Раздяла – има ли шанс след това?

• 2 718
  • 37
  •   1
Отговори
Момичета, имам нужда от мнение и опит.

Бях във връзка с мъж, който се подготвя за състезания по бодибилдинг. Преди да влезе в тежък режим (диета, стрес, стероиди – включително тренболон), всичко между нас беше много силно – внимание, грижа, емоционална свързаност, планове за бъдеще.

След като влезе в режима, започна да става дистанциран, изнервен, критичен. Сам казва, че не може да съчетава връзка с подготовката, че чувствата му са „притъпени“ и че иска да е сам в този период. В същото време твърди, че съм специална за него, че не иска да ме губи, не ме е махнал от социалните мрежи, гледа ми сторитата и казва, че „не знае как ще мисли след време“.

Разделихме се с аргумента „по-добре сега“.

Въпросите ми са:

– Някоя сблъсквала ли се е с мъж в такава подготовка и под влияние на подобни препарати?
– Реално ли влияят толкова много на психиката и чувствата?
– Имало ли е при вас раздяла в такъв период и последващо събиране?
– Връщат ли се чувствата след като мине режимът?
– Или това е просто човек, който е искал да се оттегли и толкова?

Ще съм благодарна за реален опит, не за нападения ❤

Последна редакция: пн, 13 апр 2026, 10:30 от Анонимен

# 1
Това, което разбрах от поста ти е, че си на последно място след диетата , режима, анаболите и подготовката му за състезанието.
Остави го да си изживява мечтите, но не се поставяй в чакаща позиция дълго време. Няма смисъл за теб.
И да се върне, файда от него никаква, най- много импотентен да е станал.

# 2
От колко време сте били заедно?
Това, ако се повтори, потрети и така нататък ти ще искаш ли да минаваш през целия процес на събиране, стрес, раздяла, отново и отново докато той реши какво иска?
След колко време е състезанието? Какво следва после?

# 3
  • Melmak
Оо, с химик не бих се занимавала!
Емоциите яко се влияят от стероидите, с времето и сексуалната функция. Тия са такива пристрастени, че гледат до калория днес какво са яли, колко са спали, колко са вдигнали. То е мания, в която ти си на последно място.

# 4
Въобще не го мисли повече и не се занимавай. Не си струва , върви напред без да се обръщаш.
Мъж, на който стероидите и диетата са му по-важни, не е нужен на никоя жена. От тая химия се изглупява, състарява и най-важното ги удря във фертилитета.
Не знам за какво ти е натъпкан с химия, безчувствен и неспокобен на любов човек в живота ти.
Нека щом това му е най-важно да си следва мечтите, а ти си върви , защото явно си му просто разтуха между състезанията.

# 5
Потърси си някой нормален, за когото твоите чувства са на първо място. Това е моето усещане, нямам личен опит, а и не съм от този тип жени , които биха чакали да видят ще цъфнат ли налъмите.

# 6
От опит-елитен спортист,преди състезание е на лагер и съсредоточен върху подготовката.След месец ,три,когато мине всичко си е нормално.
Отделно да споделя ,че такива спортисти прекарват почти 11месеца от годината отделени от семействата.

# 7
  • 2860 км северно от Екватора
От опит-елитен спортист,преди състезание е на лагер и съсредоточен върху подготовката.След месец ,три,когато мине всичко си е нормално.
Отделно да споделя ,че такива спортисти прекарват почти 11месеца от годината отделени от семействата.
Айде стига сега. 11 месеца от 12 да нямаш мъж, тенкю.
Джокович е елитен спортист и не се е отделил от Йелена и децата за такива периоди.

Този назобания на авторката не си струва.

# 8
От химиите увяхва инструмента, отделно влияят на мозъка и понякога ги избива на агресия. Да не говорим, че напомпаните мускули са като на бройлер и като стане на 40-40+ е грохнал. Казвам само факти , от там ти си преценяваш, всяко нещо си има цена

# 9
Той като се тъпче дълго време с подобни неща, може и обратен да стане.

# 10
  • SF
„не знае как ще мисли след време“.

– Някоя сблъсквала ли се е с мъж в такава подготовка и под влияние на подобни препарати?
– Реално ли влияят толкова много на психиката и чувствата?
– Имало ли е при вас раздяла в такъв период и последващо събиране?
– Връщат ли се чувствата след като мине режимът?
– Или това е просто човек, който е искал да се оттегли и толкова?

Не съм се сблъсквала. Това не са "мой тип" хора и отношения.
Вероятно тези препарати влияят и на психика, и на физика, и стомахът ще си развали, иначе защо да са забранени или да се ползват само при определени условия.
Дали се връщат чувствата... Това е много сладък въпрос. На всеки могат да му се върнат чувствата.
Няма как да знаем дали просто иска да се оттегли. Вероятно да, иначе защо да го прави, ако не иска? Искал е и се е оттеглил. Гледа строритата ти от нездравословно любопитство. Или от тъпота. Или от скука. Сигурно гледа много сториха, не само твоите. Цъка, докато чака времето за поредната тренировка или прием. Няма как да гадаем защо ти гледа сторитата. Ако искаше нещо повече от гледане, ти щеше да го знаеш от него, не от нас.

Ако пък имаш желание и си толкова влюбена, изчакай да видиш как ще мисли след време и дали ще е способен да мисли изобщо. Ако не срещнеш някой нов, какво друго ти остава, освен да разбереш стария как ще е с мисловните процеси.

# 11
  • София
Аз предлагам, ако не сте се карали, да се видите, пък каквото стане.

# 12
Тя да му развали режима със среща? И после ако се провали кариерата?
Не бих просила внимание. Ако той имаше чувства щеше да ги изразява поне виртуално. От телефонен разговор нищо няма да му стане.
Просто отношенията са прекратени, според мен.

# 13
То след тренболона ако му останат топки, пак ще е добре.
За какво ти е такъв човек без бъдеще... Извън бодибилдинга не разбрах да се интересува от нещо, в което участва акъл.

# 14
Топ алфа мъжете изискват жертви, кариерата е преди всичко.

Другото е да си с не алфа, обикновен човек като нас.

Но не виждам защо обвинявате човека, че има кариера.

Вие кво си мислите - че примерно Тръмп, Путин, Зеленски, Роналдо, Меси, Леброн, Том Круз

както са в офиса посред нощ в неделя да пуснат някоя бомба, да вкарат някой гол на финал на световното или да снимат новият филм в пустинята гоби и им се обажда тяхната мис Свят от вкъщи и им казва - ама скъпи, зарязвай ги тия голове, бомби и филми, идвай вкъщи, ще си бачкваш в понеделник от 9 до 5.

В крайна сметка всеки човек си решава, но има професии, които няма как.

А то не е само Тръмп, Зеленски и Роналдо....ами ако си лекар в спешното и дойдат 2 инфаркта и 3 ковида, няма да ги зарежеш, щото си обещал на детето да ходите на кино.

Да често такива хора точно подари тези причини имат лоши връзки не само с половинките си, но и с децата си - защото децата им често са при бавачки повече, отколкото с татко. Ама на светът трябват и такива хора. Все пак като ти хвърлят бомби, трябва някой там да дебне денонощно, като има инфаркти, трябва денонощно спешно....па събота и неделя искаме мач, и Роналдо и Меси трябва да ни играят по тв-то.

Затова и на повечето такива професии се плащат повече от нормалното като пари.

Общи условия

Активация на акаунт