Сто и седма плетаческа тема

• 16 212
  • 487
  •   1
Отговори
# 480
  • в сърцето на един мъж...
Еха, много е хубава Тари! Heart

# 481
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много нежен цвят. и хубаво пада и хубаво седи Simple Smile но то на такова телце всичко ще стпи хубаво.
Simple Smile на нас, бъчвичките, ни е по-сложно.

# 482
Много е хубава!( каза още една бъчва). Ноооо и за нас има моделчета, просто повече плетене пада Joy

# 483
Ох ,Тари, направо ти завиждам благородно за хубавата фигура. Всяко, добре изплетено плетиво, ти стои прекрасно!  И тази блуза е много хубава, пак ти е "заспала". Simple Smile

И се ядосвам на себе си, че късно се научих да плета. Ако се бях научила когато и аз имах такава фигура, ехее...
А както е казала Добри, за "бъчвичките" е доста по-сложно и все не стои и не стои както на слаба фигура, без корем. Все не мога да се харесам, като облека изплетеното. На закачалка е добре, но като го облека и и като се погледна с това шкембе ... А какви преизчисления правя, за да ми пасне на раменете и шкембето...

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 12:07 от Diorela

# 484
  • София
Здравейте, наскоро се запалих по плетенето, не съм хващала игли досега, но веднъж като започнах и не искам да спирам. Купих прежда в прекрасен цвят и съм към края на първия си шал.
Минавам да се разпиша и започвам да Ви следя Simple Smile

# 485
Tari Tasartir блузката е супер, браво Heart
А схемата измисли ли си я или я има някъде в нета?
Виждам че отгоре надолу си я плела. Опитах блузки няколко пъти в обратната посока - не ми се получава.

# 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, наскоро се запалих по плетенето, не съм хващала игли досега, но веднъж като започнах и не искам да спирам. Купих прежда в прекрасен цвят и съм към края на първия си шал.
Минавам да се разпиша и започвам да Ви следя Simple Smile

без доказателства не вярваме
Laughing

# 487
  • Sofia
Е, момичета, направо ми вдигнахте самочувствието! Много благодаря!
Между другото оригиналната блуза, която гледах, е подходяща за всякакви фигури.

Аз толкова прежда имах и затова стана и по-тясна и къса.

Общи условия

Активация на акаунт