Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 7 798
  • 213
  •   4
Отговори
# 195
Ферхат досега е нямал поле за изява, Бозо... брат му.... в даден момент ще стане пилот и ще го видим със сигурност, но не ми се струва толкова глуповат.

# 196
  • Дубай
Мелек е бомба със закъснител. Аз смятам, че тя също е обучена от чичо си... Мисля, че даже той я е изпратил, да е в помощ на Али.
Джейлян е като ученичка... Не мисли за последствията и обсебеноста и от Али може да и изяде главата...
Привет, гърл'с! Хубав ден Ви желая!

# 197
Интересно ми беше сбогуването на Бозо преди да му сложат белезниците- Джейлян само я целуна по челото, закачи Мелек по бузата, Прегърна от сърце Султан...сякаш няма голяма любов към жена си.. подозрително я наблюдава винаги....

# 198
  • Дубай
Интересно ми беше сбогуването на Бозо преди да му сложат белезниците- Джейлян само я целуна по челото, закачи Мелек по бузата, Прегърна от сърце Султан...сякаш няма голяма любов към жена си.. подозрително я наблюдава винаги....
Аз още от самото начало смятам, че  Бозо е наясно с Джейлян и Хайдар.Смятам, че нарочно се прави на умряла лисица, за да държи враговете си понаблизо и разбере какво кроят срещу него.

# 199
Аз още от самото начало смятам, че  Бозо е наясно с Джейлян и Хайдар.Смятам, че нарочно се прави на умряла лисица, за да държи враговете си понаблизо и разбере какво кроят срещу него.
Точно. Другото което си мисля е пък че Мелек е наясно че Бозо знае не малко за тях включително  и за Джейлян.
Много ми е интересна тяхната динамика ,дано имат повече моменти заедно.😄

# 200

И аз смятам, че е наясно с любовта им....но не подозира ,че Али работи за разузнаването...още не мога да забравя как изглеждаше след пребиването.

# 201
Любов,любов,но ми се струва че на Али малко му писва от Джейлян. Да видим в каква посока ще тръгне сериала там, и ще има ли промени.Султан много рязко влезна и завзе позициите на Джейлян която определено не е любимка на голяма част от феновете  .

# 202
Любов,любов,но ми се струва че на Али малко му писва от Джейлян. Да видим в каква посока ще тръгне сериала там, и ще има ли промени.Султан много рязко влезна и завзе позициите на Джейлян която определено не е любимка на голяма част от феновете  .

Неприятно му е, защото е праволинеен и не му харесва поведението й на прелитаща птица  , вижда я в различна светлина.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:37 от Mari eta

# 203
  • Дубай
Не малко, ами доста му е неприятно, защото може да развили прикритието му.

# 204
Ама няма логика ако и тя е под прикритие даже ако е агент.Главата и е буквално  празна значи .Още една причина ролята и ама тотално да не ме кефи.Направо на моменти ми идва да давам get next 🤦

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 15:45 от *Ани*

# 205
Ама няма логика ако и тя е под прекритие даже ако е агент.Главата и е буквално  празна значи .Още една причина ролята и ама тотално да не ме кефи.Направо на моменти ми идва да давам get next 🤦

И мен не ме кефи, безлична е...а е главна героиня, не я виждам да се старае..

# 206
Ама няма логика ако и тя е под прекритие даже ако е агент.Главата и е буквално  празна значи .Още една причина ролята и ама тотално да не ме кефи.Направо на моменти ми идва да давам get next 🤦

И мен не ме кефи, безлична е...а е главна героиня, не я виждам да се старае..
Еми няма как .Ще си я търпим.Дано стане чудо и леко да и се промени героинята ,но не вярвам.В крайна сметка по сценарии тя е голямата любов на Али и предполагам че така ще завърши сериала някога .
Ааа освен ако не я убият на финала както направиха със Зейнеп в  Безгранична 😂Продуцента и всички останали са същите 😁

# 207
Ама няма логика ако и тя е под прикритие даже ако е агент.Главата и е буквално  празна значи .Още една причина ролята и ама тотално да не ме кефи.Направо на моменти ми идва да давам get next 🤦
Е да ама тя не знае, че и той е агент. А след толкова години явно не може да спре чувствата си и излиза извън равновесие. Може би следващите епизоди Али ще се държи по друг начин, нали получи интересен отговор от Йълмаз. В момента по ми е интересно дали Аслъ ще поддаде 🙃

# 208
Е да ама тя не знае, че и той е агент. А след толкова години явно не може да спре чувствата си и излиза извън равновесие. Може би следващите епизоди Али ще се държи по друг начин, нали получи интересен отговор от Йълмаз. В момента по ми е интересно дали Аслъ ще поддаде 🙃
Е да де ,ама тя според мен е вербувана също .Отделно си мисля че може и преди това да  е била агент.Просто няма оправдание освен това за любовта.Както се казва човек от любов що глупости прави 😁

# 209
Аз мисля че Джейлян може и преди да е била агент или нещо такова защото да не забравяме как застреля човека между веждите.😅

Общи условия

Активация на акаунт