[помощ] Големи проблеми с жена

• 7 933
  • 317
  •   7
Отговори
# 300
Защо пък стиснат да е?
И защо да е жалък задето е гледал какво прибира. Да беше излязъл навън ли? Или да я покани като го няма въобще.
Ама какви ги  плещите бре? Па после викате смени патрона.
Човека си е в дома, тя вече е чужда. Аз също бих гледала кой какво взима.

Защото е очаквал да тя да му остави нейната посуда. Ако не е стиснат, може би дребнав, леко авантаджия?
За чаршафите е друго - те са символ на интимност. И следващата ще се въгаля в купени от нея чаршафи, ще си смесват ДНК-то. Аз също бих ги взела, за да ги изхвърля.

Нали знаете защо се хвърлят дребни монети във вода на чуждо място - поверие, да оставиш нещо свое, за да се върнеш. По тази причина много хора при раздяла си вземат ВСИЧКО СВОЕ, нищо да не ги тегли обратно.

Елора, нормално е да гледа какво взима. Не е нормално да му се свиди, че си взема нейни вещи, а е очаквал да му ги подари. Сега разбра ли ме?

Не е писал, че е очаквал да му се остави.
Даже обясни човека после.
Но тук е така. Мъж ли е автора, изяжда се с парцалите.

Точно така, просто ми направи лошо впечатление, зор ми е за тавички и тн, ще си купя нови. Как ме изкарахте дребнав не знам. Разбира се че в моя имот ще искам да присъствам докато се прибират неща, особено след опита да не връща ключа и знаейки с каква дружи, ходеща по врачки и тн. Препдочитам да не ми изчезне нещо и да не ми се подхвърли нещо в дома ми докато ме няма.

Нали не за пръв път се изнася? Всеки път ли я следиш какви тавичка, вилички и чаршафи изнася и си искаш така ключа? За един ден нормално да не е успяла да изнесе всичко, особено по-обемисти вещи, ако е без кола.

Никакъв сантимент нямам към чаршафи и тавички, но това не значи, че от чисто прагматична гледна точка няма да си взема най-необходимите вещи, вместо на ново място да започвам от нулата и да обикалям да търся тигани, лъжици и чаршафи, след като съм платила наем, депозит и пр. Нямам нищо против и като се изнасят, да си вземат такива вещи. Всеки около 30-те би трябвало да си има и собствени такива вещи, ако не се е оженил на 18. За няма и 2 години връзка толкова ли нямаш собствена посуда и чаршафи отпреди това?
В хотелите да не би други хора преди вас да не са се въргаляли в чаршафите?

# 301
Няма лошо да си вземе половината чаршафи или чистите.
Но да вадиш и да взимаш И мръсните чаршафи е комично и измекярско определено. Smile

# 302
  • Пловдив
Няма лошо да си вземе половината чаршафи или чистите.
Но да вадиш и да взимаш И мръсните чаршафи е комично и измекярско определено. Smile
Не е измекярско. Аз си имам предпочитани комплекти и няма значение мръсни/чисти - бих си ги взела тях. И мръсни, не са завинаги мръсни, ще се изперат в пералнята.

# 303
Де да знам, в такива моменти обикновено хората са афектирани и не толкоз прагматични. Но явно някои са. Никогиш не бих се сетила да ровя за мръсните чаршафи в такъв драматичен момент.

# 304
Че колко да са афектирани, та отдавна сигурно го е прежалила. Авторът и той спокоен - брои тавички и лъжички.

# 305
  • Пловдив
Де да знам, в такива моменти обикновено хората са афектирани и не толкоз прагматични. Но явно някои са. Никогиш не бих се сетила да ровя за мръсните чаршафи в такъв драматичен момент.
Ами на мен примерно ми е любим комплекта с цветенцата, или със сините раета. И ще си го търся.

# 306
  • София
Така си тръгна снахата, с 5 чинии и една мръсна в мивката оставена.
Малко се насмете, като и казах да ги върне, не знаеше, че са мои Laughing

# 307
Горджи,
щом са твои - искаш си ги, нали.
Ама сега другите вероятно ще те нарекат дребнава, прагматична, комична измекярка.

Да припомня изконните български ценности. Жената идва в дома на мъжа с чеиз (чаршафи, посуда и т.н.) и зестра (пари и имоти). Изгонят ли я, взема обратно и чеиз, и зестра. В традициите няма изискване да са изпрани.

# 308
Бе то всичко може. И четката за тоалетна да си вземе.
Но си остава измекярско.

# 309
Измекярско е даже слаба дума.
И то да вземеш неща дето много добре знаеш, че не си ги купувала.

# 310
  • София /Абсурдистан
Човек да си помисли, че комплект чаршафи струват колкото половин апартамент.

# 311
  • Пловдив
200 лв са си 200 лв.

# 312
  • sofia
Мен ме е яд, ме не си изнесох всички боклуци от къщата на бившия ми вече мъж. Ама то може ли изнесе неща от 25 години съвместен живот!
Както казват децата "майка ми, приеми, че все едно всичко е изгоряло и го няма"...е, да ама аз знам, че не е и ме ръчка.... много неприятно чувство.
Исках да взема играчките им, които съм запазила (легото, пъзели, игри, книжки) и да ги дам на сестра ми (има малко дете)...прави се на ударен тъпанара и не ги дава....не че му трябват.

# 313
  • София /Абсурдистан
Веси, някое от децата не може ли да отиде у тях и да ги вземе?

# 314
  • sofia
И децата не допуска....а и те не горят от желание да се виждат с него. И абсолютно ги разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт