От известно време обмислям и имам идея за преместване на семейството ми,което се състои от полупълнолетно дете и майка ми в гр.Пловдив.
Там имам възможност да продължа бизнес на моя роднина,който е утвърден.Смени посоката с нов проект,който за щастие се развива доста добре и вече е трудно да съчетава физически двете неща,както и да обръща внимание на семейството си.
За мен това е добре дошло,защото усещам ,че вече искам и имам нужда от промяна в живота си и смяна на средата.,както и това ме мотивира,че няма да започвам съвсем от нулата.
Накратко за моя живот до момента ще разкажа с няколко изречения.
Не съм излизала никога да живея извън моя роден град,нито съм учила настрани.Моят живот е бил ицяло фокусиран тук.В последствие поради промяна на обстоятелства и липса на удовлетворение и да градя нещо тук,обмислям това решение,като разбира се го гледам от всички страни-позитивни и негативни.
Имаме възможност да си закупим жилище или къща там,както и образованието на детето да продължи и да се развива.Майка ми също смятам,че ще се чувства добре,говорили сме вече и с нея по тази тема и е съгласна и мотивирана.
Въпроса ми е трудно ли се адаптира човек към смяна на града и социалния кръг?
Какви други въпроси би трябвало да си задам(очаквам съвети и мнения ),за да съм напълно сигурна в решението си?
Към момента съм на 70% сигурна ,че решението ми за промяна в социалния кръг,професионален и местожителство е правилен.
Искам да събера различни мнения на хора,които биха ми били от полза да взема окончателно решение.
Така или иначе хората в моя близък кръг ме подкрепят в това и вярват в мен,че ще се справя с адаптацията,както и семейството ми също подкрепя тази идея за ново начало и промяна.
(при тях всичко е твърдо).