Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 966
  • 396
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
И тук границата е тънка. Но пък гарантирам на 95 процента, че от бърз секс в хотела нищо сериозно няма да излезе.
Аз точно това му казах ,че не ме устройват такива ела една нощ до София ...и той каза да разбира се ,че не говори за една нощ и идва редовно в България и се надява да прекарваме още вного време заедно ...Но тогава защо трябва да е в хотела тази среща ..мъжете говорят какво ли не за да те вкарат в леглото аз как да повярвам след като някой се сърди като му кажеш 1во да излезем и да си прекараме добре

Тате каза, че ще ми купи колело ама друг път.

То между говорене и правене, разликата е много голяма. Ако ти е отговорил така, значи "да си осигури секс, докато е тук". Фирмата плаща за хотела, а когато те убеди, няма да плаща за ескорт.

# 31
Относно дистанцирането му, когато си била категорична в решението си да не ходите директно и само в хотела - според мен изпробва границите ти и това колко силно ги отстояваш. Веднъж усети ли, че поддаваш, редовно ще използва този трик с отдръпването, само и само да стане на неговото. Като се е дистанцирал - здраве да е, ще срещнеш друг, който ще уважава желанията ти и няма да те кара да се чувстваш длъжна да откликваш на нечии чужди.

# 32
  • София
Аз лично съм толкова изтръпнала на онлайн запознанства, че въобще, ама тотално не ми пука за някого, когото не съм виждала на живо и ми е все тая като спре да пише. Даже по-добре.

# 33
  • Далечният изток
Момиче, само ти ли не си даваш сметка за каква те вземат?!
Идват някакви чужденци в командировка и търсят нещо да чукнат, докато са далече от жените си.
Тя за сериозни връзки с такива си мечтаела, божеее...
И да, къде ги срещаш все пък един и същ типаж - идват за малко до България по работа? Онлайн ли?

# 34
Авторката не каза какви са по народност, нито къде ги среща. Избирателно отговаря, съвет как да дадем.

Очевидно е, че срещаш един същи типаж, може би на едно и също място. Смени тогава мястото, компанията. За тебе може да не е проблем, че тези хора са от далече, но за тях ти си си нещо бързо и лесно докато са на работна среща. Ако не стане с тебе, има много други и така.
Здравейте ,извинявам се не отговарям избирателно.Понеже често ходя в Турция преди ходих често сега вече не толкова,но там съм се запознавала и от приятели техни приятели и в интернет също ме намират и затова имам връзки с повече такива хора .Съответно и те ми се обаждат като идват

# 35
  • София
"Чужденец търси момиче за среща в хотел. Без финансови ангажименти."
Бляк.

# 36
  • Далечният изток
Ясно, с двама-трима си спала, те казали на други като идват да те търсят.

# 37
Момиче, само ти ли не си даваш сметка за каква те вземат?!
Идват някакви чужденци в командировка и търсят нещо да чукнат, докато са далече от жените си.
Тя за сериозни връзки с такива си мечтаела, божеее...
И да, къде ги срещаш все пък един и същ типаж - идват за малко до България по работа? Онлайн ли?
Не не идва за командировка .Има приятел в София и му харесва да стои в града .
Плюс това е млад и свободен няма жена нито неца ....
Някои искат да дойдат заради мен и не не се познават помажду си не разбирам защо ме нападате

# 38
  • Далечният изток
Ми да дойде до твоя град щом не е по работа. Има време свободно много.

# 39
Ясно, с двама-трима си спала, те казали на други като идват да те търсят.
+1000.
Не се шегувам. Имахме офис в друга балканска държава. Едно местно момиче (бая хубава) беше пуснала многократно на нашенец (женен с дете) и като авторката се надяваше на повече. Не стана. После точно така си предаваха информация за супер забавление в командировка.
Тя мислеше, че усилията да я вкарат в леглото са любов. Деликатно се опитвах да й обясня, че бърка. В крайна сметка през нея минаха още 2-3-ма. Единият (по-голям 20 г.) даже я беше поканил на гости в България. Подарил й гребенчета за коса!!! После напуснах и не знам какво е станало.

# 40
  • София
Не те нападаме, просто се опитваме да ти влеем акъл, че тези бейове те имат за ....... за без пари.
Впрочем, турците едва ли ще са толкова смели с туркини!

# 41
Не те нападаме, просто се опитваме да ти влеем акъл, че тези бейове те имат за ....... за без пари.
Впрочем, турците едва ли ще са толкова смели с туркини!
Аз не правя абсолютно нищо ,за да ги провокирам да се държат така.Знам,че повечето не гледат сериозно на нас ,но понякога има разлика от човек до човек..макар и рядко

# 42
  • София
Просто не се занимавай с тези турци и това е! Те са си свалячи и сама виждаш, че търсят секс предимно, бърз и без ангажименти. За какво изобщо им отговаряш? Блокирай и това е. Търси си мъж в твоята среда, ако трябва смени средата, но така сериозна връзка няма да намериш - приятели на приятели, намирали те в интернет, пък идвали от Истанбул само заради теб и затова да правите "среща" в хотела, добре Wink Сама усещаш, че те гъбаркат. Приключвай търсенето на мъж по турска линия, елементарно е, оглеждай се другаде.

# 43
AIDA е много права, като не е на работа да дойде в града ти. Да видим дали ще се съгласи, па го запознай с някой твои близък, ако имаш ( не говоря за родител, а за братовчед) или много доверен приятел. Тея дето са само за кревата ги е страх от такива среща.

# 44
  • София
Така или иначе си онлайн. Харесай си някое приложение за запознанства, направи си профил и задай в търсене само твоя град. Все е някаква насока.

Общи условия

Активация на акаунт