Звездни Компромати - Февруари'26

• 17 765
  • 237
  •   84
Отговори
# 195
7th Annual Jam For Janie GRAMMY Awards Viewing Party

Steven Tyler
Скрит текст:

Carmen Electra
Скрит текст:

Paris Jackson
Скрит текст:

Tia Carrere
Скрит текст:

Melissa Joan Hart
Скрит текст:

# 196
Прочетох първия пост и ми стана много мъчно за Дора Габе. От друга страна, поетеса с лесна съдба май няма...
Стивън Тайлър и Кармен Електра са ми анти, Парис Джаксън, обаче, е красавица. Само тя ми харесва от горните.

За Епстейн, в последния лийк много странни имейли отново излезнаха с нелогично споменаване на пица...ще излезне истински този пица-гейт, когото толкова оборваха като фейк.

# 197
  • София
Селена Гомес
Скрит текст:
Тимъти Шаламе...ох, чантичката му е убиец. Sweat Smile
Скрит текст:
Майкъл Дъглас
Скрит текст:
Жизел Бюндхен с децата си. Най-малкото е станало на една годинка.
Скрит текст:
Лили Колинс празнува 75-ия рожден ден на баща си Фил Колинс.
Скрит текст:

# 198
Пробив в борбата с рака с българско участие!

Българският учен доц. д-р Здравка Медарова е сред водещите имена в съвременната РНК медицина и стои зад разработването на иновативна терапия срещу рак, която показва способност да спира развитието на тумори и метастази. Медикаментът вече е преминал успешно предклинични изпитвания при животни и първа фаза на клинично изследване при хора.

Видео от гостуване в БТВ - https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/nadezhda-v-lecheni … -metastazite.html

# 199
Жизел да внимава с фотосесиите, че току-виж големият като навърши пълнолетие я погнал, че го използва за бранда си 😁

# 200
#СемействоСмърт или #Батинкови ронят горчиви сълзи сега. Дано по-бързо стигне до широка употреба, дано!

# 201
Дара може да обмисли оттегляне от Евровизия след силния хейт който се е изсипал по нея. Аз не следя конкурса, но тези дни фийда ми е заринат с подобни неща. Един вид не сме се отървали от гайдите и Белчо и Сивушка на 100%

Много ми харесва как пее Елизабет. Излезе ми в Плевенските групи, не знаех че е участвала в надпреварата.
Песента не е за такъв формат, обаче какъв глас вади, а и е красива. Дара ми е инфантилна, Мишето няма нужда и от коментар, Мона ми е една такава незапомяща се.
Но то пък и Евровизията вече под всякаква критика Joy

https://www.facebook.com/share/v/1Dy17cKLXU/

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 14:41 от rummi_pl

# 202
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен,шанс за челно място в Евровизия имаме само,ако изпратим травестити от цигански произход.
Азис май сега е зает със сватби, пък и се поизтърка като образ...
Фики е много напомпан, и хетеро...
Иво Димчев, ама пък той е бял?

# 203
Според мен,шанс за челно място в Евровизия имаме само,ако изпратим травестити от цигански произход.

Вече не сме ли пращали Азис?

# 204
  • София
Азис от преди 20 години щеше да е перфектен.

# 205
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Вече не сме ли пращали Азис?
Бил е  беквокалист на Мариана Попова, според wiki-то.

# 206
Не знам дали видяхте най-атрактивната рокля от Грамми, някоя си Chappell Roan
Скрит текст:

# 207
  • Glasgow
Беше бек вокал на Марияна Попова, с токчета, пола и рус👑 изпреварил е времето с 20г, като помня онзи победител с полата от по предната година колко го коментираха, а Азис преди 20г не забелязаха

# 208
Да, беше беквокал на Lets say goodbye

Иначе тогавашния му вид днес успешно се копира от Адам Ламбърт

# 209
Много харесвам Парис Джаксън, но може би защото е руса някак ми напомня на Амбър Хърд.
Не съм сама значи! Точно на Амбър ми прилича, но с по-меки черти и някак по-човешки вид. Много ми харесва
Не знаех, че Лили Колинс чия дъщеря е

Общи условия

Активация на акаунт