Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 9 632
  • 248
  •   17
Отговори
# 195
  • Асеновград

Явно няма да си получа поръчката, Бокса директно са я върнали последния ден. Въпреки разговорите и уверенията че няма проблем, а само няма свободни кутии. Сега се разправям с Тему, че ми писна от неадекватни куриери.

# 196
  • Пловдив
Моля за помощ, относно тази оферта.
Дали правилно съм разбрала че ако направя 18,74 евро , ще получа това което съм си избрала за 0,03 на артикул?

Благодаря!

# 197
Не съм сигурна дали е така. Получавала съм такава оферта и май трябваше да се правят няколко поръчки, за да се вземат подаръците.

# 198
Втора вечер, по никое време (около 1ч.през нощта), ми пуска оферта - избери безплатни 6 подаръка.
Миналата тръгнах да избирам, но зверски ми се приспа и я зарязах; търсих офертата през деня-тц.
Снощи обаче пак се появи; избрах 6-тте подаръка, след което ми изпляска, че за да ги получа, трябва да направя мин.поръчка за 25е; направих и всъщност ми даде 2 от избраните 6 подаръка. До колкото успях да прочета, следващите 2 подаръка ще получа при следваща поръчка в някакъв интервал на промоцията (веоятно довечера по същото време)...та ако ви илезе  - избирайте "по-стойностни" неща за подаръци, ако решите да се възползвате де..
Получих и някакви звезди (не знам за какво са ..ще чета после, а за да се върна в офертата: star gift000

# 199
  • Пловдив
Не съм сигурна дали е така. Получавала съм такава оферта и май трябваше да се правят няколко поръчки, за да се вземат подаръците.
Благодаря ви момичета!
Нз дали да рискувам и да поръчам, може би така ще разбера.
Днес трябва да ми пристигнат и устройството за стимулация на мускулите и други интересни неща ще ги споделя като ги взема.

# 200
Точно идвах да ви питам за тази оферта с подаръците. По-различна е от предишните. Не я разбирам.

# 201
Точно идвах да ви питам за тази оферта с подаръците. По-различна е от предишните. Не я разбирам.

Същото, което се опитах да опиша един коментар над твоя Simple Smile

# 202
днес с яйцата ми дава купони за 500 €. погледнах има големи купони при над 300 евро покупка - но горе долу са 30-35 %.

# 203

Явно няма да си получа поръчката, Бокса директно са я върнали последния ден. Въпреки разговорите и уверенията че няма проблем, а само няма свободни кутии. Сега се разправям с Тему, че ми писна от неадекватни куриери.
Същия проблем днес, вчера ми твърдяха от бокса, че нямало проблем, днес я върнали, само че не са си оправили статуса и тему ми твърдят, че ще я получа, пълна каша. Кога ти връщат парите, чак като пристигне при тях ли?

# 204
Този надпис ми излезе при пренасочване наскоро, след един ден се промени. Получих си пратките.

# 205
Моята директно е върната към подателя, заради размера, не се събира в клетките им, но не са оправили статуса, а са сменила адреса на получателя. Тему не го виждат и ми твърдят, че всичко било наред... Много ме ядосаха

# 206
  • Асеновград
Моята директно е върната към подателя, заради размера, не се събира в клетките им, но не са оправили статуса, а са сменила адреса на получателя. Тему не го виждат и ми твърдят, че всичко било наред... Много ме ядосаха
Вече ми върнаха сумата. Разправях се сутринта с оператор. Бях бясна това е артикула за който ми искаше и ЛД. Сега хелпа им ми изпратил имейл ,че уж била изгубена, врели некипели. Размера надвишава кутиите. И най лошото е,че се случва за пореден път, предния с лъка за стрелба, веднъж го върнаха, после странно как влезе в кутията същия............

# 207
Вече ми върнаха сумата. Разправях се сутринта с оператор. Бях бясна това е артикула за който ми искаше и ЛД. Сега хелпа им ми изпратил имейл ,че уж била изгубена, врели некипели. Размера надвишава кутиите. И най лошото е,че се случва за пореден път, предния с лъка за стрелба, веднъж го върнаха, после странно как влезе в кутията същия............
Какво е ЛД?
При мен още си стои в статус Доставка и аз се разправях, но като не сменят статуса не мога нищо да направя. Ще чакам да се смени.

# 208
  • Асеновград
Какво е ЛД?
При мен още си стои в статус Доставка и аз се разправях, но като не сменят статуса не мога нищо да направя. Ще чакам да се смени.
Нали има артикули за които иска личен документ да се докаже че сме над 18г. За някои артикули за стрелбата с лък, го иска, и много странно ,че е за стрели без връх, а за върховете не иска. При мен срока беше до днес, и явно побързаха да сменят статуса, за да няма 5€ за забавяне.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 13:56 от Panayotu

# 209
3 евро не са официално потвърдени, нито влезли в сила. Нито на поръчка, нито на артикул в поръчка, за да сте така категорични...

Колко по-официално от това:
От 1 юли 2026 г. за т.нар. „малки пратки“ със стойност до 150 евро ще се прилага фиксирана митническа ставка в размер на 3 евро за всеки артикул.
Източник : https://customs.bg/wps/portal/agency/media-center/news-details/1 … FaioaTpT8dx0jrXDw

Забележете 3 евро за всеки артикул, не за пратка.

Общи условия

Активация на акаунт