Звездни Компромати - Февруари'26

• 23 790
  • 306
  •   68
Отговори
# 300
Умна е Валерия.
Схватлива, с бърза мисъл, абе умниче.
Тух схемата е - вуйчо слуша, Валерия нарежда.
Много са забавни. Имат - угаждат си

# 301
Хич не слуша Вялка вуйчо, затова става в тъмни зори и поддържа ниско тегло. Също като Цветка.

# 302
  • София
Аз мисъл, пък и то бърза, не виждам при Валерия. Нахалство, махленство и липса на всякакъв такт. Умните хора не са като носорози, поведенченски.

Иначе, не ги знам кой кого командва. Дано да си се харесват те двамата с Ваньо, че язък им за пиар-а - бая народ не ги.

# 303
  • София
Това за доенето не е вярно. И при кравите, както и при жените, кърмата свършва, ако няма стимулация.

Не е така. Все пак кърмачките се изцеждат, за да не остава мляко в гърдите, от което се развива мастит. Ако бебето не успява да изсуче всичката кърма, тя остава в гърдите. Същото е при животните. Доят се за мляко, защото иначе остава млякото във вимето и се разболяват и много трудно се лекува този мастит - ето при мастит вече малкото животно ще остане без мляко, а не защото се издоява майката.
Кърмата при липса на стимулация не свършва, това е хормонален процес, който не зависи само от механичната стимулация. Ако ги няма хормоните, не мислите ли, че всяка жена ще отдели кърма при малко механична стимулация.Да, ама не, ако ги няма хормоните.
Хормоните са най-важни в случая и майки, които отбиват приемат лекарства за сваляне нивата на хормоните, за да спре кърмата.

Както и да е, въпросът беше, че въпреки, че процесът беше обяснен на Валерия, тя отказа да участва и това беше сметнато от много хора за проява на характер и воля - чиста глупост. А и Генчо и той не блестеше с почти нищо, така че...безпредметно е да се обсъжда повече.
Безсмислено е да споря с човек, прочел  ещо във ФБ. Милиони кози, крави и овце си живеят мирно и без да са доени.
Това, че ние се възползваме не означава, че без да ги доим не могат. Аз не съм веган. Обичам и месо и млечни.

# 304
Какви прегрешения има Наум ? Води предаване и рекламира марки онлайн😀 дори не промотира хазарт.

# 305
  • Deutschland/HE
А Теа като е с детето, как ще ползва бизнес класа? Имам някакъв спомен, че имаше някакво изискване децата да са над 10г. Това беше да полет от Европа до САЩ.

# 306
Наум дразни с това, че най-вероятно товари финансово продукцията влачейки неправомерно жена си и детето си с него по време на снимките на ''Ергенът''. Жена му пък дразни с това, че не само се възползва на аванта от екзотичните пътешествия, ами и че е там за да го ''варди'' от атрактивните участнички.
Явно им се завижда за поне привидно лесният живот, който водят, нямам друго обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт