Звездни Компромати - Февруари'26

• 20 361
  • 259
  •   66
Отговори
# 150
След шит историята на Амбър нямам очаквания от нея да е добър, нормален или прилично луд човек.
Тя е един психопат.

# 151
  • Glasgow
Къде са тези имейли за Амбър?

# 152
В разсекретените досиета. Няколко жени от персонала на събитие, обвиняват Краус в сексуален тормоз и неподходящо поведение, докато той е присъствал там заедно с Амбър. След скандала той пише на Епщайн да не се тревожи, защото тя му е обещала мейл, в който да отрече  случилото се, за да се потули скандала и да се спре разследването. Мейлът е публикуван отделно - "не видях, не чух нищо подобно, бла бла, това не е истина..."

# 153
  • Бургас
Майкъл Дъглас и семейство и Никол Кидман и семейство са били заедно на Антрактида на същия кораб, на който ще бъдем ние след около месец. И казвам сега на мъжа ми: представяш ли си, отиваме в ресторанта и от едната ни страна сяда Майкъл с Катрин Зита Джоунс, от другата Никол... Ех, размечтах се. Мисля, че щях да загубя говор и картина....

Скрит текст:

Скрит текст:

# 154
Grammy Awards
Скрит текст:

Наградените
Скрит текст:

С Бийбърови

# 155
Нели Рангелова преди участие в Преди обед се възмущава (цитирам по памет)  - "а как ше си сложиш някакви филтри, тука ти променят ченето и всичко...ето без филтри". Зад кадър се чува глас да й подвиква "разкошна, разкошна". За човек, който навсякъде се филтрира до неузнаваемост и се е набол до ушите, ми стана забавно да я слушам и гледам.
Скрит текст:
Има чудесен глас, зорлем се прави на нещо средно между джуконда и Жокера.

Защо, бре, Нели?! А веждите, веждите!!!!! Тя работи ли последните 10 години, участия, нещо. Много свободно време има да се обяснява за глупости.

# 156
Какво е това сега? Тази е нелепа, то големи напъни.. ми не си вече млада, поспри се.

Скрит текст:

# 157
Какво е това сега? Тази е нелепа, то големи напъни.. ми не си вече млада, поспри се.

Скрит текст:

Нея като каква я канят по такива събития? Единственото, с което съм я запомнкла е безумното желание да се покаже на всяка цена.

# 158
  • До морето
Михаела Маринова врещи като коза, добре, че не спечели тя.
Вярно е, че всеки има право на мнение. Но мнение е едно, а липсата на музикален слух - друго. Не е престъпление да го нямаш, но е нелепо да говориш неща, които просто не са истина. И от които хал хабер нямаш.

Ще те шокирам, сигурно, ама точно врещене е тъй нареченото пеене на Мишето (как й ходи това мишо име не е истина). Дори и само в темата да върнеш 10 страници -90% от коментарите са "Абе пее, ама много вика!".
А излъчване и харизма има колкото подвижна тонколонка - издава някакъв силен звук, но спокойно може да не забележиш откъде идва.

# 159
Хайди ми е някаква по-нискобюджетна версия на Джей Ло. На всяко събитие първа, леко неподходящи вече опънати рокли, често странни, силен грим, но - усмивка за камерата неизменно.

# 160
  • До морето
Хайди ми е някаква по-нискобюджетна версия на Джей Ло. На всяко събитие първа, леко неподходящи вече опънати рокли, често странни, силен грим, но - усмивка за камерата неизменно.

Аз ви казах, че я разнасят с червения килим Хайдито. Където и да го разпънат и тя изскача веднага. Няма пропуск 20 години вече!

# 161
68th GRAMMY Awards

Teyana Taylor
Скрит текст:

Jamie Foxx
Скрит текст:

Paris Hilton
Скрит текст:

Lady Gaga
Скрит текст:

John Legend и Chrissy Teigen
Скрит текст:

Justin Bieber и Hailey Bieber
Скрит текст:

Billie Eilish
Скрит текст:

Miley Cyrus
Скрит текст:

Heidi Klum
Скрит текст:

Sabrina Carpenter
Скрит текст:

Teddy Swims
Скрит текст:

Rita WIlson
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 08:52 от elle.n

# 162
Видях клипче на хайдито как я влачат с тая опаковка, защото тя е направена от нещо твърдо. Пълна нелепица.
https://www.facebook.com/share/r/17r7YoNmNY/?mibextid=wwXIfr

# 163
  • София
68-те годишни награди Грами:

Бъста Раймс
Скрит текст:
Сабрина Карпентър
Скрит текст:

Таш Султана, Теди Суимс и Били Айлиш
Скрит текст:
Шер
Скрит текст:
Хари Стайлс ....ох, обувките Sweat Smile
Скрит текст:

Бруно Марс и РОЗЕ
Скрит текст:
Лорин Хил
Скрит текст:
Фарел Уилямс
Скрит текст:
Yungblud и Били Айлиш
Скрит текст:
Лейди Гага, Шарън Озбърн, Кели Озбърн и Джак Озбърн
Скрит текст:
Куин Латифа, Q-Tip и Кендрик Ламар
Скрит текст:
Теяна Тейлър и Ники Глейзър
Скрит текст:
Карол Джи
Скрит текст:
Оливия Дийн
Скрит текст:
Криси Тейгън и Джон Леджънд
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Бийбърчо пее по гащи. Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 09:05 от The only one

# 164
Тази не е "леко опъната рокля", а силиконов твърд калъф с който не може да върви. Походката й е супер смешна на нещо като подскоци, под хвърляния защото не може да задвижи краката.

Общи условия

Активация на акаунт