Отговори
# 720
Здравейте, дами!

14 февруари - ден наситен с много романтика, любов и страст - ден на любовта и влюбените.
За едни днешния ден е празник на виното, а за други е празник на любовта, а може и „двоен“ празник. Независимо към коя категория от празнуващи принадлежите ...
Весел празник!

Честит празник, Феми!
Бъди здрава и щастлива, влюбена в живота и все така опиянена от красотата и творчеството на твоя единствен виртуален фаворит - Чачо.

"На колкото и години да сте - това е най-подходящата възраст, за да обичате, мечтаете и да се радвате на живота!"
Нека всичко, което се случва днес, да бъде приятно и хубаво!

# 721
Еееех , че готин поздрав. Благодаря от сърце. 🫶Flowers TulipFlowers TulipFlowers TulipFlowers RoseFlowers Cherry BlossomFlowers LeavesFlowers Four Leaf Clover

Да се почерпим за празника на виното и любовта и за мое здраве. Имам нещо като имен ден на този празник , въпреки че и по църковния календар също.  Често се шегувам че вече ще си напиша виртуалното име в паспорта. То не е избрано случайно между другото и е специално. Wink Харесвам си и реалното си име. Кръстена съм на баба си с нейната буква. Heart

Имам си реален мъж, който много си обичам и сме от години заедно. Heart Еднаква зодия, ама ето че успяваме с характерите. Той ми знае лудостите и ме разбира и аз него. Има ревност, но е в рамките на нормите.

За този ашкъм какво да кажа, което не е изказано и написано.
Плени не от раз чак не мога и досега да повярвам какво беше това ,тоя магнетизъм , сексапил и талант.  FlushedИ то турски актьор. Разбира се тогава не знаех че има балкански корени после прочетох. Старата любов ръжда не хваща. ❤️‍🔥🤫💞🍷🍷🍷Разбира се любими Чаатай и Хазал си остават вечни в сърцето ми и никой не може да ги измести. 💕Освен Чаго и Демет те са ми на второ място в класацията. Душички са ми те. 💞

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 20:46 от femmi2

# 722
Всичко е любов!

https://x.com/i/status/2022645600978923635

Валентинки от руските и сръбски фенове:

# 723
# 724
Опааа😍😍😍

# 725
Ехаааа ... Sunglasses каква Сборна снимка с колегите от снимачната площадка. Времето е прекарано и слънчево и се работи с още повече енергия и настроение. ☀️ Подарък от продукцията освен фрагманта за Свети Валентин.Heart

Лори 🫶 Благодарско за фрага в темичката ни.

Ще ни компенсират за предния епизод ще  има романтика и любоооов и признания и фалшивата Рюя отива в небетието..... Няма как с тези рейтинги и спад от първото място да продължават с това безумие. Ще си върнем позициите.Hands Muscle Започват да разкриват нещата бавно но славно . Абе време е да раздвижат темпото. Ето Ешреф научи истината че Кадир е синът на Хъдър и не му е приятно че го е скрил. Но горкия не заслужава такава участ да е между чука и наковалнята. Започвам да мисля че ще сме повече от 40 епизода , защото не ми се вярва да наблъскат всичко за 7 епизода, защото влиза и нов герои и изглежда ще е важен в историята.  Но кой знае зависи от договорите на актьори , канали и продуценти.  

Превода е от Катето с благодарности . Flowers Cherry Blossom
Нисан: - Нали ме обичаше? Виж го ти момичето!
Женски глас:  - Това Рюя ли е?
Ешреф: - Напълно фалшива Рюя! Батко Хъдър търсеше сина си. Научих кой е.
Мюслюм: - Кой?
Ешреф: - Кадир.
Кадир: - Ейвалла.
Ешреф: -  Изобщо не го очаквах от батко Хъдър.
Хъдър: - Ейвалла.
Ешреф: - Не му прилича, че не ни каза.
Нисан: - Ърмак, тя какво прави тук? Вие сте всички, а Нисан стана сама/ Тек ли?
Мелек: - Аз изобщо не съм Рюя. Дори тази бенка е фалшива, направена е с грим, за да приличам на Рюя. Ешреф бей щял да я познае по бенката.
Ешреф: - Ти си в сънищата, мечтите и реалността ми.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 20:05 от femmi2

# 726
Попадна ми асистента, дето вече не го харесвам.🫣🤭

И още от братчето, който се е сдобил с автограф от актьора Станислав Яневски.

# 727
Ехаа, аз докато празнувам в компанията на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, вие доста нови неща сте постнали.
Благодаря ви!
Този път фрагмента е по-нормален, дано си върнем зрителите. Hands Pray

# 728
И аз се надявам да си върнем зрителите и позицийте и вярвам в това . Hands Pray Наистина рискуваха и видяха че тези експерименти в сценария не се харесаха и няма как да продължават с тоя фалш .

Видео от Снимачната площадка .
https://x.com/ulusoygil/status/2022689675953963193

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 22:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт