Сто и седма плетаческа тема

• 19 327
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
Вижте какво ми попадна, чанта във формата на сърце на една кука. Напомня на онова сърце-гривна от предишната страница.

# 361

Някой питаше за това!

Лицева е лицева.
Накид е наметка.
Розовите квадрадчета са липса на бримка.

Черното триъгълниче какво е?
https://www.facebook.com/reel/1713169903431930

# 362
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Черното триъгълните е: Пусни бримката и я остави да се разплете до (реда в който е) наметката.
Hug

# 363
  • Русе
И аз да се похваля с нов завършен проект Blush:

# 364
  • Варна - Черна гора
Много е красив абажура misspis.
В първия момент ми заприлича на пола за момиченце.

# 365
# 366
  • Бургас
Много красива и идейна лампа,misspis!

Много хубава чанта, Мимоза! И аз вчера заглеждах този модел, бил на Валентно/ако правилно съм запомнила/.

# 367
Галче, да, на Valentino Garavani е модела, но мотива не е авторски. Не ми е било цел да я копирам 1:1 и както винаги си пречупвам работата през моята призма. В момента правя същата в синьо и бежово и ще стане трепач! 😍

# 368
Чантата е страхотна . От рафия е нали ? Аз имам такава , която е на чиле дали ще стане с нея ?

# 369
Ще стане, но тази на чиле е по- твърда и е пресукана. Може да се наложи да добавиш мотив на ширина и дължина в зависимост от желания размер и куката.

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 10:49 от •mimoza•

# 370
  • Бургас
Галче, да, на Valentino Garavani е модела, но мотива не е авторски. Не ми е било цел да я копирам 1:1 и както винаги си пречупвам работата през моята призма. В момента правя същата в синьо и бежово и ще стане трепач! 😍

Аз я гледах малък вариант-жълто и синьо, но винаги предпочитам по-неутралните цветове.И аз може да си направя една малка от остатъци. Много е хубав този мотив, и за дреха ще стои хубаво. Сега си правя потник с вълнист мотив, много ми допада+ прословутия волан на две куки, който плета за трети път, но май ще е последен.

# 371
Чантата е страхотна . От рафия е нали ? Аз имам такава , която е на чиле дали ще стане с нея ?

Алиске, заповядай. Тук е точно с пресукана рафия. По подразбиране излизат още много клипчета на този хубав модел на Валентино.

Плетене на мотива:

# 372

Пак плетачески проблеми . Съединявах след като завърших последния ред , но не ми хареса и сега разплитам последния ред , съединявам малко преждата и чак сега загрях как да ги съединя . Луда работа . Колко се пулех . Ще бъде блуза с дълъг ръкав и бордюр на вълнички .

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много морско съчетание Simple Smile с вълнипчките ще стане още по-морско.

Аз се боря с едно одеало. Не, че ми трябва, но се оказа, че имам 12 гранки еднаква прежда, която не виждам какво друго мога да направя.
Засега ми харесва. Simple Smile

# 374
Много искам да си взема един меланж на ализе дива за одеало .

Общи условия

Активация на акаунт