Пазаруване от Amazon- тема № 111

• 57 473
  • 557
  •   3
Отговори
# 540
Desem,не разбрах за El Naturalista.....

# 541
  • European Union
Не са сандали, а боти на Ара, 36 номер за 35.50.
https://amzn.eu/d/01H5cXKD
Подметката е "Polyurethane". Това дали означава, че няма да се пързалят по хлъзгавите ни улици.

# 542
Кети, имам много техни обувки, проблем с плъзгане не съм имала, но не съм ги носила в сняг. Преди месец за пръв път си купих техни боти пак на ниска цена:
https://amzn.eu/d/0dJbIqla
Много са красиви и изпипани, надявам се да не се пързалят са зимата.

# 543
  • София
Излизат оферти за обувки, но видно по-малко на брой. Миналата година лятото си купих момичешки боти Геокс за 26 евро, но намалението беше само за 40 номер.

Вчера си говорих с един интелект и му пращам линк от Амазон.де за продукт, и той вика: Страхотно качество за 39 евро. А при мен цената е 48 е. Не знам дали за всички неща, които доставят до България е така, но е много вероятно цената за доставка просто да е включена. И пак е по-евтино.

# 544
Не е включена цената за доставка.

# 545
  • София
Desem,не разбрах за El Naturalista.....
Допълних списъка с изгодни обувки, естествено определени модели.
Имам няколко чифта, като два от тях бяха за по 21-23 евро. Реално дори не знам как попаднах на тази находки.

# 546
Убийствено червени Rieker, 38 номер
https://amzn.eu/d/09kIrQ0N
33 евро. Има и други цветове на близки цени.
Скечърс, 36 номер, 35 евро
https://amzn.eu/d/04FxYm67

# 547
  • София
Боти ECCO  €38.11,  38-ми номер

# 548
Екото са супер и на добра цена,за който има нужда от подобни.
Рийкера,хубав цвят,но синтетика. Повечето има модели са такива,за жалост..
На мен ми се приискаха някакви интересни сандали,но ниски,естествена кожа,хем да са интересни,хем да са удобни за ходене с километри... и такива търсих..

# 549
Sasi6, имаше сандали на Rieker около 45 евро.

# 550
Екото по принцип бяха за по тесен крак, нали

# 551
  • София
Не, не са за тесен крак. Нормален към леко широк. Поне това, което съм видяла. Конкретно за тези боти, виж дали няма нещо в отзивите.

# 552
Оф, не знам вече как да се боря с нашите куриери. Пратката ми стои от 06.07 в офис на Спиди (а изпраща е написал, че с DHL е изпратил пратката, ама как е преминала в DPD ми е друга загадка) и ни вопъл, ни стон от тяхна страна. Поисках си парите от продавача и чак тогава разбрах.
Явно проблема е в телефонния номер, който се уважава от чужденците като част от защитата на личните данни, но нашите без него си измиват ръцете.
Има ли възможност да изразя възмущението си от безхаберието на нашите хора? С това разминаване на куриерите, отпада варианта КЗП. Направо съм бяснаааааа!

# 553
Сандали и аз вече трудно намирам. Преди хващах много намалени януари месец, но от две години е голям зор. Аз съм 42н с широк крак. Рийкер основно вземах, но с тях си е тото. От три чифта (чета много подробно описание и отзиви), само един ми пасва. Поне малките имам на кого на прехвърля. Като казвам малки, става въпрос с до 5мм разлика в стелката, но достатъчно палеца да опира ръба. Сега се прехвърлих на Каприз. Последните два чифта си бяха точно попадение. За сега съм скалъпила това и другото лято, но не отказвам и резерви.
Напоследък основно перилни препарати поръчвам и други дребни глупости.

# 554
Оф, не знам вече как да се боря с нашите куриери. Пратката ми стои от 06.07 в офис на Спиди (а изпраща е написал, че с DHL е изпратил пратката, ама как е преминала в DPD ми е друга загадка) и ни вопъл, ни стон от тяхна страна. Поисках си парите от продавача и чак тогава разбрах.
Явно проблема е в телефонния номер, който се уважава от чужденците като част от защитата на личните данни, но нашите без него си измиват ръцете.
Има ли възможност да изразя възмущението си от безхаберието на нашите хора? С това разминаване на куриерите, отпада варианта КЗП. Направо съм бяснаааааа!

Колетите и препоръчаните пакети изпратени с DHL се доставят от Спиди от времето когато купиха Рапидо!
На проследяването в сайта на DHL би трябвало да виждате линк за проследяване ако сте въвели правилно пощениския код.

Общи условия

Активация на акаунт