Пазаруване от Amazon- тема № 111

• 74 760
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
В ЕС сме, какво мито и ДДС за стока от Германия? Няма такова нещо.

Благодаря!

# 736
Зависи от кой амазон ще поръчвате - англ., немски, американски.
Иначе на,1 стр.от темата е обяснено.

# 737
Зависи от кой амазон ще поръчвате - англ., немски, американски.
Иначе на,1 стр.от темата е обяснено.

От немски

# 738
  • Сф
Може само да има разлика в ДДС-то, ако взимате от Германия, но то ще е начислено на последната стъпка.

# 739
Поръчвали ли сте кафе на зърна от Амазон и изгодно ли е? Както перилни препарати и друга битова химия?

# 740
  • Сф
Прочети последните 5-6 страници, има писано за кафето

# 741
Може само да има разлика в ДДС-то, ако взимате от Германия, но то ще е начислено на последната стъпка.

Платих артикула с крайна цена. "Последна стъпка" означава ли, че може да има някакво доплащане при получаване от куриера? Ако има някаква разлика заради ДДС-то, тя кога се начислява?

# 742
  • София
Няма доплащане на куриера, каквото платиш на последната стъпка, това е.

# 743
Заявих връщане и ми създадеш етикет за DHL. Сега вече Спиди или Еконт мога да върна пратката и трябва ли да принтирам етикета или мога от телефона да им го покажа?

И още нещо - от коя автоматична кафемашина сте доволни и сте попадали на добра цена?

# 744
  • Варна
Заявих връщане и ми създадеш етикет за DHL. Сега вече Спиди или Еконт мога да върна пратката и трябва ли да принтирам етикета или мога от телефона да им го покажа?

И още нещо - от коя автоматична кафемашина сте доволни и сте попадали на добра цена?
Пратките се връщат със Спиди.Няма нужда да принтирате ,може с телефона.

# 745
  • София
Препоръчайте ми ултразвукова четка за зъби. Купих една ротационна Oral B, но не върши достатъчно добра работа. Преди това 5+ години бях с едно ултразвуково китайче от Алито, което буквално се разпадна, но чистеше феноменално.

# 746
  • Бургас
Аз използвам тази от миналия декември. По черния петък я поръчах за 80 евро, доволна съм. https://www.amazon.de/dp/B0DCGLFBJM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 747
  • София
Благодаря ти.
Интелектът ми препоръча Oclean, били с повече обороти на минута, макар че и този Филипс не е лош.

# 748
  • Варна
Silver cloud Тази Philips Sonicare 9000 ползвам аз от ноември  миналата година.  Изключително доволна съм, потвърдено и от зъболекаря ми.

# 749
  • някъде там
Silver cloud Тази Philips Sonicare 9000 ползвам аз от ноември  миналата година.  Изключително доволна съм, потвърдено и от зъболекаря ми.
Подкрепям!

Общи условия

Активация на акаунт