🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 685
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ти, Рокси.
Редувам те, на мен превода не ми върви, не схващам много, много.
Измамиха Ешреф, този с чувала не е Динчер

# 16
  • Ямбол
Динчер и Кадир измамиха Ешреф,че този мъж е Ф.Корал ,но Ешреф започна да му задава въпроси дали се сеща за имението и дали помни момичето . След което разбра,че не е той и го застреля.Ядоса се на Кадир,че го за баламосва за пореден път.Кадир попита Динчер,което е това момиче,а той му каза,че е Нисан.Кадир му каза,че е знаел през цялото време.
Нисан се запъти към хотела на Ешреф да му каже за Динчер и това,че той е Ф.Корал за да и олекне малко и да я разбере. Човека на Ихтияр каза на Гюрдал да го пуснат понеже ще стигнат живота на всички хора,който обичат.Например неговата Гонджа и това,че е все още бременна,Гюрдал му каза,че вече не е бременна и лъже.След това и се обади и я попита за истината,а тя му каза,че е бременна и ще запази детето. Разкриха,че информатора е Селиха.Нисан се обади на прокурорката да я пита дали знае нещо,а тя и каза,че се е получило зле и от това най-много се страхувала.
При психоложката Нисан започна да си връща спомените от ноща на земетресението и това как Афра е искала помощта и да се спасят. Нисан се обвинява за смърта на сестра си . Айтен си тръгна от хотела като каза,че не може повече да остане там.Тръгнаха заедно с колата на Фарук.Той и призна отново,че все още я обича и каза стихове написани за нея.Лудия и съпруг ги преследвали и каза да излязат от колата.Попита ги къдее отиват двамата.Айтен му каза да ги остави на мира.Започнаха да се боричкат и Айтен го застреля.След което каза,че е станала убийца.Фарук го зарови.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:17 от roxy94

# 17
Мале, мале.
Рокси много ти благодаря!
Дано Нисан успее да каже на Ешреф за Динчер, че е Фърат

# 18
Ешреф,  колко стълби наведнъж взема.
Рокси, благодаря за разясненията!

# 19
  • Ямбол
Нисан не успя да каже на Ешреф за Динчер.Кадир се опитва да се възползва от бащинството на Хадър за лични облаги.Нисан и Ешреф се озоваха в стаята на майката на Динчер.Първо Нисан и каза,че е момичето от чифлика и дали я помни? След това Джерен и се обади и и каза,че Ешреф също е дошъл.След това се скри в банята.Ешреф също я попита дали го помни.Той и каза,че е момчето,което е убил съпругът и,но си го е заслужавал.Понеже е тормозил малко момиче.
Нисан ги чу и започна да се досеща. Ешреф състави план да разбере кой всъщност е Ихтияр като позволи да отвлекат човека на Ихтияр.но за жалост се оказа не успешен .Старецът поиска от Динчер да убие майка си понеже била пречка.Той каза,че му е майка и тя не може да говори понеже е болна.Старецът каза да избира между неговия живот и този на майка му. След което ни дадоха как я удуши в буса 🫣🥺 😥Тук ми напомни на сцената с Якуб баба и Кадир.
Нисан разбра на сеанса,че тя е Рюя. 🥰 Само че тук на мен малко ми се разминават нещата как Ешреф я нарича Рюя и и подава ръка да избягат, а бащата на Динчер ги гледа как бягат.Смисъл кога се е извършило убийството след тази вечер ли ? 🤔
Ихтияр остави снимка на Ешреф на която е Рюя но не и се вижда лицето. Т.е Ихтияр знае,че Нисан е Рюя. Епизода беше бомба.Много ми хареса.

# 20
Епизода и на мен ми хареса.
Динчер много, много подло удуши  майка си, Жестоко! Гледайки как я души си спомних, че Кадир направи същото с Якуб   баба.
Лека и спокойна нощ!
Страшно ми се 😴.

# 21
Точно приключих с гледането. Силна серия. За малко да ме заблудят, че по рано ще се разбере за Руя. Ама си беше при надписите както си и мислех. Да видим дали сега Ешреф ще свърже тази снимка с Нисан. Подозирам, че ще се почувства виновен и ще се отдръпне от Нисан. По отношение на Руя е малко нестабилен.
Следващата серия ще е още Рой интересна ако питате мен.
Това с помилването на малката информаторка ми дойде някак изкуствено. Защо не помилва и онзи в гроба от първи епизод в първи сезон. Двойни стандарти. Малката е с връзки. Не че очаквах да ѝ направи нещо, но не очаквах да я остави там.
Аз лично имам проблем с постъпката на Динчер спрямо майка му. Дори няма да го изричам. Превъртях го това.
Айтен пак много ме дразнил а дори не знам какво е казала.
Айде, остана да гледам и с превод, че сега си беше само разсъждение по картинки.

И да споделя едно предположение. Тези са ги маскирали, хората на Ихтиар, защото Ешреф вече ги е убил по 3-4 пъти тези статисти. Не могат да ги преизползвани много.

# 22
Добро утро!
Идвам направо с рейтинга, който е далеч от очаквания.

Явно мача е бил номер 1, но и новия сериал си е казал думата.

Ето и останалите

Аз снощи успях да гледам малко- до първото посещение на Нисан при психолога.
Днес ще продължа и ще пиша пак.
Жалко, че не направиха добър разчет на сериите и точно най- интересните съм паднаха с важни мачове...
Можеше да не правят гази голяма пауза, по празниците, но, каквото- такова.
Ето и всички рейтинги, включително и на мача

Желая ви прекрасен ден! Hug

Не съм гледала дали има фраг, но, ако има го донесете да го преведа. Wink

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 09:28 от NeZ_9

# 23
Добро утро!☕
Рейтинга не е много розов, каквото такова!

Абсолютно съгласна съм с теб Нези за дългата ваканция. Бих казала:"Желязото се кове докато е топло"
Мачовете,😏
Фраг още няма.
Нисан и Ешреф в заведението на Якуб баба. /Голяма реклама на заведението направиха/

Хубав ден!

# 24
Вие веднага с лошото. Новият сериал е предизвикал голям интерес. Той е на подобна криминална тематика. Може другата седмица да има разместване. Пак сме преди другите, още сме над 5. Да не се оплакваме.

Вчера забравих да кажа, че разбирам защо монтажистът толков се върнуваше. От към монтаж и заснемане серията нямаше равна. Като от матрицата беше направо. Имаше много добри идеи.
Много ми хареса и как Ешреф обикаляше около домът на Нинас. Като животно в нападение. Само дето не искаше нито да я изяде нито да я нарани. Нямам търпение за превод. Подозирам, че разговорите също са били много силни. Още от предния епизод има много добри диалози.

# 25
# 26
Ясна, благодаря!
Ама днес ще се прибера към 8 и тогава ще го пусна.

# 27
Ясна, много ти благодаря!🤗
И аз като Гери нямам търпение,  ама ще се насладя на серията късно през нощта, много съм заета през деня.

Rедактирам се, Чачи с лекарка, много са сладки♥️

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 13:38 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт