Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 347
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Да избират кукера ръгбист и да свърша вече Joy

# 676
ФБ екипа на БНТ е направо за уволнение. Цяла вечер публикуват видеата с песните поне с 15 мин. закъснение!

Не стига, че объркаxa Молец с Инърглоу, а и последните две песни ги качиxa чак след края на гласуването. (Керана и Инърглоу).

# 677
Е Верджиния Рекърдс купиха вота. Толкоз. Няма екран с гласуване в реално време, няма нищо. Има писъмце с точки, запетайки и пембета. Simple Smile

# 678
Не харесвам Михаела, но тази вечер беше много добре! Керана също биваше, както и инърглоу. Друг не ми хареса, то пък бива скучни песни и недобро пеене. Дара нещо.....не може да изкара добро пеене на живо, както и Мона.

# 679
Защо толкова скучно го обявиха?? Ама малко по-драматично, моля Sob
Вярвам, че ще ѝ напишат подходящи песни на Дара. Има предостатъчно време да изглади всички неточности до самата Евровизия.

Е Верджиния Рекърдс купиха вота. Толкоз. Няма екран с гласуване в реално време, няма нищо. Има писъмце с точки, запетайки и пембета. Simple Smile
Не трябва и да има екран с гласуване в реално време. Жесток гаф беше миналата седмица от страна на БНТ с това.

# 680
Разбира се, победителката беше избрана на база прекрасното си изпълнение на живо тази вечер.
Дано да ѝ напишат нещо хем гениално, хем не по-трудно от Зайченцето бяло за пеене на живо.

# 681
И какво ви казаx по-рано тази вечер? Grinning
Аз съм поне 80% убеден, че ще пратят Дара.

# 682
Аз много се колебаех между Дара и Михаела Маринова. В крайна сметка гласувах за Дара. Ще видим какво ще стане 😊

# 683
Саня Армутлиева да спи спокойно! На западния фронт нищо ново!

# 684
Жалко за Михаела, близо беше.
Нищо де, дано и направят подходяща песен на Дара, с която да се представи на ниво.
Честито!

# 685
Доволна съм. Гласувах за Дара, защото само тя имаше шанс да бие спонсорираното "моме". Макар, че Михаела повече заслужаваше.

# 686
Дано не пее фалшиво както обикновено

# 687
Сега стана ясно, че цялата ви конспирация за Мона е била за отклоняване на вниманието.

# 688

Саня Армутлиева да спи спокойно!
И Миxaeла Маринова е към Вирджиния рекърдс.

# 689
  • sofia
Ако Армутлиева е решавала вота, тя стои и зад Дара, и зад Михаела. Все пак е избрала Дара, вероятно си има причини. Дано Дара да се "върне" вокално. Шоуто го може.
  Иначе Иво Димчев целият е Евровизия. Знак за пълно равенство.

Общи условия

Активация на акаунт