Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 936
  • 396
  •   1
Отговори
# 390
Относно красотата, за себе си съм стигнала до следното заключение - винаги ще се намери някоя с по-красиви от моите очи, по-дълги и тъмни от моите коси, с по-стегнат и привлекателен бюст, с по-дълги и стегнати бедра, по-секси поглед...На красотата си не разчитам, тя както е благословия, така и може и да е проклятие. Приказката за красивите ябълки всички я знаем. Опитвам се водещ за мен да бъде багажа на горният етаж, отношението ми и реалната преценка за живота, хората и за мен самата. Разбира се изненади винаги има - познавам не една или две жени, които са красавици, които са със страхотна професия и са финансово независими и въпреки това им се изневерява системно и/или търпят грубото отношение на половинките си. Едни ще кажат такъв им бил късмета, други ще кажат така са си го накъсметили.

# 391
  • София
Между другото, в момента наблюдавам две жени, които са успели да хванат мъже с по-висок статут и те ги издържат до някъде, жените работят, ама на малка заплата. Бизнесмен и утвърден лекар. Ами и двете не се чувстват съвсем ок.
Та тъй.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:23 от Rockstar

# 392
Не знам в кой свят живеете .Покрай мен 30 годишните още си живеят живота и не са тръгнали да се женят.Много мъже ме харесват и търсят сериозни връзки ,но това че аз не ги искам и не са това ,което търся не означава ,че никой не ме бил искал .Много отклонихте темата
При това положение за какво е темата?
Значи много мъже те искат, но ти не ги искаш. Давай смело напред и все ще те поиска такъв, който ти го искаш. Няма какво да го обсъждаме значи.
Oh, wait! Норма ли е бързата интимност?
Закривай!

# 393
След като основната  цел и смисъл в живота ти е да живееш в Истанбул, без да работиш, и някой да те издържа,  се ориентирай към чужденци западняци, живеещи там, не към турци и араби.

# 394
Ама тя иска турчин, кое не разбрахте Grinning Турчин, млад, красив, умен, богат, от Истанбул, но да я чака за секс след 10тата среща примерно. По-добре да пусне тото, шансът е по-голям там.

# 395
Geri1992,наистина е забавно да ни пращаш да вършим нещо ползотворно, докато ти самата киснеш в темата и отговаряш на всеки коментар по-бързо от гладен за внимание инфлуенсър.
На 34 години да се хвалиш колко си желана, докато всъщност прекарваш дните си в дежурство във форума, за да браниш истанбулските си илюзии, е меко казано комично. Ако твоите бизнесмени бяха толкова истински, а животът ти толкова вълнуващ, едва ли щеше да имаш време да броиш кой какво е казал за теб тук, но явно реалността ти е доста по-самотна от това, което се опитваш да ни продадеш. Продължавай да ни обясняваш колко сме скучни и как висим във форума, докато ти самата не спираш да пускаш нови и нови серии на твоя евтин турски сериал, само и само някой да ти обърне внимание.

# 396
Достатъчно.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт