Отговори
# 195

Добро утро!

# 196
Добро дъждовно петъчно ууто и ден 🙂☔🌨️🌤️

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 10:45 от femmi2

# 197
# 198
Здравейте, дами!

С кафе, настроение и усмивка започва и днешният ден.
Нямах време за дълга разходка из Х, но попаднах на това:
Феновете на Чачо са неуморими. Доскоро Дахан шевстваше из улиците на Истанбул, а сега Ешреф Тек е на мода. Героите на Чаатай се превръщат в марка, вълнуват и оставят следа.
Цитат
Çağatay Ulusoy, стилът на Eşref Tek, неговите костюми се продават като топъл хляб 😎 

“В крайна сметка не ти трябва много, за да си щастлив. Достатъчно е компанията на правилните хора. Тези, които могат да споделят с вас всички цветове на живота.”
Нека това, което обичате, да ви се случва по-често днес!

# 199
Лори ,🌷 Еми ,🌷 Тенкю за всичко споделено и красотите.😍 Лори , радвам се че ти е харесал епизода. Аз от всичко ме издразни това че Фарук е заслепен от любов и Айтен уби мъжа си и завлече и Фарук в това дори и трупът му заровиха. И тук любовната  история не е приключила. Умен и начетен човек ама пред една жена е слаб и глупав.  

Другият момент който ме ядоса е че Нисан се държа много лошо с Ешреф в Хотела , когато хванаха Селиха, като информатор. Преувеличи в това да я защитава пред него. Много ясно че няма да и направи нищо тя е дете все пак.   

Нисан си спомня момент с малката сестричката Афра.

# 200
Феми , аз не се ядосвам на Нисан, защото според мен прокурорката я наплаши, тя я подлъга с приказки да опазила Селиха.Тя не я притиска като Чийдем, а действа манипулативно, прави се на загрижена, постоянно й говори мило...
И мен Айтен ме дразни, голяма е лисица.
Но си мисля,че Фарук въпреки любовта си, не е толкова глупав. Той даже й каза, че Харун е искал да намекне нещо.
Не вярвам още дълго да се остави да го води за носа, но пък знам ли.
Ааа, забравих Чийдем - тази харпия.🫣
Такова зло е, какви планове прави.🙄
Мисля,че тя ще държи на това, Ешреф от нея да разбере,че Нисан съдейства на прокурорката.
Сетих се за Кадир и как се мъчи да манипулира Хадър, чак му каза Татко.
Но беше толкова изкуствено, че не знам дали е бил по-лицемерен до сега.
Не знам дали би било възможно, Кадир да се поправи. Малко вероятно, защото болната амбиция да го уважават, да е на власт, да притежава, само тя го води.
Хадър не постъпва и той добре, трябваше вече да е казал на Ешреф в какво положение се оказва той.
Като изключим,че понякога Ешреф е импулсивен и първичен, той е разбран човек и щеше да го приеме по-меко като информация...
Сега обаче колкото протака Хадър, толкова по-остра би била реакцията на Ешреф.
 Един колаж с AI от мен🥰

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:27 от bebè ∞

# 201
Кратък, но сладък романс #EşSan

Момичета, аз гледам епизод 30 на части. Улавям се, че го правя съзнателно, за да удължа момента на удоволствието, което изпитвам.
Да, имам сериозни забележки по отношение на сценария. Етем ще го критикувам сигурно до края на сериала, но гледайки епизода детайлите ми се губят, защото Чачо и Демет с играта си компенсират всички несъвършенства.
Страхотен екип са двамата!
 Равностойни партньори!
Сцените с тях ме карат да настръхвам. Та те горят в ролите си. Толкова истински са в пресъздаването на образите.
Съпреживях с Нисан цялата болка при изплуване на погубените спомени. Страх и ужас, надежда и просветление, осъзнаване и преосмисляне на преживяното.
Култови моменти и невероятна игра на Демет!
За Чачо съм писала много, няма да се повтарям. Достатъчно ми е Ешреф Тек да се появи в кадър и притихвам, вперила поглед във всяко негово движение, мимика, жест, тембър, поведение и т.н. А с Нисан заедно - избухва пожар от емоции.

П.П. Лори, извини ме! Сега видях поста ти. Връщам се да го прочета и ще пиша отново.

# 202
Лори , така е Хъдър трябва да каже на Ешреф по - скоро че Кадир му е син да не го отлага . Ще е шокиращо за всички но .... Тогава Ешреф ще му е трудно да  вярва на Хъдър и ще го подозира , защото все пак той е баща търсил изгубеният си син много години.  Нямал е друг избор освен да спаси детето си и да се отдалечи заради враговете си и тоя Ихтияр, който е Организирал похищението .  

Колажа от ИИ е уникален .Heart Eyes Забравих да те поздравя и за твойто творчество назад в темата . Да знаеш че и аз ще си скътам и ще  ги ползвам . Hug

Цитат
Нисан на практика крещеше „Аз съм информатор!“. Ешреф е наясно с всичко, но мълчи.
https://x.com/bourjourr/status/2017134860305940736

Цитат
С наближаването на края на епизода, вълнението расте. Нисан е на път да се изправи пред истината, че е Руя. Гледаме един невероятен епизод.
💥💥
https://x.com/DTural/status/2016607224752230447

Цитат
„Аз съм Руя...“
Нисан осъзна, че е Руя 💥
Дългоочакваното развитие в #EşrefRüya най-накрая се случи! Да видим как Ешреф ще разбере... Песента, написана специално за сериала от Сезен Аксу и изпята от Назлъ Билгинер Йенги, му подхожда НЕВЕРОЯТНО!
https://x.com/huyde12/status/2016614204204036360

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:54 от femmi2

# 203
Еми, ще те изчакам и ти да го изгледаш с бг целия, а когато можеш, тогава пиши.😘🥰
Феми, взимай си каквото харесаш, много се радвам че ти харесват.💜🥰
Нося нов пост от асистента Gencay Kaya, не всички снимки са нови, но го е качил днес...

Пак ще си постна любимата снимка на Ешо, че много ми харесва.😍 Феми, не ревнувай.😋🤭🫣

# 204
Великолепните Чаатай и Демет в Кан Heart

Преди да се заема с гифките, да обърнем внимание и на ИИ, който се е погрижил за нас и ни подготвя за сватба.

# 205
Малкият шок на Нисан, когато видя Ешреф с цветя? Ами, той е романтичен ТАТКО, какво друго бихте очаквали? Simple Smile
https://x.com/beklenenkral/status/2016576764835754382

# 206
Феми, много е благ и сладичък.🤗😇
На мен много ми хареса  сцената, като счупи прозореца и Нисан му каза психопат, маниак.🤭
И после си седна Ешо и й каза да му направи кафе.
Физиономията на Нисанче - едвам сдържа смеха си.🤭😄 ↘️

Общи условия

Активация на акаунт