Звездни Компромати - Февруари'26

• 63 980
  • 707
  •   12
Отговори
# 675
  • Враца
Не знаех, че Еди Мърфи и Мартин Лорънс са роднини- по сватовство всъщност Wink
Дъщерята на Еди и синът на Мартин са се оженили преди време тайно, а сега вече са станали и родители.

https://www.edna.bg/izvestni/bebe-po-komedijna-liniia-decata-na- … -roditeli-4683407

# 676
Dustin Hoffman
Скрит текст:

# 677
95 години от рождението на James Dean

Скрит текст:

# 678
Дейвид от Катар
Скрит текст:

Мята пити във фурна по техен обичай

# 679
  • Sofia
Не знаех, че Еди Мърфи и Мартин Лорънс са роднини- по сватовство всъщност Wink
Дъщерята на Еди и синът на Мартин са се оженили преди време тайно, а сега вече са станали и родители.

https://www.edna.bg/izvestni/bebe-po-komedijna-liniia-decata-na- … -roditeli-4683407

Обратното - синът на Еди Мърфи и дъщерята на Лорънс.

# 680
Не се отказва, обаче!!! Рядко срещано бездарен и актьор, и режисьор и каквото още се сетите, обаче тъпо и упорито колко филма навъртя вече ...
Според мен върти нечии пари

На мама парите.
Изключително труден за слушане в интервюта, като миска ми е.
Саня и тя беше същата, нула мозък, но физическа красота. Какво стана с "кариерата" на Саня, или е моделка?

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:45 от помбер

# 681
Софи Марсо за сп. Мадам Фигаро
Скрит текст:

Споделя, че единственото решение, за да живее спокойно, било да се научи да казва “Не.”

# 682
Не се отказва, обаче!!! Рядко срещано бездарен и актьор, и режисьор и каквото още се сетите, обаче тъпо и упорито колко филма навъртя вече ...

На мама парите.
Саня и тя беше същата, нула мозък, но физическа красота.

Преди 15 години много харесвах Ники Илиев визуално (няколко пъти съм го срещала наживо и ми омекваха коленете), за жалост и той не остарява красиво, но винаги съм го мислила за пластмасов Кен.
Скоро го гледах в “Колко ми даваш” и на жокерите с информация приятно ме изненада, показвайки добра обща култура и аналитично мислене.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:02 от Фреш

# 683
Тервел Замфиров с бронзов медал на паралелния гигантски слалом.

# 684
  • До морето
Е, то да си некадърен и тъп са две различни неща!
Скоро гледахме някакъв негов филм с Кадиев, Орлин, Бойко, Диляна Попова, Башар, на Башар децата му, племениците, любовницата.... всичките обичайни дето ги снима. Единственото хубаво в тоя филм беше, че и Саня не участва. Явно е правен след като се разделиха.
Ми то ми беше неудобно да го гледам. Той как ги прави не знам. Висша форма на гьонсуратлък му казват из варненския край на това.

# 685
Страхотен Тервел, съвсем малко го раздели от финала, а бронзът дойде след фотофиниш, но си свърши работата момчето и ни донесе първи медал от зимна олимпиада от двадесет години насам.
Сестра му Малена е също толкова прекрасно дете. Загуби осминафинала с едва две стотни разлика, което не знам как се преживява, но вместо разочарование, видях хъс и мотивация да гони още по-добри резултати в бъдеще.

# 686
Филмите на Ники Илиев са особена форма на мъчение.
Бездарен човек с голямо желание, обичайната комбинация.

# 687
  • София

На мама парите.
Саня и тя беше същата, нула мозък, но физическа красота. Какво стана с "кариерата" на Саня, или е моделка?

Направих грешката да гледам нейния филм, "Никога не е просто секс" или нещо подобно. Не знам как да го опиша. Ужас на ужасите. Толкова продуктово позициониране не бях гледала във филм. Толкова глупав сценарий, изпълнение. И пари са давани за това безумие. Гледах и не вярвах на ушите си.

# 688
Joy

Големи сладури са Замфирови Simple Smile
Малена ме впечатли с думите си към децата след последния си старт. Посъветва ги да не спират да учат, да продължават образованието въпреки спорта.

# 689
Много симпатични и позитивни.
Покрай развиващата се драма в държавата не успях да чуя дали е имало интервю с Тервел, но Малена я слушах и ми остави много позитивно и приятно впечатление. Големи успехи ги чакат тези деца! 💗

Общи условия

Активация на акаунт