[помощ] Големи проблеми с жена

• 7 581
  • 301
  •   3
Отговори
# 255
Снощи дойде с брат си, ангажирала го е с бус, взе си всички останали вещи слава богу и си ми върна ключа, молбата ми беше да си ми върне ключа спешно, но налия обича драмата, трябваше да си вдига родата в 22:00 да се занимават, че съм нямало уж да ѝ върна нещата ако даде само ключа, да не говорим че даже взе посуда(форми за кекс, тавичка, тиган, вилици, чаши и тн.), направо останах потресен, дори мръсен комплект чаршафи от пералното, че ги била тя купила. Като гледам за каква дребнавост и мишкарство става на въпрос....много се радвам, че я притиснах вчера докато съм там  да върне ключа, че планираше да идва през седмицата, кой знае още какво да е хванало крака докато ме няма. Та разгеле това е краят.

# 256
Държи се така, защото тя така би постъпила.
Тотална мишка.

# 257
даже взе посуда(форми за кекс, тавичка, тиган, вилици, чаши и тн.)

Pattern Close

# 258
Ако беше истинска @учка, щеше да ти каже, че ще ти даде ключа като се върне за изпраните чаршафи. JoyJoy
Иди си вземи бутилка любим алкохол и нещо вкусно и се почерпи, че се е разкарала.

# 259
Абе взела си е нещо дето не го купувала тя със сигурност.

# 260
  • ВАРНА
Възможно ли е тавичката да е била останала от баба и?

# 261
  • Някъде там
Заради ей такива изпълнения ще я затрия от вдякъде, ако съм аз на твое място..
Съвет- смени си ключалката. Ще се намери кой да ти я смени, като не е спешно...

Иначе дано последните събития са ти дали ценен урок за бъдещето.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 19:55 от daviz

# 262
Какво се хванахте пък вие (барабар с автора) за тавичката? Ако искам да сложа хикса и повече да не виждам някого, най-малко ще ме е еня за тавичка, чинийка, виличка и лъжичка. Стига да не са сребърни, да влачи.

# 263
Е, да, де.
Това казахме – красноречиво е.
Аз си тръгнах от 15-годишен живот като си оставих всичко почти. Без парфюмите, разбира се (те са ми страст и са над 100, няма шанс).
По разделите и какво взимат ще ги познаете.
Разкарала се е – това е важното.

# 264
Колега, да ѝ беше напълнил тавичката поне!
Взимай пример от моята бивша.

Смени си патрона!!! ЗА ДЪЛ ЖИ ТЕЛ НО !!!

# 265
да не говорим че даже взе посуда(форми за кекс, тавичка, тиган, вилици, чаши и тн.), направо останах потресен, дори мръсен комплект чаршафи от пералното, че ги била тя купила. Като гледам за каква дребнавост и мишкарство става на въпрос....
Ако тези неща са нейни, нормално е да си ги вземе. И твоето изглежда дребнавост, ако си искал да ти ги остави.

# 266
да не говорим че даже взе посуда(форми за кекс, тавичка, тиган, вилици, чаши и тн.), направо останах потресен, дори мръсен комплект чаршафи от пералното, че ги била тя купила. Като гледам за каква дребнавост и мишкарство става на въпрос....
Ако тези неща са нейни, нормално е да си ги вземе. И твоето изглежда дребнавост, ако си искал да ти ги остави.

Не съм се сещал даже за тях и че ще ги вземе, просто понеже аз не бих. Затова казах, че съм потресен. 😆

# 267
Ама нейни ли са?
Има хора си искат своето. Особено егоистите и използвачите.
А даже и нямаше да е чудно, ако е взела нещо и твое.

# 268
Найс,
приеми, че хората са различни. Никой не е длъжен да постъпва като теб.

Аз например, предварително бих събрала чуждите неща, до последната игла, за която се сетя. Не искам да остане нищо, което не съм купила - да няма повод да се връща. Така като дойде, ще взема всичко бързо-бързо. Трябва ли да съм потресена, че ти правиш нещата по друг начин. Естествено, че не. Защо трябва да сме еднакви?

# 269
Aз пък силно съм впечатлена, че си видял "тавичката" и "формата за кекс", дето била взела. Това е дребнавост и то мъжка, жалка дребнавост. Не е толова проблем, че си забелязал какво е взела, а че седна да изброяваш... представям си какво чуват прителите ти ... 
Дръж се като мъж, да му се невиди!

Общи условия

Активация на акаунт