Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 951
  • 396
  •   2
Отговори
# 375
  • SF
И какво да му предложи, при положение, че не са стигнали до отношения, в които да си предлагат нещата, които съпругите предлагат на мъжете си. Как звучат такива предложения?
Няма нужда да му предлага каквото и да било, при положение, че той не очаква нищо от нея.

# 376
Гери, пиши ми на лични, аз имам няколко турци кандидати. Нито един не ми е предлагал срещи по хотели. Помисли как се позиционираш и представяш. Не са фейкове, между 30-50 годишни са, със собствени бизнеси или работещи. Ще ти ги пратя като контакти, ако искаш, аз нямам интерес. JoyJoy

# 377
То ако иска просто да е някой успешен и да й осигури по-добър живот, не е нужно да се ограничава само до турци. Има и българи, и западни чжуденци, които си гледат жените. Според мен не се рекламира като хората, че да я търсят само за секс. Кобилкина май рекламираше някакви курсове за откриване на успешен мъж, може да ги погледне.

# 378
За мен щастието е да съм с човек,който има разбирателство ,спокойствие и сигурност. Не търся  кой знае какъв лукс или крайности. Важни са също личното пространство и възможността да живея пълноценно. Не мисля да влизам в традиционен модел , в който жената е ограничена само до домакинските роли особено сред младите хора там не е съвсем така.Дори с нормален стандарт на живот могат да бъдат социални ,да излизат по заведения ,на мероприятия и да имат приятели. Относно работата в началото не бих започнала веднага ,а бих искала да се установя първо и да имам сигурност. За мен е важно,че независимо дали ще работя или не ,партньорът ще може да осигури стандарт на живот , в който нищо да не ми липсва.

Червенкото и силничкото си противоречат и често взаимно се изключват и то съвсем не само в Турция.
Сред младите хора - студенти и тийнейджъри не е точно така, защото са бунтари по природа, и то съвсем не само в Турция. Но и те се съобразяват изключително много със семейства, ценности и традиции. Това, че ги виждаш как са тръгнали смесена компания да вечерят, не означава, че утре няма да тича да целува ръка на дядо си и баба си, че не става прав/а, когато дядото влиза, че не му мълчи и не си позволява да му каже нищо повече от "тамам" и "евет", че не изчаква пръв баща му да сложи залък в устата, че не си покрива раменете пред братята и чичовците си, дори собственият баща да е отворен и напредничав, и все неща, които ние не виждаме.
Да, извън дома размахва кенче бира и се прави на интересен, но си знае, че тази разюзданост не е присъща и не се одобрява.
Оженят ли се, вече не са млади. Минат ли 30,  не са млади, а зрели, раждащи хора, които на свой ред ще възпитават деца и ще ги учат, че с деколте и скъсани дънки с приятели може, но пред дядо си и чичо си не може.
Чувала си "В Рим - като римляните!" Отиваш и спазваш правила и като зряла жена, без да си въобразяваш, че стандартът на живот е висок, пари, незнайно откъде, но за заведения и курорти винаги има. Може и да има, но безплатен обяд няма. По някакъв начин ще трябва да си поемеш своя дял и дан и ако сте семейни, сексът вече не се брои.
Не искам да ти начуквам канчето, но наистина звучиш като тийнейджър. Младите това, младите онова, но ти си на 34 и не си в категорията на младите. И то съвсем не само в Турция.
Явно проблемът с годините ми е по-голям за вас, отколкото за мъжете,които нямат никакъв проблем с тях.Изглеждам доста по -добре от повечето жени  на моята възраст .Доста от мъжете са по-малки  от мен и ме харесват.Казвам това просто да спрете с повторенията ,защото са напразни и не ги взимам под внимание и вече е банално.
Относно желанието за сигурност не мисля,че е материализъм ...по -скоро материализъм е да се примириш с по-малко и после да го наречеш Морал

# 379
Харесват те, ама за какво точно? За брак не е, за сериозна връзка не е, ти сама се оплакваш. Ние за сериозна връзка и деца пишем, иначе ясно, че не е особено проблем някой 30-годишен с жена и деца вкъщи, да покани някоя 34-годишна на хотел.

# 380
  • Пловдив
Цитат
Изглеждам доста по -добре от повечето жени  на моята възраст .Доста от мъжете са по-малки  от мен и ме харесват

В природата хищниците не нападат най-красивата плячка, а най-достъпната.

# 381
Харесват те, ама за какво точно? За брак не е, за сериозна връзка не е, ти сама се оплакваш. Ние за сериозна връзка и деца пишем, иначе ясно, че не е особено проблем някой 30-годишен с жена и деца вкъщи, да покани някоя 34-годишна на хотел.
Не знам в кой свят живеете .Покрай мен 30 годишните още си живеят живота и не са тръгнали да се женят.Много мъже ме харесват и търсят сериозни връзки ,но това че аз не ги искам и не са това ,което търся не означава ,че никой не ме бил искал .Много отклонихте темата

# 382
Темата ти получи нужните отговори.
Не, не е норма мъжете да искат бърза интимност.
Зависи как общуваш с тях – с кого, как, ти какво предлагаш, представяш.

# 383
  • София
Дали яйчниците ти знаят колко са млади и красиви?

# 384
А ти въобще можеш ли да разпознаеш готовността за сериозна връзка? Защото на този и предишния, с който си писа година, на челото им пише, че не искат нищо сериозно, освен че ти го и казват, ти се кахъриш дали не се обидили, че си им отказала секс в хотела, и ги мислиш сумати време.

Ако наистина има такива, които те търсят за сериозна връзка, какво точно не им харесваш, та предпочиташ да се занимаваш с някакви, които те канят по хотелите в Истанбул и София конкретно за секс?

# 385
Интересно ти в кой свят живееш и къде точно е позициониран твоя свят, в който много 30 годишни си живеят и не смятат да се женят? В Хасково? В Ямбол? В Кърджали? В Истанбул?
И кои са тези 30 годишни? Мъжете или жените? Защото има доста голяма разлика, на мъжете не им тиктака биологичния часовник, но на теб на 34 г. вече започва.
Освен това - поне в София, в моя свят, тези, които не са обвързани и с дете над 30 г. имат зад себе си един куп неуспешни връзки, точно за каквито пишеш ти, Гери.
Просто недей да се хвалиш с този твой свят чак толкова…

# 386
  • София
Няма лошо, Гери, но ако системно не намираш "това, което търсиш", значи трябва нещо да промениш. Дали собственото си предлагане, дали критериите за търсене... И колкото и добре да изглеждаш, в тази специфична етническо-културна ниша, в която си се вторачила, НЕ е практика да се търсят за брак 35-годишни без работа и пари, с неясна интимна история и никаква концепция за съвместен живот освен "да ме издържат така, че нищо да не ми липсва". Много хора ти го обясниха, ти настояваш на своето, но кой е прав показва практиката. Щом всичките млади, готини и богати те търсят за "нощ в хотела", значи форумът е прав, пък ти се самоубеждавай колко си млада и вървежна. Броени години ти остават в тая илюзия, ако не промениш нещо сега, скоро и за хотела няма да те търсят, сори.

# 387
Ако човек търси партньор за постоянно, единствено по любов ще се получи. Не по етнос, местоживеене, социален статус, богатство и други условия. Вие Гери гледате на отношенията като сделка, искате да получите нещо от отношенията ви, което е предварително дадено като материални блага. Тук заради това визират възраст. Аз родих на 32 и останах с едно дете, имам приятелки с по 2 , пак започнали с първото като мен. Но имам около мен достатъчно жени на 34-38, които не могат да забременеят. Никой не иска да ви плаши или обижда. За мъже, които се влияят от родителите си при избора на съпруга, възрастта е всичко. Тези родители не са от Вашето поколение и за тях жена на 30 има проблеми, ако до сега не е омъжила и не е родила.

# 388
За мен щастието е да съм с човек,който има разбирателство ,спокойствие и сигурност. Не търся  кой знае какъв лукс или крайности. Важни са също личното пространство и възможността да живея пълноценно. Не мисля да влизам в традиционен модел , в който жената е ограничена само до домакинските роли особено сред младите хора там не е съвсем така.Дори с нормален стандарт на живот могат да бъдат социални ,да излизат по заведения ,на мероприятия и да имат приятели. Относно работата в началото не бих започнала веднага ,а бих искала да се установя първо и да имам сигурност. За мен е важно,че независимо дали ще работя или не ,партньорът ще може да осигури стандарт на живот , в който нищо да не ми липсва.

Червенкото и силничкото си противоречат и често взаимно се изключват и то съвсем не само в Турция.
Сред младите хора - студенти и тийнейджъри не е точно така, защото са бунтари по природа, и то съвсем не само в Турция. Но и те се съобразяват изключително много със семейства, ценности и традиции. Това, че ги виждаш как са тръгнали смесена компания да вечерят, не означава, че утре няма да тича да целува ръка на дядо си и баба си, че не става прав/а, когато дядото влиза, че не му мълчи и не си позволява да му каже нищо повече от "тамам" и "евет", че не изчаква пръв баща му да сложи залък в устата, че не си покрива раменете пред братята и чичовците си, дори собственият баща да е отворен и напредничав, и все неща, които ние не виждаме.
Да, извън дома размахва кенче бира и се прави на интересен, но си знае, че тази разюзданост не е присъща и не се одобрява.
Оженят ли се, вече не са млади. Минат ли 30,  не са млади, а зрели, раждащи хора, които на свой ред ще възпитават деца и ще ги учат, че с деколте и скъсани дънки с приятели може, но пред дядо си и чичо си не може.
Чувала си "В Рим - като римляните!" Отиваш и спазваш правила и като зряла жена, без да си въобразяваш, че стандартът на живот е висок, пари, незнайно откъде, но за заведения и курорти винаги има. Може и да има, но безплатен обяд няма. По някакъв начин ще трябва да си поемеш своя дял и дан и ако сте семейни, сексът вече не се брои.
Не искам да ти начуквам канчето, но наистина звучиш като тийнейджър. Младите това, младите онова, но ти си на 34 и не си в категорията на младите. И то съвсем не само в Турция.

По горното една история от Памук Калле - връщаме се от там с ММ и целото стадо ни иззиспват да обядваме в едно гиганско крайпътно ресторантище ...Идват двама - баща и дъщеря - бащата сяда табиетлийски и дъщерята носи - супа, хляб, люти чушки, сяда , чака бащата да яде и тя почва - после скромно пита на турски - Тате от де са тия хора, а той по същият паша начин отговаря - Памук Калле.
Виждах туркини да плуват в морето с бански от глада до пети / правят се специално за тях , гащеризон с покрита глама и шалвари, направени от плат за бански/ , младежи на плажа - смеят се, шегуват се, момичетата отделно, момчетата и те - питах нашите приятели турци и те казаха - да, както и да живеят младите, винаги спазват традицията и туркинята с късата пола, у дома е с шалвари и целува ръка ...

Глуростите на Герито няма да ги коментирам, но това което предлага Турция и БИ за жените е ясно - царица у дома, безмълвен добитък навън, мъжа храни красивото си папагалче и живее в златна клетка, чак като остарее и народи деца / поне двама, трима сина/ и стане старша ханъма, тогава вече има право на всякакви свободи.

# 389
Да ,за девствени момичета се женят.В някой държави ,ходят само с хиджаб.И като ги гледам в Тик Ток ,много красиви момичета и по цял ден нищо не правят ,само се разкрасяват и висят в социалните мрежи.

Като бях студентка работех за Avon - всяка година всички златни звезди обираше една бг туркиня, дето продаваше козметика на килограм из българските помакини, цели бусове ходеха до там със стоките.
Американците и даваха яко хач пара и като на топ селс и се полагаше обучение и кариера във вишите ешалони на компанията , каниха я в Ню Йорк, в САЩ - познай дали мъж и и родата я пуснаха ...та си продаваше жената на килограм, събират се по женски и пари трошат яко - но кариера, светски живот - забрави.
Красива в къщи за мъж ти - точка.

Общи условия

Активация на акаунт