Запознавам се с мъже предимно чужденци от близки държави ,които аз също посещавам .Понякога се засичаме покрай пътувания ,понякога те идват в България .
Тези дни се запознах с такъв ,който идва често в България предимно в София при негов приятел.Говорихме нормално ,той сам каза ,че иска да се виждаме и занапред ,защото не живее толкова далеч, а и идва редовно в София и се надява да прекараме повече време заедно .Както и ме покани на гости в неговата държава.Понеже аз съм в друг град по-далеч от София той започна да настоява да отида в София с предложения от типа : "Ела в хотела",остани една нощ при мен ,искам да спиш с мен и такива.
Аз се подразних и казах спокойно,че е много нетърпелив нека излезем ,да си изкараме добре и т.н .Също казах ,че е се е фокусирал само върху "Нощ в хотела" ,а аз искам да се чувствам комфортно .Той отрече, но явно се е засегнал стана дистанциран и спря да ми отговаря .Само ме следи в социалните мрежи какво си публикувам и мълчи. Мъж в 30те си със стабилен бизнес и като стане дума за среща не мога да разбера защо така откачат .....
Важно да уточня :Това не ми се случва за пръв път и винаги Имам този проблем с мъжете .Реагират със сърдене ако няма бързо интимност.Аз също съм в 30те си и си търся сериозен партньор ,не случайни неща.Напатила съм не веднъж от такива истории и си казах,че няма да допускам бързо интимност ако нямам някакво доверие в човека.Така много мъже съм отблъснала ,защото ме канят директно по почивки или направо да им ходя на гости или ако дойдат те при мен искат нещо задължително все едно съм им длъжна за нещо.Казват ми често, че съм рязка и много предпазлива .Но за мен не е нормално да се видиш с някого и веднага да му скочиш в леглото без за се е постарал или да е направил нещо за мен ... Това ли е нормалния начин мъжете да подхождат днес или аз нещо съм в грешка и съм старомодна?