Звездни Компромати - Февруари'26

• 24 226
  • 313
  •   53
Отговори
# 240
Валерия обаче ми прави впечатление колко тъпо се изразява в присъствието на вуйчо ни. Едно едно такова махленско "да си го вземем това на село в Бистрица", "не може дънки с джапанки, трябваше да сложиш къси панталони" . Не знам колко е капацитета на вуйчо, но за мен такова дрънкане на кухо ми се струва досадно. Сигурно не им се налага много да си говорят се, то се вижда че горката сама си прави снимки по цял ден, но и скуката се усеща...

# 241
Наумчито отговаря на хейтъри кой им плаща престоя
Скрит текст:

Само където пропуска тънката нишка, че работата му в Инстаграм е да ни продава неща и очаква народа да може да рилейтва на лайфстайла му. Ами както не всеки в тази държава има НСО, така и не всеки има фамилия, която да го уреди на командировка на екзотична дестинация с платен престой в къща с 4 спални и 3 бани. Та точно си е в кюпа на "богопомазаните" фараончета.

# 242
Наумчито отговаря на хейтъри кой им плаща престоя
Скрит текст:

Само където пропуска тънката нишка, че работата му в Инстаграм е да ни продава неща и очаква народа да може да рилейтва на лайфстайла му. Ами както не всеки в тази държава има НСО, така и не всеки има фамилия, която да го уреди на командировка на екзотична дестинация с платен престой в къща с 4 спални и 3 бани. Та точно си е в кюпа на "богопомазаните" фараончета.

Нали точно БТВ и Yettel бяха разкрити като еднолични печеливши по проекти за изграждане на инфраструктура за телевизионно и мобилно покритие? Там се усвояват сериозни средства от европейски фондове, а всичко върви под чадъра на „господинът“ с охраната от НСО. А бтв си инвестират в проекти после. Да не излезе, че и на двамата произходът на парите е един и същи.
Много обичам такива жълтопаветници, които пищят и размахват пръст как другите не можело да правят това и онова, но ако стане въпрос за тях подскачат като попарени и от девет кладенеца ще ти донесат вода, за да те убедят, защо за тях е приемливо и може.

# 243
Наум се опитва да е забавен.

# 244
Музикалният каталог на Джей Зи и Бионсе е изтеглен от Spotify, само два дни след като името на Джей Зи беше разкрито в досиетата Епщайн.
В същото време Бионсе загуби над 10 милиона последователи, а Джей Зи изтри акаунта си в Instagram.

Каталозите и на двамата са си в Spotify.

# 245
По принцип не е нормално да питаш някой кой му плаща престоя 🤣

Според мен пък на тези дето животът им е на показ е нормално да ги питаш всичко, което ти хрумне.

# 246
  • на село
Защо не питат някой изпълнител или артист или пък друг водещ - Ралица Паскалева и тя пътува с катун. И изобщо това питане е толкова грозно и настървено. Сякаш са на държавна издръжка Теа и Наум.

# 247
Аз не ги следвам, но очевидно към тях има завист, защото си живеят на екзотика.

# 248
  • София
Пътуването на Теа и Наум е новата такса за училището на Марая Joy Байгън! Joy

# 249
Оправдаваме тъпите изцепки на Валето с това, че има кауза...

# 250
Защо не питат някой изпълнител или артист или пък друг водещ - Ралица Паскалева и тя пътува с катун. И изобщо това питане е толкова грозно и настървено. Сякаш са на държавна издръжка Теа и Наум.
Баш Ралица Паскалева не бих я мислила като знаем кой е мъжът ѝ и майка ѝ има собствен бизнес от над 10 години.

# 251
  • на село
О, аз не я мисля, просто и тя има такъв договор, който покрива нуждите на семейството ѝ, което пътува с нея - деца, гледачки, баби, но никой не ходи да я пита под постовете. Лично аз смятам тези изяви в социалните мрежи за признак на много лошо възпитание и култура.

# 252
  • Пловдив
Десислава в Сан Франциско...
Скрит текст:

Парис Х...ох, децата сигур я мислят за ходеща кукла Close
https://www.facebook.com/share/r/177uby2MBU/

# 253
Оправдаваме тъпите изцепки на Валето с това, че има кауза...
Кое е тъпото на "изцепките" на Валерия? Кого е обидила, нагрубила, окрала? Гъзурчи се на Малдивите и се показва в СМ - чудо голямо, първата и единствена. Не ви харесва изказа й - какво ви пука щом Ваньо е ОК с това?
В споделено мнение къде видяхте оправдаване? Изобщо тя обвинена ли е и в какво точно?

# 254
Парис Х...ох, децата сигур я мислят за ходеща кукла Close
https://www.facebook.com/share/r/177uby2MBU/

Всеки може да си мадърства в собствен стил, не е нужно всички да са по клин и чехли, ама Парис дефилира, а детето изприпква около нея като кученце - част от декора… е не е готино.

Общи условия

Активация на акаунт