Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 9 373
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
Включвам се с въпрос за игри и занимания. Дайте предложения за играчки, които обичат вашите деца? В търсене съм на нещо ново, различно. Благодаря Simple Smile

# 301
Мивка с течаща вода. Сега е супер, защото е топло и не ме притеснява да се намокри. Има един интервал между следобедния сън и излизането, който го прекарваме вкъщи (като не е на ясла) и й изкарвам тази мивка на терасата, та мие и щипките даже 😂

# 302
Ваня, от Синсей ли е вашата? Гледах онзи ден и се чудих дали да взема.

# 303
От Хиполенд. Не се сетих изобщо да проверя в Синсей. Беше около 15€, но в Озон я намерих малко по-евтина. Не ми се чакаше доставка, а исках с нещо да се занимава в неделя.

# 304
Ние махнахме дневния памперс преди 2 месеца. От една седмица и докато спи на обяд е без памперс. От вчера е на сборна група, плака, но не се е напишкала. Днес даже отиде сама в стаята. Сутрин казва мама и тати на работа, после дойдат Laughing А иначе е залепена за мен, но това го прие добре.
Мисля да махам и нощния памперс, напоследък не се напишка.
За играчки ѝ купих глава за прически, понеже тя е с много дълга и гъста коса и постоянно лелите ѝ правят прически, та и тя иска. С пистолет за балони или някое бебе също си играе. Но няма нещо кой знае какво впечатляващо..

# 305
Включвам се с въпрос за игри и занимания. Дайте предложения за играчки, които обичат вашите деца? В търсене съм на нещо ново, различно. Благодаря Simple Smile

Lego Duplo. Има едно с багери и самосвал. И едни тръбички за нанизване една в друга. Също голям хит.

Най-любимо му напоследък да вземе мопа и да се прави че чисти.

# 306
Аз съм съгласна със Sedi, но ако напишкването продължи и у дома, пуснете едно изследване на урина, особено ако сте били на нашето море. Съседчето над нас е със 7-8 месеца по-голяма, от поне 3 е без памперс и още на морето, после вкъщи, почна да се напишква. Оказа се цистит от ешерихия.
Благодаря! Много полезно, не знаех наистина. Миналата седмица цяхме на нашето море.
Днес я взех с дрехите, които съм я завела така че мисля, че всичко е наред. Даже е спала почти час

Общи условия

Активация на акаунт