Звездни Компромати - Февруари'26

• 19 238
  • 247
  •   9
Отговори
# 240
Ще си вземат подобна поставка за клечки за зъби за село, а.к.а. Бистрица.

Вуйчо не знаел какво е личи.

Валя се самопределя с Ваньо като индианци.

На сторита с видео си личи колко е малка, всъщност. Да не използвам друга дума.
В същност е на 27 години. Никак не е малка, а само се преструва. Достатъчно умна е, не мисля, че изпуска случайно неща от "кухнята" на отношенията й с Ваньо. Целенасочена, обмислена кампания за привличане на внимание и легитимиране на хетеровръзка за Ваньо (ако предположим, че той има потребност от такава легитимация).
Убедена съм, че се скъсват от смях и забава с коментарите за тях в СМ.
Отделно - хора като Ваньо харесват такъв тип женско поведение - демонстрация на безпомощност и потребност от обучение + палав непукизъм. Позволява им да хранят егото на силни и можещи мъжкари.
Важното е, че за двамата тази връзка удовлетворява потребности. Аз лично повече харесвам Валерия от предишната другарка. Поне има кауза извън личната силиконова красота.

# 241
Валерия обаче ми прави впечатление колко тъпо се изразява в присъствието на вуйчо ни. Едно едно такова махленско "да си го вземем това на село в Бистрица", "не може дънки с джапанки, трябваше да сложиш къси панталони" . Не знам колко е капацитета на вуйчо, но за мен такова дрънкане на кухо ми се струва досадно. Сигурно не им се налага много да си говорят се, то се вижда че горката сама си прави снимки по цял ден, но и скуката се усеща...

# 242
Тя си е махленка, няма как иначе да се изразява.

# 243
Наумчито отговаря на хейтъри кой им плаща престоя
Скрит текст:

Само където пропуска тънката нишка, че работата му в Инстаграм е да ни продава неща и очаква народа да може да рилейтва на лайфстайла му. Ами както не всеки в тази държава има НСО, така и не всеки има фамилия, която да го уреди на командировка на екзотична дестинация с платен престой в къща с 4 спални и 3 бани. Та точно си е в кюпа на "богопомазаните" фараончета.

# 244
Наумчито отговаря на хейтъри кой им плаща престоя
Скрит текст:

Само където пропуска тънката нишка, че работата му в Инстаграм е да ни продава неща и очаква народа да може да рилейтва на лайфстайла му. Ами както не всеки в тази държава има НСО, така и не всеки има фамилия, която да го уреди на командировка на екзотична дестинация с платен престой в къща с 4 спални и 3 бани. Та точно си е в кюпа на "богопомазаните" фараончета.

Нали точно БТВ и Yettel бяха разкрити като еднолични печеливши по проекти за изграждане на инфраструктура за телевизионно и мобилно покритие? Там се усвояват сериозни средства от европейски фондове, а всичко върви под чадъра на „господинът“ с охраната от НСО. А бтв си инвестират в проекти после. Да не излезе, че и на двамата произходът на парите е един и същи.
Много обичам такива жълтопаветници, които пищят и размахват пръст как другите не можело да правят това и онова, но ако стане въпрос за тях подскачат като попарени и от девет кладенеца ще ти донесат вода, за да те убедят, защо за тях е приемливо и може.

# 245
Наум се опитва да е забавен.

# 246
По принцип не е нормално да питаш някой кой му плаща престоя 🤣

# 247
Музикалният каталог на Джей Зи и Бионсе е изтеглен от Spotify, само два дни след като името на Джей Зи беше разкрито в досиетата Епщайн.
В същото време Бионсе загуби над 10 милиона последователи, а Джей Зи изтри акаунта си в Instagram.

Каталозите и на двамата са си в Spotify.

Общи условия

Активация на акаунт