И защо да е жалък задето е гледал какво прибира. Да беше излязъл навън ли? Или да я покани като го няма въобще.
Ама какви ги плещите бре? Па после викате смени патрона.
Човека си е в дома, тя вече е чужда. Аз също бих гледала кой какво взима.
Защото е очаквал да тя да му остави нейната посуда. Ако не е стиснат, може би дребнав, леко авантаджия?
За чаршафите е друго - те са символ на интимност. И следващата ще се въгаля в купени от нея чаршафи, ще си смесват ДНК-то. Аз също бих ги взела, за да ги изхвърля.
Нали знаете защо се хвърлят дребни монети във вода на чуждо място - поверие, да оставиш нещо свое, за да се върнеш. По тази причина много хора при раздяла си вземат ВСИЧКО СВОЕ, нищо да не ги тегли обратно.
Елора, нормално е да гледа какво взима. Не е нормално да му се свиди, че си взема нейни вещи, а е очаквал да му ги подари. Сега разбра ли ме?
Не е писал, че е очаквал да му се остави.
Даже обясни човека после.
Но тук е така. Мъж ли е автора, изяжда се с парцалите.
Точно така, просто ми направи лошо впечатление, зор ми е за тавички и тн, ще си купя нови. Как ме изкарахте дребнав не знам. Разбира се че в моя имот ще искам да присъствам докато се прибират неща, особено след опита да не връща ключа и знаейки с каква дружи, ходеща по врачки и тн. Препдочитам да не ми изчезне нещо и да не ми се подхвърли нещо в дома ми докато ме няма.
Нали не за пръв път се изнася? Всеки път ли я следиш какви тавичка, вилички и чаршафи изнася и си искаш така ключа? За един ден нормално да не е успяла да изнесе всичко, особено по-обемисти вещи, ако е без кола.
Никакъв сантимент нямам към чаршафи и тавички, но това не значи, че от чисто прагматична гледна точка няма да си взема най-необходимите вещи, вместо на ново място да започвам от нулата и да обикалям да търся тигани, лъжици и чаршафи, след като съм платила наем, депозит и пр. Нямам нищо против и като се изнасят, да си вземат такива вещи. Всеки около 30-те би трябвало да си има и собствени такива вещи, ако не се е оженил на 18. За няма и 2 години връзка толкова ли нямаш собствена посуда и чаршафи отпреди това?
В хотелите да не би други хора преди вас да не са се въргаляли в чаршафите?