. Ако само спомене за бенката че я е махнала и да му сподели за миналото си и да почне да го подготвя за истината той ще се досети. Умен и прозорлив е смел е но що се отнася до любовта няма много опит и винаги е бил сдържан и мечтал само за една жена.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 00:23 от femmi2

# 168
Без фрагман ли ви оставиха?

# 169
Без фрагмант ни оставиха ама не е сефте така че ще си почакаме. През уикенда ще го пуснат. Искат да засилят още нетърпението и напрежението. В нета повечето отзиви и коментари за този епизод са възторжени и хубави и не съм чела засега да критикуват че няма Фраг.

# 170
Фемош това е сладкото на онлайна да му мисли на 1000-та двестата а после да ти сервират студен душ. ;д

# 171
Обаче ние добре ги хвалим но на гифчето и сцената ясно се вижда как и подава ръка и тя тръгва с него и я нарича Рюя. Онзи ги гледа и нищо не прави. Ешреф нали го е намушкал и уж убил насилника бащата на Динчер. Кога е станало това ако не в тая сцена ? Тук нещо се разминават нещата в историята.  Rolling Eyes
Феми, може да иде реч за различни сцени. Нисан си спомня  откъслечни моменти от това време. Онзи може преди това да е насилил момичето, а може и след това да се е случило.
Защото Ешреф пък си спомня как Рюя седи безпомощна на леглото и плаче. Тогава той убива насилника.
Мисля, че тези моменти тепърва ще бъдат изяснени и свързани времево.
Някои отговори ще получим, след като изгледаме на спокойствие епизода с бг. субтитри.
Мене най-много ме човърка последната сцена.
Какво точно каза Ешреф и успя ли да свърже Рюя с Нисан само от снимката?

# 172
# 173
Добро утроооо!  Започваме денят с кафенце и закуска по традиция и доза красота. Heart Eyes

Няма да се ядосваме за рейтинга. Все пак още държим Лидерството сред конкуренцията. Не сме толкова зле с 1 или 2 процента нали така? Wink Специалният епизод заслужаваше повече заради шумната реклама и нагласа , както и усилията на екипа, но да не забравяме че имаше и мач и нов сериал. Няма от какво да се притесняваме. Ще си изкараме до край сезона и колкото и да ни е мъчно няма да има Сезон 3. Не е нужно да се разтяга излишно и да се съсипва историята. Не е гаранция че и тогава ще сме с висок рейтинг. Важното е да се спазят договорките с всички и да се поддържа качеството на сериала. Международните продажби също са от голямо значение.

Поздравления за старта на сериала с колежката Сюмейе и Дениз Джан. Ако се задържи така и занапред ще ни е достоен конкурент и честен. Тематиката е сходна екшън и криминален. Напоследък турската публика гледа мъжки жанрове и си пада по екшъна и стрелбите не толкова по любовните драми.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:23 от femmi2

# 174
Здравейте, дами!

Дори и рейтингът не може да помрачи приятното впечатление и удовлетворение, което остави у мен гледането на епизод 30.
Каквото и да се пише за сериала, фактите са налице. Историята ще бъде изведена до край, без излишно бързане и претупване. Ще си приключим сезона, в това не се съмнявам.
Плаши ме единствено краят на сериала, но това няма да го мисля сега...
Чакам бг субтитрите, за да изгледам още веднъж епизода.
По традиция  Kanal D веднага са отразили успеха на сериала.

Сезен Аксу написа своята „Мечта“!

29 януари 2026 г., четвъртък 11:45 ч.
 Kanal D
В хитовия сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ беше разкрито, че Рюя всъщност е Нисан. В този вълнуващ епизод миналото и настоящето се сблъскаха; предателство, престъпление и съвест се преплетоха. Епизодът беше белязан от песента „Eşref Saati“, специално композирана от легендарната турска поп певица Сезен Аксу.

НИСАН НАУЧИ ИСТИНАТА.
Спомняйки си как Ешреф я нарича Рюя и протягайки ѝ ръка за помощ, Нисан разкрива голямата тайна и осъзнава, че тя е Рюя. В най-трогателната сцена от епизода, песента на Сезен Аксу „Eşref Saati“ (Часът на Ешреф) отеква във въздуха. Емоционално заредената сцена, съчетана с текста на песента, се превръща в един от най-обсъжданите моменти от епизода.

СЕЗЕН АКСУ ДОБАВЯ СИЛА КЪМ ИСТОРИЯТА.
Трогателната любовна история на Ешреф и Рюя от миналото вдъхнови Сезен Аксу. „Ешреф Саати“, с текст на Аксу, получи висока оценка от зрителите като специално произведение, отразяващо духа на сериала.

НАЙ-ГЛЕДАНИЯТ СЕРИАЛ НА ВЕЧЕРТА
Песента, композирана от Айтуг Яргъч, беше изпълнена от Назлъ Билгинер Йенги със силния си глас. Превърнала се в актуална тема в социалните мрежи малко след излизането си, парчето получи положителни отзиви от зрителите . С поразителната сцена, в която Нисан научава истината, „Ешреф Руя“ се превърна в най-гледания сериал на вечерта.

"Хубавите думи са като лъжичка мед. Не ги пестете, за да ви е сладък денят!"
Бъдете много богати днес. Богати на емоции. Богати на приятели!
Обичайте и бъдете обичани!

# 175
Така е единствено финала на сериала  може да ни уплаши и разочароваме. Какво се мъдри и върти из главите на сценаристите кой знае най вече на Етем бей.   

Не съжалявам че гледам сериала като цяло разбира се по всеизвестни причини. Най ми хареса от ЕП 30 бомбастичният край на епизода и нотката на напрежение и загадъчност. Развръзката тепърва предстои и още доста неща, които да се случат и разкажат.  

Песента на Сезен Аксу беше разтърсваща заедно с разкритието и актьорската игра. 🥹

Благодаря за статията от канал D. Те са доволни и си отразяват успеха. Сигурна съм че всички от екипа имат мотивация от колегиалната и хубава атмосфера и забавление зад кадър и от  добре свършената работа и резултатите.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 12:31 от femmi2

# 176
Мечтата на Ешреф - Епизод 30 (БГ Субтитри)

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 0cVDZF0fGbnG.html

# 177
Благодарим за бг буквичките. Flowers Hibiscus

Така е не е лесно да си баща на Сираци. Но Ешреф си изпълни обещанието и дойде на вечерята вкъщи с красив букет.

Нисан се беше погрижила да сготви вкусно на любимият мъж и да се създаде уют и топлина.

# 178

💡📒 СПОЙЛЕР за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃 Темата за доноса (сътрудничеството) на Нисан ще се проточи още няколко епизода. Поради това отношенията между Ешреф и Нисан ще охладнеят и ще се развият напрежение и дистанция.
📃Ешреф няма да остави този въпрос да се провали. Той ще разследва и ще открие, че прокурорът е оказал натиск върху Нисан или я е принудил да сътрудничи. След това Ешреф и прокурорът ще се изправят пред директна конфронтация.
📃Героите Хъдър и Динчер се готвят да напуснат сериала (обикновено това показва смъртта на герой или окончателното му отпадане от сюжета).
📃В началото Нисан няма да може да признае на Ешреф, че е Руя. Но когато Ешреф научава истината, те решават да се оженят.
📃От този момент нататък ще започне открита война между Ихтияр (Стареца) и Ешреф; никой вече няма да крие нищо. Наред със сюжета на Ихтияр, в сюжета ще бъдат въведени няколко нови героя.
📃Сватбата на Нисан и Ешреф ще се състои близо до финала на сезона. И, гледайки напред: тази сватба ще завърши кърваво.

# 179
Мерси за спойлерите. Малко по - късно ще пишем по това.

Общи условия

Активация на акаунт