[помощ] Големи проблеми с жена

• 7 204
  • 291
  •   3
Отговори
# 270
Ама нейни ли са?
Има хора си искат своето. Особено егоистите и използвачите.
А даже и нямаше да е чудно, ако е взела нещо и твое.

Когато се изнасях от бившия ми взех всичката посуда, която лично съм купувала, но и той ползваше - тигани, тенджери, тави, чаши, вилици, лъжици.
С две думи - опразних кухнята.
При положение, че ме пъдеше от жилището и копче нямаше да му оставя.
Автора не знам какво се чуди.

# 271
Да, тук съм съгласна с Дорис.
Той и тавичката забелязал.
Виж, с мръсните чаршафи вече е топ излагация.

# 272
Абе все тая, може би защото съм мъж омаловажавам посуда и тн. Важното е да си опичам акъла занапред, че като знам и мои познати какви случаи имаха, при нас по-младите е руска рулетка на какъв човек ще попаднеш и доколко ще е искрен и честен с теб.

# 273
Точно залог с избор си е. Винаги знаеш на какво залагаш и колко рискуваш.

# 274
С две думи, пребройте си тавичките като си намирате ново гадже.
ЖДБ

# 275
Колега, да ѝ беше напълнил тавичката поне!
Взимай пример от моята бивша.

Смени си патрона!!! ЗА ДЪЛ ЖИ ТЕЛ НО !!!
Да ви докладвам "двамата с колегата"?!

# 276
да не говорим че даже взе посуда(форми за кекс, тавичка, тиган, вилици, чаши и тн.), направо останах потресен, дори мръсен комплект чаршафи от пералното, че ги била тя купила. Като гледам за каква дребнавост и мишкарство става на въпрос....
Ако тези неща са нейни, нормално е да си ги вземе. И твоето изглежда дребнавост, ако си искал да ти ги остави.

Не съм се сещал даже за тях и че ще ги вземе, просто понеже аз не бих. Затова казах, че съм потресен. 😆

Въх, ся да земе мъж ми да ме напусне и да си прибере чаршафите дето сме ги купили от Икея преди петнайсе години Grinning Grinning Grinning
Пич, другия път като ти се нанесе някоя голяма любов направете ясен списък, като при наемането на квартира, точ в точ кое чийо е - и по списъка ...че става много сложно така Stuck Out Tongue

# 277
Жените обикновено си вземат посудата и домакинските вещи. И защо не, редно е да си разделите имуществото, което сте купували заедно. Тези неща вероятно ще и трябват, ако си обзавежда квартира, пък и са нейни, поне част от тях, ако има принос в купуванвето им.  Взела си ги, хубаво. Сменяй си патрона и следващия път си отваряй очите кого каниш на втората седмица да живее у вас. Сигурно е удобно сексът да ти е на една ръка разстояние, но някой път ядовете излизат в повече.

# 278
Ма как го поощрявате с тия ключове, вещи и тавички и човека остана с невярното впечатление, че тя е лоша, свадлива, стисната; че той е взел решение и се е оправил сега и в момента онази даже прекалява.

По-реалистичното обобщение (като се има пред вид, че още в началото ни беше обяснено, че "всичките и мрънкания били задоволени") тепърва автора ще му плаща цената, защото реално: тая жена спеше с друг и получаваше подаръци (ма как за почти 20 страници в тая посока не се отиде нито веднъж, удобно затваряне на очите), живееше си живота, дразнеше се от него, реши че го напуска и го напусна, нищо че той 2 дена по-късно си го приписа. Авторът е мекушав, дребнав, стиснат, неадекватен и се самонадъхва, че е решил тоя казус.

Тя реално го реши.
Била у баба си, незнамси какво. Ще ходи където си иска.

Авторе, ако не си избистриш правилната картинка, ще си останеш с фалшивата представа, че си добър човек, който героично се е разделил с лоша жена. Я малко влез в реалността и си направи правилните изводи, че сега ще вземеш да ми се правиш на редпилър, който поставя жените на място и не се дава лесно - и нещата ще станат по-зле от преди.

# 279
Защо пък стиснат да е?
И защо да е жалък задето е гледал какво прибира. Да беше излязъл навън ли? Или да я покани като го няма въобще.
Ама какви ги  плещите бре? Па после викате смени патрона.
Човека си е в дома, тя вече е чужда. Аз също бих гледала кой какво взима.

# 280
Абе все тая, може би защото съм мъж омаловажавам посуда и тн. Важното е да си опичам акъла занапред, че като знам и мои познати какви случаи имаха, при нас по-младите е руска рулетка на какъв човек ще попаднеш и доколко ще е искрен и честен с теб.

При ВАС ПО-МЛАДИТЕ било руска рулетка!?

Споко, то с годинките хората вече вървят с наръчник и подробно описание с какъв се събираш!

Остана само да уточним сега как ще живееш без тавичката и каква е била рецептата за кекс на благоверната ... пардон НЕблаговерната.

Коя точно посуда си омаловажил? Не преброи броя на вилиците ли?

# 281
Защо пък стиснат да е?
И защо да е жалък задето е гледал какво прибира. Да беше излязъл навън ли? Или да я покани като го няма въобще.
Ама какви ги  плещите бре? Па после викате смени патрона.

Защото е очаквал да тя да му остави нейната посуда. Ако не е стиснат, може би дребнав, леко авантаджия?
За чаршафите е друго - те са символ на интимност. И следващата ще се въгаля в купени от нея чаршафи, ще си смесват ДНК-то. Аз също бих ги взела, за да ги изхвърля.

Нали знаете защо се хвърлят дребни монети във вода на чуждо място - поверие, да оставиш нещо свое, за да се върнеш. По тази причина много хора при раздяла си вземат ВСИЧКО СВОЕ, нищо да не ги тегли обратно.

Елора, нормално е да гледа какво взима. Не е нормално да му се свиди, че си взема нейни вещи, а е очаквал да му ги подари. Сега разбра ли ме?

# 282
Aз пък силно съм впечатлена, че си видял "тавичката" и "формата за кекс", дето била взела. Това е дребнавост и то мъжка, жалка дребнавост. Не е толова проблем, че си забелязал какво е взела, а че седна да изброяваш... представям си какво чуват прителите ти ...  
Дръж се като мъж, да му се невиди!

Никога не ми се е случвало да седят и да ме гледат в ръцете, като се изнасям какво взимам. Нито обратното, да съм седяла като митнически служител да наблюдавам дали няма да вземе нещо мое, като се изнася. И не се е случвало да правят зулуми или да вземат нещо мое и ценно, нито пък аз да взема. Повечето хора се разбират не в тяхно присъствие изнасящият се да си изнася багажите. А и при положение, че авторът знае телефона и на баби, и на стринки, и ги тормози за нищо, едва ли би си позволила да прави поразии момата. Какво си мислите, че ще направи, ако не смени бравата? Ще му изнесе покъщнината, или ще влезе да си поспи, докато авторът го няма?

За формички за кекс и някаква посуда , която съм купувала и си ми харесва, и аз бих си я взела. Като изключим най-високия клас такава посуда, по-евтинкото си е на късмет и с променливо качество, и ако си останал доволен от даден тиган или форма за кекс и си ги ползваш редовно, после може да не намериш точно същите.

# 283
Защо пък стиснат да е?
Ама какви ги  плещите бре? Па после викате смени патрона.

Защото е очаквал да тя да му остави нейната посуда. Ако не е стиснат, може би дребнав, леко авантаджия?
За чаршафите е друго - те са символ на интимност. И следващата ще се въгаля в купени от нея чаршафи, ще си смесват ДНК-то. Аз също бих ги взела, за да ги изхвърля.

Нали знаете защо се хвърлят дребни монети във вода на чуждо място - поверие, да оставиш нещо свое, за да се върнеш. По тази причина много хора при раздяла си вземат ВСИЧКО СВОЕ, нищо да не ги тегли обратно.

Елора, нормално е да гледа какво взима. Не е нормално да му се свиди, че си взема нейни вещи, а е очаквал да му ги подари. Сега разбра ли ме?

Не е писал, че е очаквал да му се остави.
Даже обясни човека после.
Но тук е така. Мъж ли е автора, изяжда се с парцалите.

# 284
Може и да е дребнавост но може и просто да е в състояние на афект, все пак още му е прясна случката и затова дребните неща ги преувеличава.
Относно жената ако е искала винаги би намерила начин на си прибере нещата от един път и да не се чуят повече, човек може да се организира по много начини стига желание да има, може би е размотавала нарочно поради някаква причина.

Общи условия

Активация на акаунт