Звездни Компромати - Февруари'26

• 32 238
  • 415
  •   73
Отговори
# 390
Много го харесвахме някога в Егоист. Него, Карбовски. Не знам защото нямаше социални медии ли, млади ли бяхме, те ли бяха различни, не знаехме как изглеждат Simple Smile

Предполага се, че човек ще претърпи някакво развитие за 30 години, ще надгради, а не само да повтаря коя гимназия е завършил...
Помня колко беше харесван допреди 4-5 години, дума не можеше да се издума, че е криндж, а не топ интелектуалец.

# 391
Aa, издумва се, защо. Просто като че ли никой не се занимава с него особено вече.

# 392
  • Glasgow
За 4-5 не знам, но преди 10 със сигурност, аз му четях интервюта, радвах се че намирам съвпадения във вкусовете ни, уау:) Някакви негови фрази намирахме култови, дето са груби и мизогинистични, както някои и на Ласкин на грубостите се радват. Помня как затапил някаква мацка "Вие сте доказателство, че материята тържествува над духа", и тя му благодарила, и ние четем и се хилотим, колко е як.

# 393
Още вдъхновени от Мелания филми 😆😆😆
Скрит текст:

# 394
И аз съм от Егоист времената, помня и сега някои от статиите на Ина Григорова и Карбовски, експериментираха много тогава, излизат навън, пробват и описват. На Карбовски статиите излязоха в отделна книга. По едно време Драго Симеонов май отговаряше на читателски писма, и той ставаше за четене

Но на Нойзи нищо не помня.

# 395
  • Sofia
Е то изборът на партньорка сам по себе си говори колко е възвишен. Joy

# 396
  • Glasgow
той беше Ана Островска в Егоист

# 397
  • на село
Това че Нойзи е начетен, не го прави интелигентен. Може да имаш цялото знание на света и пак да нямаш умението да го използваш. Един интелигентен човек е гъвкав в комуникацията си с различни групи хора и не би карал другите да се чувстват некомфортно. То и затова си е останал “нишов” Нойзи - нещо, с което инелектуалците-неудачници обичат да назовават това, с което се занимават и от което никой не се интересува.

# 398
Валето, нагорещява страстите. Стига скучни фотоси, я малко плът. 😆
Скрит текст:

П.П. Нойзи не го търпя. Гледам мачове и все се чудя от какъв зор го канят него за коментатор. Футболист ли е, съдия ли е, треньор ли е… да ходи да философства на друго място.

# 399
Още вдъхновени от Мелания филми 😆😆😆
Скрит текст:

Смея се с глас 🤣🤣🤣🤣
Какво стана с тази Барселона гейт? Потъна и тя като старите пари. За къщата знам, но наскоро разбрах, че май и бебе имал Бойко от жена, която може да му е щерка.....добре го е подредила. Има ли нещо потвълдено или са градски легенди с елементи на има и нещо верно?

Преди време слушах един подкаст на журналист от Бърд бг при Асен Генов и той разпалено говореше за "конкубините" на Пеевски и как ги бил събрал всичките в Дубай в съседни апартаменти с децата 🤣🤣🤣🤣 То не е смешно, но звучеше като сюжет от турски сериал.

# 400
Обидите към  жени винаги са ми просташки , груби и гнусни .

# 401
За 4-5 не знам, но преди 10 със сигурност, аз му четях интервюта, радвах се че намирам съвпадения във вкусовете ни, уау:) Някакви негови фрази намирахме култови, дето са груби и мизогинистични, както някои и на Ласкин на грубостите се радват. Помня как затапил някаква мацка "Вие сте доказателство, че материята тържествува над духа", и тя му благодарила, и ние четем и се хилотим, колко е як.

Този тип изказвания, познат още като "импотентен професор проявява така нареченото си чувство за хумор пред млади жени и единствен се смее на смешките си", описва точно това, което имах предвид. Последно гледах подобно нещо при някакво гостуване на Стоянович при Бесте С. по бтв.

# 402
  • Glasgow
Точно.
И тя пък неговата Лилит га че ли не е доказателство за същото

# 403
Важно е да се доуточни кой от Стяновичите, защото имаше период в който двойката Дими и Кристиана Илиева удряха Голям Шлем в парвенющината, на който Нойзи можеше само да диша прахта Grinning

# 404
https://www.facebook.com/reel/1363651132474243/
Божинката😁 "Когато хората ме слушат-да четат между редовете". Сладур.

😂😂😂😂😂😂 Не мога с тоя човек, винаги успява да ме развесели.

В един подкаст беше казал, че е учил в Италия и мисли на италиански. Сега ходи на уроци по Български език и се опитва да чете повече на български, за да си подобри изказа.
Осъзнава, че има проблем и се опитва да се подобри. За човек на неговата възраст не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт