Отговори
# 465
Привет , петъчно.

И аз ще сервирам кафенцето тъкмо да има повечко.Yum

# 466

Екшън...

И понеже продължава да ме човърка въпроса: "Кога Нисан ще разкрие на Ешреф, че е Руя" се обърнах към  AI.
Ето и отговорът му:
В края на 31. епизод Нисан вече е напълно наясно с истинската си самоличност, но страхът от миналото и заплахите на "Стареца" (İhtiyar) я спират да бъде напълно откровена.

Според логиката на сюжета и последните разкрития:
Частично признание: Очаква се в предстоящия 32. епизод Нисан да даде сериозни подсказки на Ешреф, но без да изрича цялата истина веднага, за да го предпази от заложения капан в Бурдур.

Голямото разкритие: Анализаторите на сериала предвиждат, че пълното признание ще се случи по време на критичен момент (вероятно в 33. или 34. епизод), когато Ешреф ще бъде притиснат до стената от хората на Ихтияр. Нисан ще бъде принудена да разкрие, че е Руя, за да спаси живота му.

Пречката: Основната бариера пред нея в момента е безопасността на Хъдър. Тя знае, че ако Ешреф научи истината, той ще започне открита война, за която тя все още не се чувства готова.

Изненада ме връзката на Хъдър с Нисан.
Продължавам да споря с ИИ и търся отговори. Ще ми бъде много любопитно дали AI е влязъл в обувките на Етем и има ли истина в това, което пише.

Безопасността на Хъдър е ключова, защото той е единствената жива връзка с миналото на Нисан и основният свидетел, който може да разобличи лъжите на Ихтияр.

Ето конкретните причини за този натиск:
Живият щит: Ихтияр използва Хъдър като заложник, за да контролира Нисан. Тя знае, че ако разкрие истината на Ешреф преждевременно, Ихтияр ще елиминира Хъдър веднага, за да заличи следите от отвличането на Руя преди години.
Лоялността на Кадир: Кадир е разкъсван между дълга си към организацията и новооткрития си баща. Нисан се страхува, че ако Ешреф разбере истината, ще принуди Кадир да избира страна, което неизбежно ще доведе до смъртта на Хъдър в последвалия кръстосан огън.
Доказателствата: Хъдър притежава информация (или предмет), която е неоспоримо доказателство за самоличността на Нисан. Докато той е в опасност, тя не смее да действа, за да не загуби "ключа" към свободата си.

Въй бее, ИИ цял сценарий ми написа, но аз съм Тома Неверни и още не мога да реша да му се доверя ли?
Ако ви е интересно по-късно ще ви постна и други отговори на всезнайкото.

# 467
ИИ като е тръгнало и на сценаристите работата ще изяде и вземе.... То е нещо страшно какви размери придобива и колко задобрява и какви анализи развива и колажи, като истински Hushed и не само това... То са видеа , песни , музики.... и много готини и забавни неща с котки и други животинки прави.

Ако познае дали ще има Сезон 3 и как ще завърши сериала и историята го признавам за врачка. WinkSweat Smile

Ох то със всезнайковци е безмислено да спориш. Joy
Обаче и аз се узадачих какво общо има Хъдър с откритието, че Нисан е Рюя чак пък да го предпазва и да се страхува от война. Да , вярно е че неговият най зъл враг е "Старецът" от миналото му и сега всички ги прави на луди калинки и ги разиграва. То така или иначе мафиотската война започна и е страшен екшън. 💥 Мисля, че Ешреф до максимум два , три епизода ще разкрие и разбере най после че е намерил своята бленувана и мечтана Рюя.

Динчер ще умре в следващия или по следващия епизод. Това от спойлерите че прокурорката Селма ще се самоубие ме изненада и шокира ако излезе вярно. Защо да го прави ?! Не изглежда психически лабилна напротив.... Заради ненормалната ли дъщеря ли ще го направи, щото ще излязат наяве всичките и гадости и ще бъде наказана рано или късно или поне се надяваме да е така и да не го забравят сценаристите колкото и да харесват и предпочитат този образ на актрисата.  

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 15:53 от femmi2

# 468
Привет и от мен!💐

Хареса ми епизода, беше вълнуващ и емоции никак не липсваха.
Първо искам да изкажа възмущението си от Айтен. Тази ме ядоса страшно много.
Тя веднъж вече е съсипала живота на Фарук, какво цели отново?
С кого по точно играе тя, това не разбирам... Изключително подла и долна постъпка спрямо Фарук,който умира от любов по нея.Не мога да приема,че Професора ще вземе пари от сейфа на Ешреф ( и то такава сума), без да го е обсъдил с него. И не мога да повярвам,че просто ще отиде и ще остави парите, без да проучи кой и защо стои зад това.
Дано все пак е намислил нещо, защото ще е върхът на глупостта ако просто е оставил парите.
Кенан е другия, който ме изнерви.
Гадна твар е той, на моменти изглежда,че той повече от Кадир се стреми към властта и парите.
Тъкмо има проблясъци при Кадир и се видя, че не може да бъде категоричен че ще отнеме живота на баща си.
Има голямо напрежение и съмнения иска ли той тази власт и пари, ако цената за това е баща му да умре.
Кенан го отклонява от човечността и заглушава съвестта му.
Чийдем, ахх Чийдем, този път се раздаде на макс и показа колко е изгнила отвътре.
Вижда, че погребват майката на Динчер и не спря: Къде са ми парите? Кога ще си получа парите?
Голям апетит за тези пари.
Вече може да се каже че главен комисар Чийдем работи с организирана престъпна група.
Тя иначе има намерение да издава Нисан,че била информатор, откачам само като си помисля колко е зла Чидо.
За нелепия им момент с Кадир, където на него му капят лигите понеже си е баш разгонен ( изобщо не смятам,че е влюбен), а тя само дето не повърна докато го целува - даже не искам да коментирам.🫣
Хората на Ешреф в този епизод, не показаха обичайната лоялност и загриженост, каквато по принцип имат.
Всеки се фокусира върху себе си, единствено и само Ърмак настояваше да не оставят Хадър сам и да побързат да бъдат до него.
Прокурорката и директора на полицията, те пък сега ли се сетиха,че Чийдем не е читав полицай?🙄
Имат не малко доказателства откъм факти поне, че тя играе с мафията...
Не ми се вярва обаче,че ще предприемат нещо адекватно срещу нея.
Възхищавам се на смелото сърце на Хадър, как просто вдигна ръце и каза на Кадир: Стреляй, хайде, стреляй!
Сигурно му е изключително болно,че след години в търсене на синът си, той се оказва такъв мерзавец... Никой не си избира нито децата,нито родителите, но в случая е много тегава ситуацията.
Надявам се все пак, че човешката страна на Кадир ще проговори и няма да убие баща си.
За да спечели уважението и любовта на Хадър, той трябва дори с риск за живота си да се противопостави на стареца.
И сега най - емоционалното го оставих за накрая.
ЕшСан - 🤌🫶
Много, много мили моменти имаха.
Нисан осъзнава колко много я обича Ешреф наистина, той и в миналото им я е защитил ... Грижата и опеката му са безценни, сега го вижда от друг ъгъл и мисля,че би се засилила още повече любовта й към него.
Но е толкова тежко и емоционално изцеждащо това, през което тя минава, че сърцето ми се къса...
И аз като Еми и други фенове ще питам: Етем в час ли е?!
Защо изкарва Ешреф като някакъв захлупен човечец, който не може да свърже две и две?
Абсурдно е,че ще разчита на бенка, за да познае момичето, за което е мечтал цял живот.Нормално е да не може да я познае първоначално, все пак са минали години и не я е виждал от дете. НО, стига с тази бенка, то стана смешно чак.
 Прозорлив и изпечен мафиот, глава на Сираците, който е с няколко хода пред враговете си - Но разчита на това да познае Руя по бенката.😳
Поздрави на сценариста - успешно изнервя зрителите?🙄

Една мацка в инстаграм, изпраща дъщеричката си, да каже на Ешреф,че Нисан е Руя... Ми не се издържа наистина ↘️😀

Комшиите:

Сряда вечер из цяла Турция 😅

Каан Тургут( Кенан) е станал баща отново?
↘️ Ако е достоверно, да му е здраво детенцето!😊

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 14:11 от bebè ∞

# 469
Лори, благодаря за подробния анализ на епизод 31, който си направила.
Прочетох го с интерес.
На мене този епизод доста ми въздейства, видях героите в друга светлина. Те буквално разголиха душите си, извадиха на показ дълбоко скрити тайни и неподозирани чувства, които ги изгарят.
На преден план сякаш се усети любовта във всичките ѝ измерения. Любов, съчетана с доверие или липса на такова, разбиране или отричане, споделеност или лицемерие, продиктувано от лични подбуди или принуда.
Всеки жадува за любов, ласка и разбиране. Всеки търси упование и опрощение, надежда за изцеление. И нормално - не всички ще бъдат удовлетворени. Любовта или ще ги тласне към дъното, или ще ги удовлетвори.
Кое ще надделее - жаждата за мъст или така желаната бащина прегръдка. Предателството или лоялността.
Смирението достатъчно ли е за опрощение. Ще получат ли благословия изстрадалите души. Все въпроси, за които надявам се да намеря отговори в предстоящите епизоди.
Динчер не го споменавам - неговият живот е тотално обречен. Душата му е черна, а действията и постъпките му го водят към ада.
Кенан - сребролюбието ще го погуби. Човещина у него не виждам.
Чийдем ми е доста сложен и противоречив характер. Непредсказуема е, не зная какво да очаквам за нея.
Надявам се Фарук бързо да прогледне и най-после да разкрие истинското лице на Айтен. Просветлението започна. Направи първата крачка, мисля, че в чантата, която остави на пейката нямаше пари, защото погледна сака на седалката до него. Дали ще тръгне след изнудвача, или е поставил проследяващо устройство предстои да разберем.
Но подхвърленото от него изречение: "Да видим коя си..." не беше случайно.
Не мога да не аплодирам всички актьори. Невероятни са!

esrefruyadizitv
Донесохме ви целувка от красавицата зад кулисите. 😙🌸

# 470
Тая вечер съм планувала да изгледам епизода с бг буквички.
Благодаря за впечатленията и коментарите.

Снимат отново извън Истанбул така пишат в Туитър , но може и да са в някои пущинак и околностите.  
Демет е и Хатидже от екипа са сподели снимки в ИГ

# 471
Просто най-доброто! ❤️

Актрисата Hülya Duyar, която участва с Чаатай в сериалите „Защитникът“ и „Шивачът“, го нарече един от любимите си герои, които я вдъхновяват и за които иска да създаде костюми:

„Освен че е актьор, звезда и има отлична актьорска игра, той е невероятно мил, топъл и мил човек.“

# 472
Браво за похвалата.  Колкото и нескромно да е така е и е заслужена.

Днес има годишнина от ужасното земетресение в Турция. Дано няма повече такива бедствия.
Hands Pray

От Демет

# 473
Нещо, което ми допадна:

Цитат
Това, което ми хареса в Ешреф Руя, е следното:
Има силна жена до всеки влиятелен мъж в сериала... Ърмак, Седа, Неджля.
Дори Нусрет нямаше типичния едър, як мъж до себе си, имаше момиче.
Полицай, прокурор, адвокат.
А Нисан е съвсем друга история.

# 474
# 475
Настроение зад кадър:

# 476
Искам да пуснат видео как снимат целувките и докосванията и репетират.😆 😊😛💋 Ама няма да ни огрее особено момента в Шиле.  🔥 Като гледаме колко е техника и народ около тях и всичко да е идеално, направо се иска голяма концентрация. Но с времето и опита се свиква.  

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 22:50 от femmi2

# 477
Искам да пуснат видео как снимат целувките и докосванията и репетират.😆 😊😛💋 Ама няма да ни огрее особено момента в Шиле.  🔥 Като гледаме колко са техника и народ около тях направо се иска голяма концентрация. Но с времето и опита са свиква.

Феми, ако ни пуснат такова видео направо ще се разочароваме. Ще се изгуби магията и ще бъдем свидетели на обикновен сценичен процес.

# 478
Не съм се замисляла върху това но имате право че може да се изгуби магията , ама все пак някоя невинна целувка може да ни отпуснат зад кадър. Каквито и трикове да има в леглото на тъмно или светло, винаги целувките са истински по устата. Абе любопитно ми е още повече когато е страстно и бурноооо след някой скандал.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:58 от femmi2

# 479
Сцените с Нисан и Ешреф и в епизод 31 бяха много чувствени и емоционални.

Общи условия

Активация на акаунт