Звездни Компромати - Февруари'26

• 24 836
  • 313
  •   60
Отговори
# 285
Не съм виждала по-глупави сесии от тези на Парис.

Харесвам Мая Хоук, тя има чар, само да не се снима с отворена уста, страшно ретро.

Благодарим ти, the only one

# 286
Парис Хилтън да не лапне някоя муха...? Кой и режисира фотосесийте, не вижда ли това изражение?

# 287
След вуйчови, и Богданска е на Малдивите, със сина си (предполагам и с компания, де).
От толкова много Малдиви във фийда имам чувството, че и аз съм била Laughing

# 288
След вуйчови, и Богданска е на Малдивите, със сина си (предполагам и с компания, де).
От толкова много Малдиви във фийда имам чувството, че и аз съм била Laughing
Той Кадиев и Чоева са на Малдивите (или бяха). То вече е като у назе си с тези Малдиви.

# 289
  • София
Еми то с цените по нашите хотели, Малдиеите са все по-добра алтернатива.

# 290
  • в пералнята
Аз не виждам никакъв проблем Теа да лети бизнес класа.
Те си изкарват парите и си ги харчат. Може да е с реклами на тоалетна хартия и т.н, но са си техни и честно спечелени.

Хейт трябва да има към мисис крокодзъбел и мистър шкембе, защото те печелят на гърба на тежко болни хора.

# 291
Не съм виждала по-глупави сесии от тези на Парис.

+ 1.
За мен тя цялата е лъскава, но куха.
Да не казвам и че я намирам за грозновата, въпреки безупречната прическа, грим, дрехи и пр.

# 292
Много ми е неприятна Валерия, но такива коментари, че изпълнява извратени желания.. Който я е гледал в “Ергена” знае какъв чешит е, има си някакви принципи и си ги спазва. Имаше някаква ситуация свързана с това, че е веган, ергенчето какво ли не й говори, тя изобщо не го отразяваше. Трябваше да дои крави ли, не помня наистина. 😅 Не се опитвам да я защитавам, изобщо не я харесвам, писах скоро, че покрай него става все по-противна с коментари, обяснения и демонстрации.
Абсолютно
Да се каже, че Валерка била слушала вуйчо ваньо е като да се каже на бялото черно.
Някои наистина се унасят в четенето на Евангелието наобратно

# 293
Аз не виждам никакъв проблем Теа да лети бизнес класа.
Те си изкарват парите и си ги харчат.

Не знам кой им плаща, но по принцип, при командировките, ако полетът е над определен километраж, се полага бизнес класа. Поне така е при добрите фирми, не изключвам при по-кофти фирми да купуват икономична класа билет при полет над седем-осем часа и служителят да пристигне като пребито куче.

# 294
Е кой беше Генчо, кой е вуйчо ще слуша ако се налага Валка. Тук е заложено много, не като цирка с Ергенът.

# 295
  • Berlin
На мен пък ми е цяла Ума Търман Мая.😀
Имаше едно меме - ако Ума Търман и Итън Хоук имаха дете и нейна снимка.😁

# 296

Абсолютно
Да се каже, че Валерка била слушала вуйчо ваньо е като да се каже на бялото черно.
Някои наистина се унасят в четенето на Евангелието наобратно
[/quote]
Вие, Валерката я имате за някаква властна мадама, явно.. Съвсем леки наблюдения трябват, за да се прецени умствения капацитет на въпросната девойка. Това, че е съскала в някакво си предаване по други момичета на по 20 години, не показва характер.
Тези двамата няма как да имат здравословна връзка.
Нищо общо с Доронин и неговата млада жена, с която имат семейство и две деца.

# 297
Да се каже, че Валерия не и пука от нищо и си прави ,каквото си иска е глупост. А и тя самата не блести с ум.
В Ергена отказа да дои крави (май кози бяха), защото за нея това било неправилно и така оставали бебетата теленца(козленца) без млако и гадните хора вземат млякото на бебетата. Хората и обясниха, че ако не се доят тези животни, ще се разболеят, ще получат мастит и т.н. общо взето и при хората е така, но от къде Валка акъл да схване това.
А пък за дедо и , няма нужда да го прави на Мики Маус, той сам се е направил на восъчен такъв отдавна.

# 298
  • София
Това за доенето не е вярно. И при кравите, както и при жените, кърмата свършва, ако няма стимулация.

# 299
Това за доенето не е вярно. И при кравите, както и при жените, кърмата свършва, ако няма стимулация.

Не е така. Все пак кърмачките се изцеждат, за да не остава мляко в гърдите, от което се развива мастит. Ако бебето не успява да изсуче всичката кърма, тя остава в гърдите. Същото е при животните. Доят се за мляко, защото иначе остава млякото във вимето и се разболяват и много трудно се лекува този мастит - ето при мастит вече малкото животно ще остане без мляко, а не защото се издоява майката.
Кърмата при липса на стимулация не свършва, това е хормонален процес, който не зависи само от механичната стимулация. Ако ги няма хормоните, не мислите ли, че всяка жена ще отдели кърма при малко механична стимулация.Да, ама не, ако ги няма хормоните.
Хормоните са най-важни в случая и майки, които отбиват приемат лекарства за сваляне нивата на хормоните, за да спре кърмата.

Както и да е, въпросът беше, че въпреки, че процесът беше обяснен на Валерия, тя отказа да участва и това беше сметнато от много хора за проява на характер и воля - чиста глупост. А и Генчо и той не блестеше с почти нищо, така че...безпредметно е да се обсъжда повече.

Общи условия

Активация на акаунт