Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 10 006
  • 396
  •   1
Отговори
# 345
Еха, какви са тия приложения за пътувания и почивки?
Че и на мен ми се ходи на Малдивите и в Шри Ланка. Grinning
Не, сериозно, какъв е принципът на действие там? Чичак Х иска ескорт за пътуване до дестинация У и си уговаряте условията по сделката ли?
Има приложение за пътувания.Повечето си търсят компания и предлагат подаръци и т.н

# 346
Шугър бейби приложения са това. Ама те билетите до Малдиви са евтини, колко трябва да го е закъсал човек, че да търси чичак за това. Да кажеш да е Бора Бора по-го разбирам.

# 347
  • SF
Добре, де. Някои дейности в България не са легализирани. Каква е разликата от екскурзия с подаръци и пари в брой?  Как така има сайтове, които уреждат тези взаимоотношения между мъж и жена? Кой ги поддържа? Стига бе, хора!

# 348
  • На изток от Ада
Подаръци екскурзии и чичовци! Не мерси по -добре да си стоя в България. Аз съм и мн страхлива

# 349
Добре, де. Някои дейности в България не са легализирани. Каква е разликата от екскурзия с подаръци и пари в брой?  Как така има сайтове, които уреждат тези взаимоотношения между мъж и жена? Кой ги поддържа? Стига бе, хора!

Че то проституцията в България се рекламира толкова широко, че все едно е легална. Най-простият пример е alo.bg, ама там поне си казват нещата с истинските имена, а не с евфемизми като “подаръци”.
А иначе - кой ги поддържал такива сайтове - този, който печели от тях.
Не знаех, че има и такива, ама то има логика, как иначе Шерминките и сродните ѝ ще си намират клиенти. Гледах ѝ скоро едно видео на тази пача в инстаграм с поредния ѝ sugar daddy, на тур из някакъв мол за Dior-и и Chanel-и - “If you adore me, Dior me”. Поне знае как да измъква някаква облага от тия чужденци, а Гери тук даже не искат да ѝ плащат транспорта… Гери, виж нещата в реала как са и престани да витаеш в облаците. Като толкова ти е любим Истанбул, ходи си там на шопинг, на екскурзия, забавлявай се. Ама зарежи ги тия блянове и приказки от 1000 и една нощ. Сама си видяла, че не всичко е цветя и рози, ама не - фикс идеи…

# 350

Че то проституцията в България се рекламира толкова широко, че все едно е легална. Най-простият пример е alo.bg, ама там поне си казват нещата с истинските имена, а не с евфемизми като “подаръци”.
А иначе - кой ги поддържал такива сайтове - този, който печели от тях.
Не знаех, че има и такива, ама то има логика, как иначе Шерминките и сродните ѝ ще си намират клиенти. Гледах ѝ скоро едно видео на тази пача в инстаграм с поредния ѝ sugar daddy, на тур из някакъв мол за Dior-и и Chanel-и - “If you adore me, Dior me”. Поне знае как да измъква някаква облага от тия чужденци, а Гери тук даже не искат да ѝ плащат транспорта… Гери, виж нещата в реала как са и престани да витаеш в облаците. Като толкова ти е любим Истанбул, ходи си там на шопинг, на екскурзия, забавлявай се. Ама зарежи ги тия блянове и приказки от 1000 и една нощ. Сама си видяла, че не всичко е цветя и рози, ама не - фикс идеи…
Облаги ако много искам ще измъквам и аз,но на това друго му се вика вече .Аз не съм такава и не е това ,което искам и би ме направило щастлива.

# 351
Добре, а каква ти е представата за щастие? Просто ми е любопитно. Предполагам - имаш си някакви конкретни мечти - какъв да е точно този мъж, каква връзка си представяш, какво ще работиш и т.н.
Защото реално - ако си търсиш мъж, който да е сравнително добре материално, но не да е свръхбогат, да те заведе да живееш в Истанбул, където да не работиш и той да те издържа - то това е почти същото, като това, дето ти не искаш да назовеш. Само, дето уговорката е дългосрочна. И честно, знаеш ли, точно как минава един ден на една средностатистическа турска съпруга, която не работи или работи някакво ненормирано работно време, да кажем отвреме на време? Минава в пърхане по задоволяване на всякакви нужди на мъжа. Домакинска работа, пазаруване, чистене, готвене и т.н., срещи с родата и гостуване на съседи. Говорим за някаква средна класа, защото ти нали каза, че не държиш да е милионер. Ако си представяш някакви лъскотии, шопинги и козметични салони, ходения насам-натам по заведения с приятелки - не е баш така. По принцип турците са много социални, ходят си на гости, събират се и т.н., ама съм го виждала и разделението жените в едната стая, мъжете в другата като от едно време.

# 352
Добре, а каква ти е представата за щастие? Просто ми е любопитно. Предполагам - имаш си някакви конкретни мечти - какъв да е точно този мъж, каква връзка си представяш, какво ще работиш и т.н.
Защото реално - ако си търсиш мъж, който да е сравнително добре материално, но не да е свръхбогат, да те заведе да живееш в Истанбул, където да не работиш и той да те издържа - то това е почти същото, като това, дето ти не искаш да назовеш. Само, дето уговорката е дългосрочна. И честно, знаеш ли, точно как минава един ден на една средностатистическа турска съпруга, която не работи или работи някакво ненормирано работно време, да кажем отвреме на време? Минава в пърхане по задоволяване на всякакви нужди на мъжа. Домакинска работа, пазаруване, чистене, готвене и т.н., срещи с родата и гостуване на съседи. Говорим за някаква средна класа, защото ти нали каза, че не държиш да е милионер. Ако си представяш някакви лъскотии, шопинги и козметични салони, ходения насам-натам по заведения с приятелки - не е баш така. По принцип турците са много социални, ходят си на гости, събират се и т.н., ама съм го виждала и разделението жените в едната стая, мъжете в другата като от едно време.
За мен щастието е да съм с човек,който има разбирателство ,спокойствие и сигурност. Не търся  кой знае какъв лукс или крайности. Важни са също личното пространство и възможността да живея пълноценно.Не мисля да влизам в традиционен модел , в който жената е ограничена само до домакинските роли особено сред младите хора там не е съвсем така.Дори с нормален стандарт на живот могат да бъдат социални ,да излизат по заведения ,на мероприятия и да имат приятели .Относно работата в началото не бих започнала веднага ,а бих искала да се установя първо и да имам сигурност. За мен е важно,че независимо дали ще работя или не ,партньорът ще може да осигури стандарт на живот , в който нищо да не ми липсва.

# 353
Geri1992,на тази възраст е хубаво да имаш изисквания за спокойствие и стандарт, но в реалния свят, и особено в Истанбул, пълната издръжка от партньора рядко върви ръка за ръка с личното пространство и свободата, за които мечтаеш. Да вярваш, че някой ще ти осигури живот, в който нищо да не ти липсва, без да очаква от теб традиционната роля на жената в дома, е като да очакваш пълна стипендия, без да имаш ангажимент към университета, който ти я дава. Твоят афинитет към тези предложения е разбираем, но сигурността, която търсиш, докато се установяваш, често се превръща в зависимост, която изключва точно тази пълноценност по заведения и мероприятия, за която пишеш. Успех с международните ти планове и дано наистина намериш този баланс, макар че опитът показва, че животът на чужда издръжка винаги има цена, която се плаща с личната независимост.

# 354
И как ще дойде тая сигурност като не искаш да работиш? Искаш един непознат или слабо познат човек да те издържа изцяло в държава, където ти си чужденка и нямаш роднини и приятели и в същото време да разполагаш с личната си свобода.

С тези твои нагласи най-много да пострадаш, така че да не можеш да се съвземеш с години. При това положение по-добре е, че не намираш така желания турчин, който да те носи на ръце.

# 355
Geri1992, ти какво можеш да предложиш насреща? Защо този мъж, когото описваш, трябва да избере теб а не Geri1993?

# 356
  • Далечният изток
Тъмна коса, сиви очи и сексапил...

# 357
Незнам при турците ,но в страните от Близкия Изток ,когато мюсюлманин се ожени за жена дали от неговата религия или друга националност ,жената не работи ,грижи се за дома ,ражда деца и се грижи за дрехите си ,маникюра и гримът си.Мъжът и е длъжен да и осигури целият този комфорт.Всяка жена там се поддържа с един тон грим по лицето си и хиалурон ,бетер нашите кифли са,пазаруват си готини ,маркови дрехи ,които носят явно само в къщи пред мъжът си.Всяка накипрена със злато.Гледа си я като "кралица".

# 358
Да, обикновено жените им не са на 30+ обаче, като ги взимат. Аз имам познати, които са женени за такива мъже, в много голяма част от случаите освен своите деца трябва да гледат и тези от миналия му брак, защото, както вече се каза в темата, децата остават при мъжа. Обаче въпреки цялата уж идилия, пак драпат да са инфлуенсърки и все пак да имат собствени пари, явно си знаят, че е несигурна позиция.

# 359
  • SF
За мен щастието е да съм с човек,който има разбирателство ,спокойствие и сигурност. Не търся  кой знае какъв лукс или крайности. Важни са също личното пространство и възможността да живея пълноценно. Не мисля да влизам в традиционен модел , в който жената е ограничена само до домакинските роли особено сред младите хора там не е съвсем така.Дори с нормален стандарт на живот могат да бъдат социални ,да излизат по заведения ,на мероприятия и да имат приятели. Относно работата в началото не бих започнала веднага ,а бих искала да се установя първо и да имам сигурност. За мен е важно,че независимо дали ще работя или не ,партньорът ще може да осигури стандарт на живот , в който нищо да не ми липсва.

Червенкото и силничкото си противоречат и често взаимно се изключват и то съвсем не само в Турция.
Сред младите хора - студенти и тийнейджъри не е точно така, защото са бунтари по природа, и то съвсем не само в Турция. Но и те се съобразяват изключително много със семейства, ценности и традиции. Това, че ги виждаш как са тръгнали смесена компания да вечерят, не означава, че утре няма да тича да целува ръка на дядо си и баба си, че не става прав/а, когато дядото влиза, че не му мълчи и не си позволява да му каже нищо повече от "тамам" и "евет", че не изчаква пръв баща му да сложи залък в устата, че не си покрива раменете пред братята и чичовците си, дори собственият баща да е отворен и напредничав, и все неща, които ние не виждаме.
Да, извън дома размахва кенче бира и се прави на интересен, но си знае, че тази разюзданост не е присъща и не се одобрява.
Оженят ли се, вече не са млади. Минат ли 30,  не са млади, а зрели, раждащи хора, които на свой ред ще възпитават деца и ще ги учат, че с деколте и скъсани дънки с приятели може, но пред дядо си и чичо си не може.
Чувала си "В Рим - като римляните!" Отиваш и спазваш правила и като зряла жена, без да си въобразяваш, че стандартът на живот е висок, пари, незнайно откъде, но за заведения и курорти винаги има. Може и да има, но безплатен обяд няма. По някакъв начин ще трябва да си поемеш своя дял и дан и ако сте семейни, сексът вече не се брои.
Не искам да ти начуквам канчето, но наистина звучиш като тийнейджър. Младите това, младите онова, но ти си на 34 и не си в категорията на младите. И то съвсем не само в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт