🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 6 367
  • 188
  •   3
Отговори
# 180
  • Ямбол
Нези сигурно ще им изиграе шега от това най-много се опасявам.На места наистина има прекалено много екшън, който измества фокуса от основната история.Аз имам толкова много въпроси в главата си.Дали ще получа отговори на тях? Някак си ми е размита историята така както ни я представят.Може би проблема е в мен,че имам по-големи очаквания от към обяснения от тяхна страна. Не знам.Аз чаках този момент толкова дълго да стигнем до тук.Но сега когато стигнахме на мен не ми е достатъчно. И според мен Ешреф е възможно да не се хване на това с Рюя. Все пак е интелигентен мъж,но знам ли вече може и да се заблуди за известно време.А колкото до Айтен дано я гръмнат и нея,че да се отървем.Супер дразнеща героиня.Не ми харесва това,че се възползва от добрината на човека,който е бил в затвора веднъж заради нея. И тя въпреки всичко е толкова нагла,че продължава да му пречи с нейното присъствие.Щеше да е най-добре онази вечер наистина да си беше тръгнала с таксито и никога да не се беше връщала. Тя е най-големият вредител на Фарук.Не спира да казва колко добър човек е и за това му се качи отново на главата.Говори само за пари. Дано този план с клипа се окаже,че е нейна идея и Фарук да разбере,че не е идеализираната Айтен ,а жена която гледа само свойте интереси.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:24 от roxy94

# 181
Добро утро!
Идвам с рейтинга!

По- късно ще коментирам.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 182
Добро утро!☕
Тъкмо носих рейтинга, Нези го е донесла.
Не е зле! ОК сме!

Колко сме закичливи😉
https://www.instagram.com/reel/DUXOcHxCHp6/?igsh=MXF3bWlyZHF6OHVmYg==

Харесахте ми с това "Не ми е достоверно", и аз  си падам по силните усещания, определено липсваха, малко по- влюбено да го раздават.
И всички искат снимка с Чачи

Момичета,  хубав  ден!

# 183

Имайки предвид конкуренцията, която се оказа силна и мача, рейтинга е добър, но можеше и повече.
Като цяло серията ми хареса. Имаше много силни моменти.

Хареса ми песента, която използваха за фон на ретроспекциите с Ешреф и Нисан (Рюя)

Ето и текста:
В капан съм, в запечатаните ти очи като бродерия,
Понесъл съм се в сън с най-искрените песни.
Напразно е, не мога да намеря утеха в струните на никой инструмент,
Не мога да забравя, че с всяко вдишване съм изписвал името ти върху това сърце.

Когато си тръгна, страховете се вкорениха в паметта ми,
И в твоето отсъствие всяка емоция се натрупа в гърлото ми.
Накарах стрелките на часовника да се движат с твоя образ,
Накарах теб в мен да расте още по-голям с копнежа ми по теб.

Когато се гмурна в миналото, само ти оставаш в душата ми,
Твоето красиво лице и сладък глас...

„Относно миналото.“
Поглеждайки назад, то винаги е непълно, това не е краят, тази раздяла,
Това празно сбогуване не ми отива...

„Всеки ден е тъга.“
И сега, между четири стени, съм опиянен от името ти,
И това сърце, което се лее във всеки ред...

„Луд поет.“
Ела, не прави това, любов моя, този копнеж е капан за нас,
Всяко разстояние от устните ти е далеч от мен!

Само да можеше да дойдеш, само да можеше да видиш окаяното ми състояние...
Тъга е навсякъде,
Въображението ти не е достатъчно.
Това е различно, никакви думи не са достатъчни за тази любов.
Дори и да ми дадат целия свят,
Няма да си струва и чифт очи...
Само да можеше да дойдеш...

Това е пътешествие на надежда, чакане в очите им,
И депресивни мисли нахлуват отляво. Никой не намира мир, все едно е друга страна,
Улиците и алеите са постоянно пълни с лоши новини...

Дори приятелите ми не ме прегръщат, противоречия в думите им,
Това, което наричат ​​любов, е просто авантюра за една нощ.
Дали нашето поколение е изчезнало? Вижте, не можах да намеря никакво решение,
И не е останало човешко същество, не можах да се адаптирам към тази епоха.

# 184
Добро утро!

Ами и на мен серията не ми беше силна. Все се сещам за Дива и си мисля как тя сега ще каже, че нищо не ни разкриха. Какво ни показаха ново. Абсолютно нищо. Ново имаше само около Айтен. А тази история не знам кой иска да я гледа. Не че знам какво се изговори в серията, може и да са казали нещо важно. Но аз не видях нищо, което да не сме гледали до момента.
Вече всички знаят, какво се е случило в онзи чифлик. Знаем, че са изгонили Динчер и майка му, че тя е замлъкнала след това. Знаем какво се е случило с Нисан и как е реагирал Ешреф. Нищо ново не видях.
Този Ихтиар е някой от сценаристите мен ако питате. Знае такива подробности. Макар че те е всемогъщ. Не знаеше кой е Динчер. А уж работеше с него. И защо толкова пази Ешреф? Там има нещо. Майка, баща, брат. Има нещо там.
Кадир и Чийдем искам да го гледам с превод, за да коментирам.
Селма най-после си излезе от кабинета и нищо. Как пък не можа да намери, че Нисан е учила в Будур. Това на Чидо и го казаха още в първа серия и то обикновен служител. Онази папка явно потъна на задната седалка и няма намиране.
Обявиха ни, че Нисан ще се вкара в приключение, но реално само се засякоха с Ешреф в чифлика и нищо повече. И два пъти чу за Руя, а не трябваше. Преди да съм гледала превода ще се въздържа да съм твърде крайна, но без да разбирам репликите и въпреки, че тя е Руя, неговото поведение ми е съмнително и аз в нейната ситуация много щях да се изнервя.

# 185
Гери, момичета, гледайте с превод и тогава ще коментираме.
Иначе съм съгласна, че нямаше нищо ново, но поне имаше напрежение, въпреки че, аз не очаквах, че Ешреф и Нисан ще се засекат във фермата.
Онзи, Старецът, наистина е много съмнителен. Иска нещо от Ешреф, но какво?
Той знае всичко, знае и, че Нисан е Рюя, но не иска още Ешреф да го разбере. Странно...
Можеше да го заплаши с истинската Рюя.
Е, ще почакаме още една седмица.
Ешреф Аби пътуваше към мястото, където мъката му се беше залепила, носейки въпросите в главата си. Насочваше се към селската къща, където се проля първата кръв.
Жената, която обичаше преди години, все още беше там, в най-затънтения ъгъл на мечтите му. Беше я търсил и беше търсил много. Понякога в улична лампа, понякога в силует сред тълпа, а понякога в чувство, което го събуждаше посред нощ.
Но имаше нещо, което не знаеше, това, което търсеше, всъщност никога не беше си тръгвало. Тя беше точно до него. Бяха дишали един и същ въздух и бяха мълчали в един и същи град. Бяха се гледали в очите и въпреки това не успяваха да разпознаят съдбата си.
Сега пътищата им се преначертаваха. Това беше мястото, където бяха скрити отговорите, земите, където започваше болката и се вкореняваше тишината.

В този момент,  ни казаха, че тяхната нова история започва сега.

Но как ще свърши е въпросът?
И от Канада D,  питат.
Ако вие бяхте написали тази книга, какво щеше да е последното изречение?

Хайде, момичета, вие сте! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 11:27 от NeZ_9

# 186
Днес преводът излезе много бързо.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 1cVDZF0fGbnG.html

Аз днес сигурно няма да мога да ги изгледам, но утре вечер се надявам да се справя.

# 187
Гери, благодаря за линковете! Hug
Да сложа и социалния рейтинг

Ето моето последно изречение за книгата Eşref Rüya

"И когато най-сетне се познаха, разбраха, че любовта им не е била спомен, а съдба, която просто е чакала да бъде изживяна.“
Надявам се, че ще имат поне малко време да изживеят тази любов!
И в тази връзка, някъде четох, че следващия епизод ще бъде посветен на св.Валентин.
Ще видим! Wink

# 188
  • Ямбол
Добър ден момичета 🤗.
Каня се да гледам епизода по-късно с превод.
Нези за края на тази книга бих казала това : Ешреф Аби осъзна,че мечтата,която е преследвал всъщност е реалността от която е бягал.Мечтата свърши,но истинската му любов надделя.Сърцето може да обича само веднъж казваше той.С Нисан абла си обещаха,че ще се обичат докато смъртта не ги раздели,но дори, когато тя настъпи за тяхната велика любов продължи да се говори векове наред. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт