Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 393
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Тези моми, дето ги събраха за селекция, никак не ми вдъхват доверие, че ще се класират. Не мисля, че ще се отличат особено. Ако сега действително избират глас, Роксана е най-гласовитата. Михаела и Дара са стилово най-близко до Евровизия.
Струва ми се, че Фики Стораро щеше да бъде най-подходящ. Има големи гласови възможности, хубав тембър и мнодо добра визия.

# 661
Добре де, логиката трябва да е по време на гласуването да чуем конкуренцията от тази година, а по време на преброяването нашенски потенциални участници за следващи години, а не обратното. Нейсе...

# 662
Излишно е това гостуване на албанец и малтиец, без да е ясно как са разпределени полуфиналите. Може да не се паднем на един полуфинал с тяx и да не можем да гласуваме за тяx. Обикновено тези гостувания се правят, когато са разпределени страните по полуфинали и всеки гостува в държави от неговия полуфинал, да си менкат гласове уж.

# 663
Излезе ми надпис вече гласувахте..
А не бях....

# 664
Айде и на Ергена го обърнаха Joy

# 665
Да, имаше проблем с гласуването. С рефреш на страницата вече даваше, че гласът е отчетен. Уж.

# 666
Излишно е това гостуване на албанец и малтиец, без да е ясно как са разпределени полуфиналите. Може да не се паднем на един полуфинал с тяx и да не можем да гласуваме за тяx. Обикновено тези гостувания се правят, когато са разпределени страните по полуфинали и всеки гостува в държави от неговия полуфинал, да си менкат гласове уж.
Преди 2 седмици теглиха разпределението по полуфинали. В нашия полуфинал, втория, са Албания и Малта.

# 667
Излезе ми надпис вече гласувахте..
А не бях....
Всички сме така Wink

# 668

Обаче, най-важното е каква песен ще бъде написана.
 Дано само композитори, текстописци и прочее, не са от ерата на Златния орфей и да се създаде нещо адекватно за време и място.
Богдана, ти ли си?
Не съм, не знам защо така ви е прозвучало 😄.
Аз намирам голяма част от песните, с които сме се представяли на евровизия за неадекватни за пазара, таргета и изобщо за годината, в която се представят.
Тук сигурно ще има много противоположни мнения на моето, но смятам, че Криско, например, би могъл или поне преди можеше да направи топ песен, която да привлече внимание.

# 669
На тези селекции не е ли по-добре изпълнителите да се явяват направо с песен и да се избира анблок - песен, глас , сценично поведение?

# 670
Ето го разпределението по полуфинали
Първи полуфинал

Втори полуфинал

# 671
Мисля, че малтийската песен ще ми бъде сред любимите тази година. Този път гласувах за Керана. Брутално изпълнение!
 Роксана пя безупречно и наистина е талант, но се чудя  каква песен би и подхождала за Евровизия. И не мога да си представя.
Предишния път гласувах за Прея, обаче не ми се иска да ходим с етно мотиви. Идват ми в повече. Харесвам народни песни, но автентични.

# 672
Първо точките на журито ли ще обявят, или комбиниран вот направо?

# 673
На тези селекции не е ли по-добре изпълнителите да се явяват направо с песен и да се избира анблок - песен, глас , сценично поведение?
Логично, ама казаха, че до последно не знаела БНТ дали ще се участва и нямало време.
А аз като гледам доста изпълнители са си били написали песни, така че можеше и направо песен да се избира.
Явно обаче БНТ искат задължително те да пишат песента.

# 674
  • sofia
Не усещам Прея като олицетворение на нещо характерно българско. Дара има нужда от творческа почивка. Молец са като недовършени във всяко отношение.

Общи условия

Активация на акаунт