Сто и седма плетаческа тема

• 19 522
  • 562
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Благодаря, Фри!
Stenli Silk Summer

# 556
Tari, много добре си я изплела. А и модела много ми хареса. Аз досега нямам нищо изплетено на 1 кука. Упражнявам се с бабини квадратчета, ленти за коса, нищо сериозно. Бих се предизвикала с този модел. Може ли схема или ако имаш линк към видео. Че със схемите съм на Вие Flushed.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 21:18 от niik

# 557
  • Sofia
Аз пък по схеми обичам да плета

# 558
Момичета, харесва ми това моделче за зимни бебешки гащи. Независимо дали ще са много шарени, или с по-малко цветове, дори едноцветни, моделчето ми се струва практично. Но ноември бебонката ще е на 4 месеца, март на 8, а точно зимата очаквам да расте като гъбка.
Давайте съвети за размерите? То е ясно, че ще трябва да са по-големички и вероятно няма да ѝ стават през цялата зима. Но все пак, някакъв ориентир?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 11:55 от Diorela

# 559
Правиш ластика на крачолите по-голям и навиваш според дължината на крачетата. Накрая вече няма да е подвит Simple Smile

# 560
Много добра идея, ще се възползвам. Но все пак някакви ориентировъчни размери - дължина/ширина?
Обикновено мерките ги дават по месеци 0-3, 3-6, 6-9. И доста ме объркват, чудя се. Не намирам подходящи размери 3-6 месеца.

# 561
Обикновено бебоците от 3-4 месеца до 7-8 месеца носят размер 74. Премери на купешка дреха N74 ширина, дължина и готово.

# 562
Благодаря! Друго си е опита. Simple Smile
Намерих едно клипче, сега го гледам, има хубаво повдигане в гърба със скъсени редове. Има два размера, за 3-6 и 6-9 месеца. Ще се ориентирам и в размерите, ширината на клина за памперси. За база е идеално, а от там мога и да модифицирам, както ми хареса.
Ето, ако и някой друг се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт