Звездни Компромати - Февруари'26

• 26 539
  • 334
  •   98
Отговори
# 300
  • София
Аз мисъл, пък и то бърза, не виждам при Валерия. Нахалство, махленство и липса на всякакъв такт. Умните хора не са като носорози, поведенченски.

Иначе, не ги знам кой кого командва. Дано да си се харесват те двамата с Ваньо, че язък им за пиар-а - бая народ не ги.

# 301
Какви прегрешения има Наум ? Води предаване и рекламира марки онлайн😀 дори не промотира хазарт.

# 302
  • Deutschland/HE
А Теа като е с детето, как ще ползва бизнес класа? Имам някакъв спомен, че имаше някакво изискване децата да са над 10г. Това беше да полет от Европа до САЩ.

# 303
Наум дразни с това, че най-вероятно товари финансово продукцията влачейки неправомерно жена си и детето си с него по време на снимките на ''Ергенът''. Жена му пък дразни с това, че не само се възползва на аванта от екзотичните пътешествия, ами и че е там за да го ''варди'' от атрактивните участнички.
Явно им се завижда за поне привидно лесният живот, който водят, нямам друго обяснение.

# 304
  • в пералнята
А Теа като е с детето, как ще ползва бизнес класа? Имам някакъв спомен, че имаше някакво изискване децата да са над 10г. Това беше да полет от Европа до САЩ.

Зависи от авиокомпанията. Някои авиокомпании позволяват дори бебета в бизнес класата.

А що се отнася до товаренето на продукцията (ако въобще плащат нещо) - това са си бизнес отношения между частна фирма и работник, така са се договорили, не харчат публични средства.

На мен ми попадна случайно видеото, в което тя обясняваше колко било трудно, как не са се делили и мрънкаше как ще лети сама с дете и ми стана смешно, че тя го смята за голямо геройство Grinning

# 305
Като заговорихте за Тейовата сестра, да кажа, че мнооого ме дразни като каже "Здравей...те" с един монотонен, погребален глас. Да ѝ е здраво бебето и да е спокойно!

# 306
  • София
Много се зарадвах, като видях,.че Ая е родила точно днес на Симеоновден. Това ми е любимото мъжко име,.да са живи и здрави.
Мен не ме дразнят Теа и Наум, имат възможност да посетят екзотични места с детето и се възползват, интересни са ми влоговете им от там, показват нещо различно, а и много вдигнаха нивото на заснемане. Не вярвам да товари продукцията с нощувки, а и не става въпрос за продукция на БНТ, която се финансира от данъците ни, че да ме интересува толкова дали се товари бюджета на Ергенът с нощувките на Тея и Амая. Да не говорим, че за тези дестинации нощувките са евтини, най-скъпото е да стигнеш до там със самолет. За мен продукцията плаща за стая на Наум, а той доплаща допълнително разликата за още хора, примерно.

# 307
Наум и Теа не ме дразнят. Факт е, че Наум не ми допада като водещ на предаването, а Теа я имам за една повърхностна натегачка.
Хората, обаче, сигурно правят асоциации със станалите като виц истории от близкото минало, когато на командировки са водели цялата рода, която после се прехласва и хвали с видяната екзотика, недостъпна за масовия българин. Нещо като "А като бяхме в Макондо...!" от един 80-тарски БГ филм. Laughing А Наум и Теа изкарват и пари от това (монетизират по новому Grin), което още повече способства за раздразнението у драгия зрител. Така си обяснявам аз нещата.

# 308
  • софия
Май и Бойчето вече е татко, ама сторито е двусмислено.
Скрит текст:

# 309
Също не съм голям фен на Шопови.. но разбирам това, че се възползват от възможността да пътуват заедно. Защо пък жена му и дъщеря му да не могат да заминат с него на топло, като има възможност, вероятно на Наум така или иначе му плащат от продукцията престоя в апартамента, какво като е със жена си и дъщеря си..Много е вероятно той да си плаща техните билети и престой там.
И аз бих заминала при такава възможност. Също така е факт, че те доста добре монетизират инфлуенсърството си, имам представа какви суми получават за реклами, а те са като каталог...
Снимат обаче със супер висококачество техника и правят добри обработки, такива хора си заслужават парите. По-скоро съм се чудула например на майката с розовия балон, как се навиват да и плащат за реклами, снимани в колата с телефон, както и други подобни. Те работят завидно добре, или поне Наум.
Теа по-скоро се възползва от публичността, която натрупаха и също вади доста пари. Това с което дразнят хората, е че за повечето това не е работа и са лесни пари.

# 310
И аз не виждам какъв е проблемът наистина
Ако БТВ плаща - това им е уговорката, ако не плаща - значи сами си плащат 😀 защо им броим лесно изкараните пари?
Наум не го харесвам, но се справя добре в Ергенът. Изглежда лесно, но не всеки се справя като водещ.

# 311
  • в пералнята
Ако си мислите, че е супер лесно, седнете някой ден да редактирате едно видео от 3 минути, ама с музика, субтитри и ефекти, както подобава.
Гарантирам, че ще се озорите.

Да, може да не копаят, но и тяхното не е съвсем лесно. Някак много се опростява, а не е толкова просто.

# 312
Цветелина Янева май ще пуска дует с Азис:
Скрит текст:

Глория преди 25 години в Лондон:
Скрит текст:

Андреа:
Скрит текст:
Сашка Васева и син:
Скрит текст:

# 313
Много си падат по демонстрациите на бляскав, перфектен живот Шопови. Не е само до работна показност и затова им се дразнят хората. На Петканови тоже. Вчера в ПО или На кафе(не помня) коментираха великата четворка - Петканови, Глория и онзи другият. И как обществото не било дорасло до такива зрели отношения като техните и ги хейтели тези техни сбирки. Няма нищо лошо в такива отношения и са похвални, но самите хора не са искрени. Лъха явно на фалш за перфектен живот както при Шопови и хората го разпознават. А не както се опитват в тези предавания да ни убедят те колко са възвишени пък ние злобни, завистливи и нищо не разбираме.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:46 от *Амбър*

# 314
  • софия
Снимката на Хари е фейк. Сакото, с което беше на Грамитата, е от този костюм.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт