Звездни Компромати - Февруари'26

• 26 212
  • 327
  •   88
Отговори
# 285
Не съм виждала по-глупави сесии от тези на Парис.

Харесвам Мая Хоук, тя има чар, само да не се снима с отворена уста, страшно ретро.

Благодарим ти, the only one

# 286
Парис Хилтън да не лапне някоя муха...? Кой и режисира фотосесийте, не вижда ли това изражение?

# 287
След вуйчови, и Богданска е на Малдивите, със сина си (предполагам и с компания, де).
От толкова много Малдиви във фийда имам чувството, че и аз съм била Laughing

# 288
След вуйчови, и Богданска е на Малдивите, със сина си (предполагам и с компания, де).
От толкова много Малдиви във фийда имам чувството, че и аз съм била Laughing
Той Кадиев и Чоева са на Малдивите (или бяха). То вече е като у назе си с тези Малдиви.

# 289
  • София
Еми то с цените по нашите хотели, Малдиеите са все по-добра алтернатива.

# 290
  • в пералнята
Аз не виждам никакъв проблем Теа да лети бизнес класа.
Те си изкарват парите и си ги харчат. Може да е с реклами на тоалетна хартия и т.н, но са си техни и честно спечелени.

Хейт трябва да има към мисис крокодзъбел и мистър шкембе, защото те печелят на гърба на тежко болни хора.

# 291
Не съм виждала по-глупави сесии от тези на Парис.

+ 1.
За мен тя цялата е лъскава, но куха.
Да не казвам и че я намирам за грозновата, въпреки безупречната прическа, грим, дрехи и пр.

# 292
Много ми е неприятна Валерия, но такива коментари, че изпълнява извратени желания.. Който я е гледал в “Ергена” знае какъв чешит е, има си някакви принципи и си ги спазва. Имаше някаква ситуация свързана с това, че е веган, ергенчето какво ли не й говори, тя изобщо не го отразяваше. Трябваше да дои крави ли, не помня наистина. 😅 Не се опитвам да я защитавам, изобщо не я харесвам, писах скоро, че покрай него става все по-противна с коментари, обяснения и демонстрации.
Абсолютно
Да се каже, че Валерка била слушала вуйчо ваньо е като да се каже на бялото черно.
Някои наистина се унасят в четенето на Евангелието наобратно

# 293
Аз не виждам никакъв проблем Теа да лети бизнес класа.
Те си изкарват парите и си ги харчат.

Не знам кой им плаща, но по принцип, при командировките, ако полетът е над определен километраж, се полага бизнес класа. Поне така е при добрите фирми, не изключвам при по-кофти фирми да купуват икономична класа билет при полет над седем-осем часа и служителят да пристигне като пребито куче.

# 294
Е кой беше Генчо, кой е вуйчо ще слуша ако се налага Валка. Тук е заложено много, не като цирка с Ергенът.

# 295
  • Berlin
На мен пък ми е цяла Ума Търман Мая.😀
Имаше едно меме - ако Ума Търман и Итън Хоук имаха дете и нейна снимка.😁

# 296

Абсолютно
Да се каже, че Валерка била слушала вуйчо ваньо е като да се каже на бялото черно.
Някои наистина се унасят в четенето на Евангелието наобратно
[/quote]
Вие, Валерката я имате за някаква властна мадама, явно.. Съвсем леки наблюдения трябват, за да се прецени умствения капацитет на въпросната девойка. Това, че е съскала в някакво си предаване по други момичета на по 20 години, не показва характер.
Тези двамата няма как да имат здравословна връзка.
Нищо общо с Доронин и неговата млада жена, с която имат семейство и две деца.

# 297
Да се каже, че Валерия не и пука от нищо и си прави ,каквото си иска е глупост. А и тя самата не блести с ум.
В Ергена отказа да дои крави (май кози бяха), защото за нея това било неправилно и така оставали бебетата теленца(козленца) без млако и гадните хора вземат млякото на бебетата. Хората и обясниха, че ако не се доят тези животни, ще се разболеят, ще получат мастит и т.н. общо взето и при хората е така, но от къде Валка акъл да схване това.
А пък за дедо и , няма нужда да го прави на Мики Маус, той сам се е направил на восъчен такъв отдавна.

# 298
Умна е Валерия.
Схватлива, с бърза мисъл, абе умниче.
Тух схемата е - вуйчо слуша, Валерия нарежда.
Много са забавни. Имат - угаждат си

# 299
Хич не слуша Вялка вуйчо, затова става в тъмни зори и поддържа ниско тегло. Също като Цветка.

Общи условия

Активация на акаунт