Звездни Компромати - Февруари'26

• 26 704
  • 334
  •   65
Отговори
# 255
  • София
Александър Скарсгард
Скрит текст:
Туиги
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
със съпруга си - Джордан „Джутс“ Лутс
Скрит текст:
Бени Бланко
Скрит текст:
Марта Стюарт
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Теяна Тейлър
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:

# 256
Alexander Skarsgard
Скрит текст:

# 257
  • Пловдив
Десислава или е отслабнала доста, или е играл фотошоп.
Ралица Паскалева къде ходи, не я следя в Инстаграм, тя не е ли само по родното Черноморие?

# 258
Не понасям Валерия ,но да и се държи сметка що е с вуйче е малко прекалено- големи,зрели хора ...пък това за разходите на Наум е мега тъпотия ,не е на държавна хранилка, Се пак...
Хората се интересуват повече от тези тъпотии отколкото къде са източените милиони за магистрали -това никой не пита...факт...Дупки и зрелища  ...

# 259
  • на село
Не е необходимо да се следи никого по инстаграм, за да се информираш. Достатъчно е да четеш тази тема и да слушаш някой-друг подкаст.

На мен всички тези са ми безинтересни, затова съм натиснала съответните бутони в социалните мрежи и не ми излизат. По-любопитно е как всички, на които телешопови, пепета, Валерии и други им пречат, дразнят, защо, след като не ги понасят, киснат по профилите им, че и се заяждат.
Аз съм поглеждала от любопитство (когато някой публикува клюка тук), но те профилите са им само реклами - нищо лошо, но за мен безинтересно.

# 260
За мен също е загадка защо хората следват някой който ги дразни. Ако следващ такъв човек, ти си му фен всъщност. Ето мен Стрина ме дразни - не я следвам. Наумови пък съвсем никога не съм ги следвала. Вуйчо е забавен - следвам го 😁

# 261
Според мен проблемът на хората с Наум и себеподобните му инфлуенсъри (повръща ми се от тази дума), е че промотират едва ли не колко е лесно всичко това и как и те работят, ама се справят.. Бля бля, за справка на Пепа тъпотиите колко е лесно да се раждат деца и да ги мъкнеш с теб на "работа". А истината е, че това е една доста голяма група от мързеливци, които и представа нямат какво е да работиш. И в комплект с пълната липса на талант в Наум... Резултата е, че хората му се дразнят. Не казвам, че е правилно, просто така си го обяснявям. Я си представяте и той и жена му на работа ама сериозна работа: в някое болнично отделение с дежурства и пациенти или е международна компания с мениджър на главата, крайни срокове и реални проекти... Няма как да стане.

# 262
  • София
Кой пък й държи сметка на Валето? Смешни са, обсъждаме ги. Като се обичат (изгодни са си), да се взЕмат.
Вуйчо изглежда винаги все едно е стиснал двете бузки и е под напрежение, а и е нацеден в два номера по-малки дрехи - стягат му. Момичето с каузата е като продавачка от пазара, с такъв чар и харизма. Идеални са си заедно.

# 263
Ако някой не иска да бъде обсъждан - не си качва целия живот, раждания, истории за такива, разводи, сватби, децата, покупки на какво ли не, какво си готви, къде ходи по почивки итн.
Когато наричаш това "работа", претендираш полезност, рабтиш в полза на хората, вече става малко по-различно. И същите тези хора имат право да кажат дали за тях си наистина полезен или те смятат за търтей.
Разбирам да съм им инсталирала скрита камера в къщите и да ги наблюдавам неправомерно, ама те сами си го качват и после се сърдят, че не всички им пляскат и казват браво.
Не съм съгласна, че с игнориране е по-добре. Ние така игнорираме и изборите вече 10-та година и ни управляват хора избрани с купен или корпоративен вот.

# 264
Да , същото в като с изборите 🤣🤣🤣  Наум ли определя бюджета ?😀 има неща , които нв се питат от елементарно възпитание

# 265
  • София
Валерия поне е естествено красива и не се е направила на чучело от пластики и филъри като Цвета. Излизали са ми клипове в You Tube от пътуванията на Цветка. Големи претенции, голямо надуване докато беше с вуйчо. То не бяха лъскави хотели и коли, то не бяха фенси ресторанти и изтъкване как държала на качеството. Забрави и тя преди вуйчо си каква гладна и грозноватичка кокошка беше.

# 266
Тоест сега ВалчИ не натъртва на тия неща? Неподсладеното ядково мляко, хеликоптерчетата и всичко останало сега са човещинка, а преди са били претенции и фукня?
Пази боже сляпо да прогледа са казали някога..
А на каква ще се направи, има време Simple Smile

# 267
Да , същото в като с изборите 🤣🤣🤣  Наум ли определя бюджета ?😀 има неща , които нв се питат от елементарно възпитание

Може да ти е смешно и да не виждаш прилика, не значи, че няма. Това са модели на поведение, които няма особено значение в каква сфера биват прилагани. Единствената разлика е крайния резултат и тежестна на отговорностите.
То по тази логика дай да простим на всички леките и средни прегрешения, щото еди кои си политици ограбват милиони и останалите  са направо светци пред тях. Да не подхващаме и едни наскоро изтекли доклади с Епстийн, че тогава всички рязко ще станат перфектни.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 16:59 от ilieva_i

# 268
Бе Валя го напарви Мики Маус.. на стари години.

# 269
  • София
Тоест сега ВалчИ не натъртва на тия неща? Неподсладеното ядково мляко, хеликоптерчетата и всичко останало сега са човещинка, а преди са били претенции и фукня?
Пази боже сляпо да прогледа са казали някога..
А на каква ще се направи, има време Simple Smile
Не знам как направи паралела с ядковото мляко, но Валерия е веган и го консумира преди да гушне вуйчо си. Никъде не съм казвала, че е човещинка, странно как стигна до      този извод. Коментирах Цвета и нейните огромни претенции докато беше с вуйчо си, което не значи, че оправдавам или не действията на Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт